Ahoj všichni, dneska jsme si pro vás připravily spooooustu fotek ze slunečného Říma! Poslední dva týdny v Římě jsem měla plné návštěv. Nejdřív za mnou přijel na necelý týden Kuba, a pak ho hned vystřídala mamka s Nikčou

Podle mě jestli někdy vyrazit do Říma, je to asi teď. Ani se mi nechce věřit, že je teprve konec března, protože tady už je počasí jako u nás v létě. Sluníčko, krásně teplo, ale pořád ještě příjemně na celodenní chození po městě!


Kuba přijel na necelý týden a byla to jeho první návštěva Říma vůbec! Měla jsem tak radost, že mu můžu ukázat všechny svoje oblíbená místa, památky, uličky a hlavně ho vzít na skvělou zmrzlinu. A Kuba mě zase vzal na fotbal! Jestli jste ještě neviděli můj vlog, najdete ho tady - VLOG - S Kubou v Římě


S Niky a s mamkou jsme si užily skvělé čtyři dny. I když si voláme několikrát týdně, vidět se naživo je prostě stejně o 100% lepší a s nikým se tolik nenasmějeme, jako právě spolu!


Chystáte se někdo v blízké době do Říma? A jestli jste už byli, co se vám líbilo nejvíc? Máte nějaké tipy na to, co rozhodně nevynechat?

24 komentářů

  1. Krasny fotky! Me se teda nejvic libila Fontana di trevi, ale vsechny ty pamatky tam maji neco do sebe. <3 Strasne moc vam to slusi a moc se mi libi vsechny outfity. Doufam, ze jste si uzili hezkej spolecnej cas. :)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  2. Nádherné fotky! Mne sa najviac páčil výhľad z kupoly chrámu svätého Petra a len tak si leňošiť na Španielskych schodoch a pozorovať svet okolo. A zmrzlina! A pizza!

    Lost in Denmark

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte, Rím je mojim snom už dlhšiu dobu, ale práve kvoli Luckiným videám a krásnym fotkám práve zvažujem víkend v tomto krásnom meste počas letných prázdnin.

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu krásné fotky! Je vidět, že jste si to všichni moc užili! :)

    OdpovědětVymazat
  5. V Ríme som ešte nikdy nebola a ani som nemala nejako potrebu tam ísť, ale po pozretí všetkých vlogov aj článkov, by som pokojne nastúpila do lietadla aj hneď teraz!♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  6. Waaau fakt nádherné fotky, vidno, aké ste na nich šťastné a takéto pozitíne momenty milujem♥

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  7. Tiramisu v Pompi! :-) V Římě jsem byla v říjnu a mrzí mě, že jsem nestihla pizzu v Mami, je prý výborná! (https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g187791-d7745058-Reviews-Mami-Rome_Lazio.html#photos;geo=187791&detail=7745058)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to, že jste si to krásně užily! Vaše mamka vypadá jako vaše starší ségra, než vaše mamka :D Jste nádherný :)))
    ReadLoveEat

    OdpovědětVymazat
  10. Fotečky nádherné, já byla v Římě naposledy v září a už teďka mi to chybí, miluju Řím <3 to co si spojuju s Římem nebo celkové Itálii prostě zmrzlina :D
    Lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Lucko! :)
    Do Říma jedeme na konci srpna, teď se teda bojím, že se tam upečeme. Ale i tak se tam moc těším! Doufám, že si to tam užíváš. :)

    OdpovědětVymazat
  12. To je krása, Lucko, na tvém insta stories jsem viděla fotku Vatikánu skrz park, prosím tě, kde to bylo? Díky!
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  13. nádherné fotky!!! Itálii mám hrozně ráda, nejkrásnější země!!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké fotky :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Prekrásne fotky, museli ste si to užiť. Ja žijem v Taliansku už piaty rok, ale Rím som zatiaľ nenavštívila. Je to hanba :) Ale snáď sa čoskoro napravím.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné fotky, snad se tam taky jednou podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  17. V Ríme som bola dva roky dozadu a išla by som znova a po pozretí tvojich vlogov sa mi tam chce ísť ešte viac! Fotky sú prekrásne :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty fotky! Bože! DO KO NA LOST sama! ♥ Jak já bych teď nejraději odletěla do Říma! Za teplíčkem a nicneděláním! ♥
    Závidím ti! Užívej! ♥♥♥
    ................................................................................................................................................................................
    Znám vás už moc dlouho a jste mi hrozně milé a sympatické a hodňoučké (až je mi úplně blbý psát vám tohle, jak jste miloučké! :D ) ! ♥ Mám vás moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ste se na můj blog podívaly! Moc by mě zajímal váš názor!
    Uděláte mi tím největší radost na světě!
    Přeji vám mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat