šaty - Studio Defresh návrhářů Terezy Ledvinové a Filipa Hiekeho, kalhoty a košile - Lindex, boty - Destroy, make-up - MAC, fotky - Eliška

Na druhý den přehlídek jsem zvolila něco trochu odlišného. Nejdřív jsem oblékla bílé kalhoty s úplně průhlednout košilí (a topem pod ní) spolu s bílými polobotkami. Takový outfit určitě ještě někdy vyvětrám, protože mě moc bavil už takhle. Potom jsem ale přehodila tyhle tylové šaty od návrhářů, se kterými jsem se seznámila na UMPRUM, Terky a Filipa. Jsou super hravé s nápisem Cukr káva limonáda čaj rum boom. V MACu mi ještě nalíčili tenhle lehce extravagantnější look a šlo se na přehlídky. Jak už jsem psala nedávno, většinou chodím na fashion week v docela běžných outfitech, protože jsem to zkrátka já. Průhledné tylové šaty běžně nenosím, ale musím říct, že jsem se v nich cítila super, a měla jsem radost, že jsem mohla tyhle dva mladé a talentované designéry tímto způsobem podpořit. Co myslíte vy?



Budu moc ráda, když si pustíte i můj vlog shrnující první dva dny přehlídek (další dva dny jsem již netočila, ale fotky najdete dál ve článku). Pro trochu jiný střih a úpravu videa mě inspirovalo to, že jsem si nemohla na letošním fashion weeku nevšimnout jedné věci. Instagram explodoval! Jasně, dřív jsme taky všichni měli během tohoto módního svátku zaspamované sítě fotkami a videi z přehlídek, ale letos? Téměř nebyl člověk, co by na přehlídce nevytáhl insta stories, nebo boomerang. Já mám k sociálním sítím obecně pozitivní vztah, baví mě na nich být, zkoušet nové věci, a tak podobně. Občas si ale říkám, jestli je to nutnost. O tom ale třeba zas někdy jindy. Můžete si tedy pustit můj sestřih z fashion weeku, inspirovaný bláznovstvím "storieček". 


První na mém nedělním programu byla přehlídka Petry Ptáčkové. Má vždycky originální choreografii a ani letos to nebylo výjimkou. Dekonstruované střihy, denim a petřiny typické čepičky taky nechyběly. Hned po Petře měl přehlídku Jan Černý, který poslal své modely na molo se žvýkačkou a doplnil tak skvěle dojem "bad boys". Fotku jsem tentokrát žádnou nevybrala, ale můžete taky mrknout do galerie MBPFW, nebo na záběry do vlogu.


Následovala soutěžní přehlídka Van Graaf Junior Talent, kde se vždy ukáží čtyři mladí návrháři, a porota vybere vítěze, který získá finanční odměnu a možnost přehlídky na dalším Fashion Weeku. Mě z designérů nejvíce zaujala Michaela Hriňová spolu s Lukášem Krnáčem (ten svou kolekci inspirovanou sportem a dresy dokonce doplnil o lodičky ušpiněné od trávy na hřišti, za mě palec nahoru za nápad vyvedený do dokonalosti i v detailech!). Dalšími designéry byl Adam Kost a vítězný Zoltán Tóth.


Zavítaly jsme i do backstage přehlídek, kterému opět dominoval mezinárodní tým vizážistů z MAC. Musím obdivovat v jaké rychlosti zvládají vytvořit perfektní looky a jak vždy krásně doplní dojem přehlídky. My byly svědky líčení pro přehlídku Chatty, kde byl opět důraz na detaily. Kromě oblečení atmosféru vytvořila i změna mola, barevné vlásky a buřinky, a make-up s rozmazanou perleťovou rtěnkou.


V pondělí jsem už měla klasický všední den, jen večer jsem si odběhla na přehlídky. Zahájila jsem s přehlídkou Lukáše Macháčka, kterou bych vyjádřila asi slovem punk. Drsné masky, potrhané kalhoty a nápisy vystihující aktuální společnost.


Modely Michaela Kováčika mě tolik neoslnily. Tolik se mi nelíbil "mokrý" vzhled, disko nádech, a zkrátka to nebyl uplně můj šálek stylu.


Přehlídka Zuzany Kubíčkové ale byla fenomenální. Odehrávala se v překrásně zdobeném sále hotelu Grand Hotel Bohemia, kde dokázala světla a hudba vytvořit dramaticky svůdnou atmosféru. Přehlídku otevřela burleska a potom už se objevily modelky s perfektním stylingem, úžasným make-upem a zkrátka všechno ladilo do posledního detailu. Tohle byl přesně moment, kdy se návrhářce podařilo předat jasný zážitek, pocit, ideu své kolekce.


Poslední den fashion weeku jsem započala až večer, na znovu-otvíračce butiku Lacoste v centru Na Příkopě. Byla to super akce s fajn atmosférou, já si užila i možnost vidět se aspoň takhle na rychlo s kamarádkami blogerkami, a zajímavé bylo i to, že do Prahy dorazil i CEO celé značky. Až budete mít cestu kolem, přijďte nový obchod omrknout. Poslední dny už jsem nefotila outfity, tak aspoň takto z večera - měla jsem na sobě bundičku z Lindexu, tričko Lacoste, kalhoty z Reserved a kabelku Olympus.


Poslední přehlídkou letošní sezóny byl Jakub Polanka, který tentokrát předvedl sofistikovaná saka, kabáty a šaty, ale trochu jiným pohledem. Do stylingu použil průhledné korzety, umělé ofinky a i svým pověstným "tanečním" defilé vytvořil super show.


Celkově se mi letošní fashion week opravdu líbil, prostor byl parádní, návrháři vyšvihli krásné kolekce a celkově jsem si moc užila i atmosféru celé akce. Už se těším na příští sezónu!


22 komentářů

  1. Tvůj outfit mě neskutečně nadchnul, už jen proto jaký to byl moment překvapení: "To je vážně Nicol? :O" neskutečně ti to slušelo a do prostředí Fashion Weeku si musela nádherně zapadat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM)
      Jmenuji se Michael Lee občan Illinois, USA. Byl jsem scammed o 7 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi dal půjčku poté, co dělat, abych platit řadu poplatků, které přinášejí nic a činil k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem těžce vydělávat peníze a to bylo celkem 23930USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu se slzami na oka jsem narazil na svědectví člověka, který byl také scammed a nakonec dostal vázána na důvěryhodně úvěr společnost s názvem Martinez Lexie úvěr společnosti, kde se konečně dostal půjčku, a tak jsem se rozhodl Obraťte se na stejný úvěr společnost a pak řekl jim svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed o 7 různých poskytovatelů úvěrů, kteří dělali nic jiného, ​​než na kurz mi víc bolesti. Vysvětluji firmy poštou a vše, co mi řekl, bylo do pláče nic víc, protože jsem se dostat můj půjčku v jejich společnosti a také jsem udělal správnou volbu kontaktování. naplněn jsem formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému největšímu překvapení byl můj úvěr poskytnutý na mě bez dalšího odkladu a tady jsem dnes šťastná, protože Martinez Lexie Loan Company mi dal důvod žít, tak i učinil slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak já mám půjčku. Jste povinni spojit se GODSENT věřitel pomocí emailu: Lexieloancompany@yahoo.com nebo textovou +18168926958


      Vymazat
  2. Tak ty šaty vypadají úžasně. Hlavně mi ten nápis hrozně připomíná dětství, skvělý nápad. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Musela to být paráda. Ty šaty jsou skvělé. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Ti to slušelo a to líčení se mi na Tobě neuvěřitelně moc líbí! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné šaty a moc povedené fotky :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Týjo ty šaty jsou opravdu zvláštní, ale moc ti sluší :) i to líčení je parádní :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. trilion plusovych bodu za terezku s filipem ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ten outfit je naprosto bozskej!!!! Omg, uplne jsem se zamilovala. <3 Prijde mi skvely, ze si je takhle chtela podporit a navic ti to strasne moc slusi! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gorgeous post dear and I absolutely adore all the items you picked out, the pics are stunning is beautiful xx You will like to see more fashion from here.

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasně jsi to zkombinovala! Vůbec by mě nenapadlo zkombinovat to zrovna takhle, ale vypadá to opravdu hezky :) Šaty jsou dokonalý

    OdpovědětVymazat
  11. Cukr káva outfit je super! :) celkově je na mě asi fashion week moc uměleckej a fashion, protože mi většina modelů nic moc neříká a preferuju nějakou nositelnou modu... ale pro ty, co se v tomhle světě víc pohybují je to určitě super! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek a výborný nápad na zpracování videa!

    OdpovědětVymazat
  13. Wooow, skvělé. Ty první fotky jsou naprosto dokonalé!
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  14. Ten look je naozaj odvážnejší, ale veľmi zaujímavý. Páči sa mi!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty! <3 Ty šaty jsou prostě boží a pro některé i nostalgické. Na chvíli jsem se myšlenkami vrátila do dětství. Návrháři si rozhodně zaslouží pochvalu a pozornost. A Ty jsi šaty skvěle reprezentovala :)

    MBPFW musel být plný inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  16. Bílý outfit a make-up, tak to je fakt luxus ♥

    OdpovědětVymazat
  17. I was reading the provided article with a great interest!

    OdpovědětVymazat
  18. Your blog is great. It’s very interesting

    OdpovědětVymazat