top - Reserved, košile - C&A, kalhoty - Tchibo, boty - Toms

Ahoj všichni! Musím přiznat, že už jsem začínala mít trochu výčitky svědomí z toho, jak dlouho jsem nepřidala žádný outfit. Poslední dobou jsme toho ale s Niky měly tolik, že na focení outfitů a psaní příspěvků nezbylo tolik času, kolik bychom chtěly. Nikča teď veškerý volný čas věnuje bakalářce, a dokonce i já jsem měla tady v Římě několik domácích úkolů (Dokonce píšu proto, protože ze začátku to vypadalo, že té škole italové moc nedaj. Ale musím říct, že to se změnilo a teď máme spoustu čtení a zajímavých skupinových prací, za což jsem vážně ráda)

Dneska jsem taky zveřejnila nový vlog z víkendu, tak se můžete mrknout - "Víkendový vlog" - a nenechte si ujít ani Nikči poslední vlog z krásné akce - "Díky tanci!".

Jinak v Římě teď máme až do úterý volno, tak s Verčou plánujeme nějaké výlety. Jestli vás tedy napadá, kam se zajet nedaleko Říma podívat, dejte vědět! Co na Velikonoce plánujete vy? A slavíte Velikonoce?

22 komentářů

  1. Držím Vám obom palce nech sa Vám všetko vydarí, aby ste si mohli užiť voľný čas :)
    Inak tá košeľa je prekrásna! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM)
      Jmenuji se Michael Lee občan Illinois, USA. Byl jsem scammed o 7 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi dal půjčku poté, co dělat, abych platit řadu poplatků, které přinášejí nic a činil k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem těžce vydělávat peníze a to bylo celkem 23930USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu se slzami na oka jsem narazil na svědectví člověka, který byl také scammed a nakonec dostal vázána na důvěryhodně úvěr společnost s názvem Martinez Lexie úvěr společnosti, kde se konečně dostal půjčku, a tak jsem se rozhodl Obraťte se na stejný úvěr společnost a pak řekl jim svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed o 7 různých poskytovatelů úvěrů, kteří dělali nic jiného, ​​než na kurz mi víc bolesti. Vysvětluji firmy poštou a vše, co mi řekl, bylo do pláče nic víc, protože jsem se dostat můj půjčku v jejich společnosti a také jsem udělal správnou volbu kontaktování. naplněn jsem formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému největšímu překvapení byl můj úvěr poskytnutý na mě bez dalšího odkladu a tady jsem dnes šťastná, protože Martinez Lexie Loan Company mi dal důvod žít, tak i učinil slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak já mám půjčku. Jste povinni spojit se GODSENT věřitel pomocí emailu: Lexieloancompany@yahoo.com nebo textovou +18168926958



      Vymazat
  2. Ta bundička je prostě nejlepší! :) A já v Římě ani kolem nikdy nebyla, tak se nechám překvapit, co za výlety vymyslíte. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Užívaj voľníčko a držím palce aj Niky :) Outfit je perfektný, vyzeráš skvele. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Tá košeľa je úplne super!
    Ja idem konečne "domov" na Slovensko k rodičom, tak sa strašne teším! Užite si Veľkú Noc v Ríme, určite to bude fajn! :)

    Lost in Denmark

    OdpovědětVymazat
  5. Ten nápis je neskutočný!♥ presne takýto štýl sa mi páči:)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  6. -krásna bunda-košeľa ! tú by som nosila do školy namiesto "ospravedlnienky" :D a -a možno skúste ísť na sv. omšu s pápežom.. :) aj keby som nebola veriaca, chcela by som zacítiť tú atmosféru, kedy bude veľa ľudí z celého sveta na jednom mieste, vidieť pápeža a počuť ho.. a keď ste v Ríme počas týchto sviatkov, tak by bola naozaj škoda tam neísť-podľa mňa ;)
    -pekné a pokojné sviatky prajem! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Luci,jsou to tyhle rifle z tchiba co mas?
    https://www.tchibo.cz/m/uzke-dziny-p400083117.html?x=H4sIAAAAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAVtmmHP4ABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAEAQytoPBMN9PqeYCLpdGryoAAAAQv9fhbwzutPKxga21MIP3mAAUM2OApZM2CI5PfkI-U-LhDRHRmqXXwIaPYgAAAA%3D%3D

    OdpovědětVymazat
  8. super pohodlný outfit :) v takýchto ja žijem skoro celý život!

    Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný outfit. Vlog som si dnes ráno pustila pri raňajkách a veľmi som si ho užila. Toč takých podobných videí viac, dosť ma bavia :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  10. Ježiš, to je super nápis na bundě :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ta bunda je fakt super, ale ještě víc se mi líbí ty botky :))
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  12. Jé Luci, ta zelená bundička ti hrozně sedne, moc ti to sluší :o)) Víkendový vlog jsem ještě neviděla, tak jdu mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  13. Doufám, že bude z výletu nějaký vlog :)
    Jinak krásný outfit :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  14. Tá bundička je úplne super a celkový outfit je veľmi podarený :)
    Budem rada keď sa pozriete na môj novozaložený blog! http://nouveaugrunges.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Řím takhle na jaře, to musí být nádhera! Jinak outfit je fajn až na ten nápis ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. jednoduchy, ale hrozne hezky outfit! :) U nas jsou Velikonoce dost destivy :(

    OdpovědětVymazat
  17. Velikonoce bych nejraději neslavila, ale vesnická tradice je vesnická tradice. :D Krásný outfit! <3 Itálii miluju! Nejraději bych tam teď byla taky! :/
    Krásný fotky! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Strašně moc ti to sluší ♥

    OdpovědětVymazat