brýle - Jeepers Peepers, sandálky - Roxy, kraťasy - Only, šaty - Roxy, bomber - Vero Moda, slipony - Toms

V Římě už je sice takové vedro, že bych venku nejradši chodila jenom v plavkách (nebo možná nechodila vůbec a jen se koupala v moři...)(a italové stále chodí ve svetrech a dlouhých kalhotách...), ale i tak ráda pokukuji po letních věcech, kterými bych mohla obohatit svůj letošní šatník!

Předpokládám, že většina z vás už ode mě slyšela o tom, jak jsem se zamilovala do výšivek a nášivek, tak teď hlásím, že hledám ještě "ty pravé" kraťasy! Tyhle jsou velkým adeptem, i když jsem našla ještě tyhle s nášivkami dinosaurů, tak si nejsem jistá :D!

Bílé šaty jsem si zamilovala hned na první pohled a na bomber nedám na jaře a v létě dopustit. Většinou si vybírám bombery jako statement kousky, tedy ty kousky, které oživí jednoduchý, často jednobarevný outfit.

Tomsky jsou za mě asi nejpohodlnější letní boty. Dají se nosit ke všemu, není v nich horko a nedělají se mi z nich puchýře - hurá! - protože z většiny bot jo. A navíc koupí páru bot pomůže Toms někomu, kdo to opravdu potřebuje.

Co je na vašem letním wishlistu? 

Jestli vás zajímají naše další oblíbené kousky, na Zootu jsme pro vás vybraly přímo celou kolekci, tak mrkněte - "Inspirace od blogerek A Cup of Style!"

6 komentářů