šaty - Roxy, kabelka - Olympus, brýle - RayBan via EasyOptic

Právě jsem se vrátila z úžasnýho týdne na Zakynthosu v Řecku, kam jsem vyrazila spolu s rodiči na dovolenou. Skvěle jsme si to užili a hlavně si pořádně odpočinuli. Opalovali se, koupali, jedli, četli si a relaxovali. Po večeři jsme se vydávali na procházky kolem pláže a při západu slunce spolu s mamkou fotily různé fotky - některé ještě určitě uvidíte v dalších článcích, a nebo jste je už mohli vidět na Instagramu. Tuhle sérii jsme vyfotily předposlední den a byly jsme nadšené nejen z té neobvyklé lokace (plavčická věž je na pláži běžná věc, ale takhle zelená?), ale i z krásného světla. Západy slunce takhle kouzlit prostě umí a nejsem asi jediná, čí je to z tohoto důvodu úplně nejoblíbenější denní doba.

Všechno se zalije oranžovým teplým světlem, a když se člověk chvilku dívá, zbarvuje se mu obloha do celé palety odstínů. U moře nebo oceánu je to ještě o něco působivější tím, že se celá ta podívaná navíc odráží do vodní hladiny. Když se procházíte, je vám teplo i v lehkých šatech, do solí promytých vlasů vám vlaje vítr a prsty šimrá písek. Taková situace to byla tenhle večer, a myslím, že i proto jsme z fotek obě uplně nadšené. Přijde mi, že ten pocit aspoň trochu vystihují. 


Taky rádi pozorujete západy slunce?

45 komentářů

  1. Na Zakynthosu jsme byli s přítelem minuly rok a je to nádherný ostrov <3 Šaty jsou moc krásné :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Niki užasné fotky , moc ti to sluší a to světlo je krásně vystižené ! Opravdu se to mamce povedlo.

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj krásne fotky, ja v dobrom závidím každému, kto je momentálne pri mori alebo má krásne počasie doma..ja bohužiaľ nemám a neviem sa dočkať septembra kedy aj ja pojdem na dovču aspon na 5 dni a duuuufam, že bude pekne počasie :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky! Na Zakynthos idem nabudúci týždeň a veľmi sa teším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné miesto a Niky ti si ešte krajšia :D ♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky vyfocené na hodně dobrém místě! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju fotky se zapadem slunce! Nedavno jsem takovy delala poprve a jsem z nich uplne nadsena a stastna, fakt se povedly, ale ty tvoje taky moc!!! Jsou neskutecny a tobe to jako obvykle moc slusi. <3

    OdpovědětVymazat
  8. wow, fotky sú prekrásne, jedny z najkrajších za poslednú dobu! :) západ slnka je tá najdokonalejšia časť dňa a milujem, keď to dokáže oceniť aj niekto ďalší ;) Zakynthos je krásny!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. No krása, moc ti to sluší :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nikčo to jsou tak krásné fotky! A ty šaty...pecka:) Západy slunce zbožňuju a to světlo má fakt kouzlo.
    Měj se krásně,
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Řekl bych, že po tomto článku se poněkud změní poměrné generderové zastoupení odběratelů vašich članku/videi. Moc pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Petty photos and nice dress! Perfect for the summer :) http://tdwof.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  13. Tyto fotky mne uchvátily už na Instagramu, jsou fakt nádherné! :)
    Západy slunce pozoruji nejraději u moře, už za týden mne to čeká :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tomu se říká to die for! Krása celkově ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Prekrasne ;-) mohu se zeptat na jmeno hotelu? Velice dekuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý článek a nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  17. To jsou tak úžasné fotky. Moc ti to sluší a to světlo je doopravdy magické :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  18. Awesome content and awesome gameplay for these no wifi games.

    OdpovědětVymazat
  19. Good job and bunch of thanks for this valuable post. Vidmate App for PC

    OdpovědětVymazat
  20. vShare is already one of the popular iOS and Android application to install apps and games directly on smart phone devices without going through tons of restrictions and all that.

    OdpovědětVymazat
  21. excellently written awsome, free games with no Wifi In this post we will present to you some of the best free games without wifi

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. If you are looking for the best photo editing and storage service then you are at the right place where we provide you the best alternative app like Google Picasa which will satisfy you even if you haven’t used the Google Picasa app.

    OdpovědětVymazat
  24. Very Interesting and wonderfull information keep sharing
    vshare for ios free

    OdpovědětVymazat
  25. Good article on Tweak box APK. I enjoyed the articles in your website. i favor investigation articles on completely different core interests. i'm super charmed and can examine your website for an extended time to return. charming article staying in touch with the center. this is often an incredible piece work. I exceptionally endorse this arrangement to everybody. i'm ready to get my apps operating mistreatment Tweakbox app.

    OdpovědětVymazat
  26. The article about Tweakbox APK is exceptionally decent and proficient. I use Tweakbox application daily. Every one of the credits from me to the creator of this post. I like investigating articles on varied subjects. I am super charmed and will review your site inside and out. Intriguing articles on your site legitimizes the affirmation. This is a dazzling piece of work. I sublimely welcome the quality system on this site.

    OdpovědětVymazat
  27. These are the five reasons we found why motorcycles should have a GPS device mounted. They make your ride a lot easier, focused and joyful. If you are having any doubts you can comment below and we will get back to you.

    OdpovědětVymazat