Tento týden je pro mě kočičí. Splnil se mi sen, a mám kočičku! Na hlídání! Fík je zlatej. Furt by jen spal, tulil se a nebo jedl. Kromě jeho hlídání jsem ještě navštívila dvě skvělé akce, o kterých bych vám chtěla dneska povědět.


IKEA má ode dneška nový katalog! Blogerům ho představili dost originální formou. Pozvali nás na akci "IKEA po setmění", kdy jsme do nákupního domu vyrazili po zavíračce, a do poslední chvíle vlastně netušili, co nás čeká. Vyklubal se z toho parádní večer - odstartovali jsme bojovkou, kdy jsme po dvojicích podle mapy hledali poschovávané předměty (konkrétně novinky z nového katalogu). Pokračovali jsme skvělým jídlem od Forbidden Taste, a pak si dali týmové soutěže, které jsme si užili jak šílení. Tím, že je IKEA můj opravdu oblíbený brand mě to moc potěšilo, a perfektně jsme si to spolu s mamkou užily.
Třešničkou byl personalizovaný katalog, s našimi fotkami na obálce! V první chvíli jsme si toho ani nevšimly.


Druhou novinkou, která nám tento týden byla prezentována, byla nová prodejna C&A na Chodově. Opět moje oblíbená značka, jejíž kousky mám opravdu ráda a poslední dobou jdou skvěle nahoru kvalitou, poselstvím, designem obchodů a vším, co reprezentují. Viděli jsme i novou kolekci na podzim, a já si zamilovala hned několik bundiček a kabátků. Byla to láska na druhý pohled, protože jsme je už zahlédly na našem výletě do Antwerp, ale za to intenzivnější. Tmavě zelený křivák s kožíškem? Aaaa! Podívejte se na video!


Na moc blogerských akcí už nechodíme, a spíš jen tam, kde opravdu máme rády danou značku - tento týden byl tím ale nabitý, a já jsem ráda i, že jsem na nich mohla po delší době potkat tolik známých tváří!

Jak jste si zatím týden užili vy?

13 komentářů

  1. Hezké fotky :) a kočičku ti závidím :3

    OdpovědětVymazat
  2. Fík je krásnej :) Jinak CA mám taky čím dál víc ráda. Poslední dobou je to obchod, ve kterém nakupuji najvíc. A vždy mne z těchto akcí nejvíc dostávají ty kytky, které si uvážeš sama, no prostě krása ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, vypadalo to jako super akce, určitě jste si to moc užily :) Taky mám ráda C&A :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Umíte udělat krásné fotky. Jinak jsem si objednala váš diář na rok 2018 v předprodeji, tak se moc těším, až přijde :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Niki, odkud je prosím ta sukně? Strašně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. wow krásne fotky aa muselo byť fajn aj v tej ikee aj v na tej otváračke CA, dúfam, že mačička bude poslúchať :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné jako vždy!

    V ikee po zavírací době jsem toužila být jako malá.. chodit si po obchodě a zkoušet všechny postele a palandy. :D

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  8. Akce musely být opravdu parádní, mrknu na video! :
    Blog EverythinKate)

    OdpovědětVymazat
  9. Love your car, so cute ! :)

    tdwof.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  10. kytička z C&A je krásna, skvelý nápad :) a večer v Ikei tiež, veľmi sa mi to páčilo sledovať aj u slovenských blogeriek :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  11. Ta akce v ikei musela byt super! To bych taky rada zažila. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Milujem C&A! A takú "ikonickú" fotku, fotku na časopise IKEA,ti v dobrom závidím!! :D Prosím ťa, odkiaľ máš tú dokonalú sukňu?

    OdpovědětVymazat