Jupíííí!! Ani nevíte, jakou máme radost z toho, že držíme v ruce naše diáře na rok 2018! Nešel by ten rok nějak popohnat? Protože my už se nemůžeme dočkat 1. ledna, kdy do diářů začneme psát...

Stejně jako u diáře pro rok 2017 jsme chtěly, aby byl diář co nejpraktičtější. Aby byl holčičí, ale zároveň minimalistický, s velkým množstvím plánovačů, s motivačními hesly a s prostorem pro poznámky. To jsou pro nás při plánování ty nejdůležitější aspekty a pevně věříme tomu, že budou vyhovovat i vám.

Po přečtení a promyšlení veškeré vaší zpětné vazby z prvního diáře pro vás máme hned několik novinek. Diáře jsou dva! Víme, že ne každému se na každodenní používání hodí formát A5, a tak jsme se rozhodly vytvořit i menší a lehčí verzi diáře ve formátu A6. Přidaly jsme také záložku ve formě stužky, která vám usnadní orientaci v diáři. A v neposlední řadě jsme doplnily i slovenské názvy měsíců, dnů a slovenské svátky.

A jak tedy budou diáře vypadat vevnitř? No jdeme se na to podívat!

Motivační diář 2018!

Začneme větším diářem, který jsme také překřtily na diář motivační. Motivační proto, protože naším hlavním cílem v průběhu celého roku je vás co nejvíce namotivovat. Každý měsíc jsme si pro vás připravily krátké textíky na různá témata a často i jednoduché úkoly, které budeme rády, když s námi budete plnit.


Jedny z prvních plánovačů, které v našich diářích najdete jsou plánovače roční. Čtverečkový plánovač používáme víceméně jen pro rychlou orientaci v daném roce, nebo pro vyznačení těch nejdůležitějších dat a událostí. Druhý roční plánovač, sloupečkový, už nabízí trochu prostoru na poznámky a podle nás je ideální třeba na plánování cest, nebo dlouhodobějších projektů.


V již zmiňovaných měsíčních textech vás chceme v průběhu roku naučit přemýšlet nad vašimi vlastními sny, stanovovat si jednoduché cíle a plnit je. Dále třeba důležitost toho neustále se rozhlížet kolem sebe, učit se nové věci a hlavně, užívat si každý den naplno!


Jeden z našich úplně nejoblíbenějších plánovačů je ten měsíční. Ten většinou vyplňujeme na začátku každého nového měsíce a zaznamenáváme si do něj vše, co chceme v daném časovém úseku splnit. No a novinkou je habit tracker. Už jste o něm slyšeli? Pro nás je to ta nejlepší pomůcka na sledování a dodržování určitých "návyků". Mezi ty patří například čtení nebo cvičení. Každý den, kdy si zvládneme číst knížku, nebo cvičit, si pak v diáři odškrtneme a na konci měsíce jednoduše vidíme, jak jsme si s aktivitou vedly.


A konečně se dostáváme k jádru diáře, k týdennímu plánovači. S tím jsme si tentokrát opravdu vyhrály. Nejen, že v něm tedy najdete prostor pro klasické plánování každodenních aktivit, po stranách je i přehled měsíce, prostor pro poznámky a náš oblíbený to-do list! Co na to říkáte?


A podle nás jeden z nejdůležitějších prvků - rekapitulace měsíce! Věříme totiž, že to, že si něco naplánujete, je sice velká část úspěchu, ale když se zamyslíte nad tím, jestli se vám to podařilo splnit, nebo naopak proč se vám to splnit nepodařilo, může vás to hodně naučit a posunout ve finále úplně nejdál.


A zase nechybí ani dvoustrana na poznámky! Protože poznámky jsou prostě nezbytností!


Diář 2018!

Diář 2018, nebo také "ten menší" je takové naše miminko. Asi hlavně proto, protože je tak malý a roztomilý. Chtěly jsme, aby se vešel do každé kabelky a byl takovou vaší pravou rukou všude, kam se vydáte.


Roční a měsíční plánovače jsou v něm úplně stejné, jako v diáři větším a největší rozdíl je tak v tom, že v něm nenajdete kompletní motivační texty, ale na každý měsíc vždy jen pár větiček na dané téma. Zároveň, abychom v diáři ponechaly co nejvíce místa na každodenní plány, upravily jsme i týdenní rozložení. Bohužel v tom menším formátu by tam s poznámkami a to-do listem už moc místa nezbylo.


Rekapitulace ani poznámek na konci měsíce jsme se ale vzdávat nechtěly, a tak jsme je udělaly jen stručnější, stránkové.


Tak co na ně říkáte? Který z diářů se vám líbí více a který je pro vás praktičtější? A je něco, co vám v nich přeci jen chybí? 

Diáře se dají objednat online na Martinus.cz nebo Martinus.sk a od půlky září je najdete i v každém větším knihkupectví.

Na závěr vás chceme ještě pozvat na naší nejbližší akci, která se bude konat už teď v úterý, 12.9. v Praze, v Zetku v Kotvě. Začneme besedou, kde budete mít možnost zeptat se nás na cokoli, co vás napadne a pokračovat budeme autogramiádou a focením. Všechny informace o události najdete ještě na stránkách na facebooku tady a nezbývá než dodat, že budeme hrozně rády když přijdete a popovídáme si s vámi naživo! Těšíme se!

28 komentářů

  1. Diáře vypadají opravdu krásně! :) Nejspíš si objednám "mimi" diář :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Oba diáře vypadají skvěle❤ Já se rozhodla pro menší verzi a mám jí už doma. Přemýšlely jste, že by jste dělaly i diáře pro školní roky?

    OdpovědětVymazat
  3. Diar si nejspise koupim, ale chybi mi tam papirova "kapsa" nebo obalka na ruzne karticky, vizitky a papiry, aby z toho nevypadavaly, rozvrh hodin na konci nebo jakysi nemenny tydenni plan a vyuzila bych i nejake samolepky atd.

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem se stala hrdou majitelkou vašeho nového diáře. Ani jsem se nemusela dlouho rozhodovat, rovnou jsem sáhla po tom větším. A musím říct, že se opravdu povedl, je ještě lepší než ten na rok 2017. Moc se mi líbí habit tracker, nejvíc jsem ale nadšená z týdenních plánovačů, ty jsou naprosto úžasné! Jde zkrátka vidět, že jste odvedly velký kus práce. A já děkuju za tak skvělý diář :)

    OdpovědětVymazat
  5. That's amazing that you created your own diary ;)

    http://tdwof.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se moc líbí, krásně zpracovaný, jak jsem už viděla ve vlogu :) Já bych sáhla po tom větším, ten mi vyhovuje víc, jsem ráda, že je doplněný i záložkou! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně vás za tohle obdivuju. Diář jsem od vás sice neměla, ale cením nápad i krásný design. Jen tak dál holky! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná práce a zamilovala jsem se do toho většího! ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Máte to pěkný, ale asi si spíš pořídím Happines planner, máte ho hodně podobný...

    OdpovědětVymazat
  10. Diář mi už přišel, ten větší :) jen škoda, že je autogramiáda v úterý, chodím ještě na brigádu a do Prahy se kvůli ní nedostanu -.-" tak budu doufat, že bude ještě jedna autogramiáda v lednu nebo kdy to Lucka říkala na svém livestreamu na Instagramu :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  11. Diáře se vám opravdu povedly, je vidět, že jste si s nimi daly práci :)

    OdpovědětVymazat
  12. tento rok sa vám skutočne mimoriadne podarili, vyzerajú prekrásne :) keby som už jeden nemala kúpený, brala by som ten váš ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  13. "Ten menší" je rozhodně ideální na takové ty vzkazy od ACOS, které jsou rozeseté po diáři. Mám ten velký a tam mi ty vzkazy vadí. Už tak je týden zúžený, ne tak když se někde ještě objeví vpiska, ideálně přes celou šířku víkendu :) .

    Do mrňouse ty vzkazy geniálně sedí, tam bych s nimi pracovala klidně i víc, ale v tom větším bych si je odpustila :) . Jinak kvalitní práce stejně jako loni - taky se už nemůžu dočkat dalšího roku :) .

    OdpovědětVymazat
  14. Diáře vypadají nádherně. Nejvíce se mi líbí ten mini diář, je praktičtější. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  15. Oba jsou nádherné! Já si kupuji ten větší a už se nemůžu dočkat:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den,
    To informuje širokou veřejnost, že paní Henrietta Fernando, soukromá půjčka, otevřela finanční příležitost pro každého, kdo potřebuje jakoukoli finanční pomoc. Poskytujeme půjčku ve výši 2% úrokové sazby pro jednotlivce, společnosti a společnosti za jasných a srozumitelných podmínek a podmínek. Kontaktujte nás dnes prostřednictvím e-mailu na adrese: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  17. Váš letošní diář úplně zbožňuju, chyběla mi záložka ale požívam klasickou knižní magnetickou a slouží bezvadně.
    Planovala jsem si diař i letos pořidit od vás. Jste važně skvěle a věci fakt promýšlíte, ale trošku mi přiijde, že ve vší té snaze udělat to co nejpraktičtější je teď diař trochu přeplácaný. U každého týdne až moc věci a málo mista pro kreativni zdobeni, napr. Lepenkami a tak.. Moc mě nenadchla dvojjazyčnist diaře protože to zabira hrozne mista :D. Ale je hezky ze nyslite na vsechny.
    Dočetla jsme se, že kvuli založce ste daly pryc obalku... To mě fakt mrzi a bohužel kvuli tomu zvažuji koupi diaře jiného... Ale stejne asi budu mekka a koupim ten váš, jen proste nechapu proc nejde oboji.. ale chapu, že nemůžete vyhovět všem a že je toho spoustu, dočeho my nevidime.
    Pravděpodobně si Váš diař koupim, ale už teď se těším na příští rok, na nový, ktery bude zase trochu jednodussi a bude mit obalku..
    Jinak ste báječné a hrozné inspirujici a doufam, že se vam daří a dařit bude!! :)) <3

    OdpovědětVymazat
  18. čaute baby,
    diár je úplne super :D, ale aj tak som na ňom našla chybičku krásy a to je, že nemá zboku takú tú gumku, za ktorú je možné zastoknúť pero.... tak ak budete navrhovať diár aj na budúci rok tak dúfam, že zvážite aj tento návrh.... :-))))a ak nie tak určite to vyriešim v režime DIY:-)))) nech sa Vám darí aj naďalej

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravim! V kterych, prosim, knihkupectvich jsou k sehnani? Diky.

    OdpovědětVymazat
  20. Diare jsou super kdybych si mela vybrat vyberu si ten maly, chybu mi v nem linky ale to je snad malickost kazdopadbe ja mam radeji skolni diare proto si vas nekoupim ale jsou opravdu nadherne !!!

    OdpovědětVymazat
  21. Diáře vypadají opět nádherně a velmi prakticky :) Obzvláště se mi líbí vzhled týdenního plánovače a to do listu, takže já bych spíš sáhla po velkém diáři. Zatím jsem měla vždy diáře velikosti B6, kde bylo plno místa pro denní plánování. Mám ráda, když si do diáře můžu vlepovat různé samolepky, post it papírky nebo třeba i malé vytištěné fotky. :)
    A zaujalo mne Vaše "hodnocení" na konci každého měsíce. Zpočátku jsem si nebyla jistá, jestli bych něco takového v diáři vůbec mít chtěla, ale asi to nakonec přece jen zkusím - mám totiž ráda, jak si umíte zorganizovat čas, takže když říkáte, že je to důležité, myslím, že je to krok správným směrem. :) Díky za Vaši práci! Moc Vás obě obdivuji :)

    OdpovědětVymazat
  22. Super! Vybírám diář na 2018 docela přísně, protože se mi běžně do diáře nevejde jídelníček na každý den, sportovní aktivity, poznámky a plánovače.... A ono ejhle! Ten váš je přesně to co potřebuji!☺ A navíc jsou tam příjemné bonusy, jako strnutí měsíce atd. Tleskám a běžím koupit ☺☺☺ Takže díky za Vaší práci! Janča

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadají oba krásně ♥ Plánuju si pořídit ten větší, už se nemůžu dočkat, až ho začnu používat!

    OdpovědětVymazat
  24. Online casino player of the new era.
    Ruby888 The choice to open online casino games with the joy of the new online casino games. With online gambling games that are easy to play, which can meet all the needs of today's users are excellent. Online gambling games give gamers a better gaming experience. With online gambling, online gambling, which provides a taste of the more realistic gambling games. Online Risk Game Launches Every time to accommodate you with different free time. The online casinos with a wide variety of games can bring a lot of fun and inspiration to the top of the class. If you want to gamble, gambling or looking for new luck opportunities. We are the choice for you, whether it is to risk a fortune online. Easy access to many channels. The player is ready to make fun every day. Do not be disappointed with the online gambling games designed for today's gamblers. Enjoy the variety of flavors waiting for you here. IBCbet

    OdpovědětVymazat
  25. Diáře jsou vážně krásné a uvažuji nad tím větším.
    Krásný článek

    OdpovědětVymazat
  26. Bullet journal v české verzi...

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné!!! Pro mě velký, pro dceru malý :-) Už jsme si napsaly Ježíškovi.
    Bylo by fajn příště přidat papírovou kapsu na poznámky a arch samolepek - abychom si mohli diáře sami "vydyzajnovat" :) Jste skvělé, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat