Tohle bylo asi nejrychlejší focení v dějinách A Cup of Style. I podle metadat ve foťáku můžu potvrdit, že trvalo přesně 4 minuty. Potom Lucce už mrzly prsty na spoušti a mně tak zčervenal nos, že už se to dál nedalo! Je zima. Je fakt fakt velká zima. 

Já jsem obecně docela zmrzlík. Klepu se pokaždý, když vylezu ze sprchy nebo když na mě trochu foukne. Tohle počasí teda zrovna nemiluju. I přes to jsem si na něm ale dokázala najít několik věcí, který mě baví. Jaký že?


1. Phočko. Miluju ho i normálně, ale v týhle zimě je to absolutní záchrana. Horkej silnej vývar, bylinky a tence nakrájený maso. Mňam! Došla bych si pro něj i teď... kdyby venku nebyla taková zima!

2. Děti oblečený v těch nejroztomilejších kombinézách. Je fakt kosa a starost o děti a jejich zdraví je obrovská. Proto se zdá, že všechny pražský maminky vytáhly oteplováky těch nejšílenějších barev a zakuklily do nich svoje špuntíky. Ty se pak ve všech těch vrstvách a kolíbaj ulicema jako malí tučňáci! 

3. Nikomu není divný, když jste zalezlí doma a v peřinách koukáte na film nebo seriál. My už dokoukali Dark (německý a skvělý!) a teď se vrhli na rozkoukanou třetí sérii Narcos.

4. Můžete si konečně stěžovat na to, že vám je chladno. Jindy se to nemusí setkat s pochopením, teď je to ale zcela legitimní.

5. Všechny ty čepice, rukavice a šály mám vlastně fakt ráda. Jsou super pohodlný a vypadají pěkně! Na dnešní outfit jsem je teda odložila, protože se do nich většinou zamotám tak, že ani nejsem vidět.

6. Můžete udělat dobrý skutek. V tomhle mrazu jsme dneska opravdu nepřečkaly déle jak 5 minut. Nutí mě to myslet na ty, kteří nemají možnost se před mrazy schovat do peřin v teplé posteli. V rámci projektu Nocleženka můžete přispět na to, aby člověk bez domova mohl přespat v teple, dostal najíst a mohl se vysprchovat. Stojí to pouhou stokorunu, tak to taky zkuste.


Je něco, co na zimě máte rádi vy? Pokud jo, jste taky blázni! Pochlubte se v komentářích.

Kabát - C&A
Svetr a lacláče - Reserved
Boty - Vagabond
Batoh - Freshlabels
Čepice - Bershka

14 komentářů

  1. Jsem na tom dost podobně, jako ty, v zimě taky trpím :D :) Důvody jsi vypíchla fakt dobře, a zvlášť ten poslední je dost k zamyšlení..
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, pít kakao a koukat se na tu hromadu sněhu oknem, skrz který svítí sluníčko!
    Bohužel do toho třeskutýho mrazu musim denně ven, protože Finsko a Erasmus. Haha, kdo si vybere na studium zemi, kde se teploty sunou k minus třiceti, přičemž zimu vlastně téměř nesnáší? Ahoj, já! :D

    OdpovědětVymazat
  3. mám to úplně stejně jako ty - taky je mi pořád zima :D ale je fajn si na všem najít něco, proč by to měl mít člověk rád :D takže souhlasím, koukat na seriály není vůbec špatný program :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mrznu 24/7, ale zimu mam samu o sobe taky rada. <3 Ale at uz to konecne skonci!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Podpořila sem :) být dneska venku víc jak deset minut byla šílenost

    OdpovědětVymazat
  6. Si prvý človek, ktorý niečo obdivuje na tej otrasnej zime :D A musím uznať, že deti v kombinézach sú doslova na zožratie <3 Včera bolo u nás napríklad -15°C a rozhodne to nebolo ani na prechádzku so psom!
    Tvoj look je naozaj krásny a obdivujem ťa za to, že si to vydržala len v pančuchách! Vyzeráš úžasne <3
    WITHGREYWOLF

    OdpovědětVymazat
  7. Mám na zimě ráda sníh, mráz a případně jinovatku. Jak není mrazivo a bílo a já nemůžu fotit, připadám si ošizená :) .

    Příběhy z mlhy a éteru

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně se mi líbí jak ten bílý sníh zakrije zem,stromy,větve a taková krásná procházka se psem to je prostě ráj ale samozřejmě mám na sobě asi milion vrstev

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek :) Mě už ta zima leze krkem, těším na jaro!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  10. Kam chodíš nejraději na pho? já jsem totálně závislá. Nedělá mi problém ho mít třikrát týdně.

    OdpovědětVymazat
  11. Thanks for sharing this information. I really like your blog post very much. You have really shared an informative and interesting blog post with people.

    OdpovědětVymazat
  12. Mě na zimě nejvíc baví lyžování. Rádi jezdíme lyžovat do Alp a vždy si to tam užijeme a relaxujeme. Je potřeba ale myslet na své bezpečí, když jedem do zahraničí, tak si sjednáváme cestovní pojištění přes https://www.top-pojisteni.cz/cestovni-pojisteni/cestovni-pojisteni-na-hory .

    OdpovědětVymazat