Za svůj život jsem se zatím stěhovala celkem čtyřikrát. JENŽE. Třikrát z toho jsem se stěhovala "jen" na pár měsíců do zahraničí. Což znamená, že moje stěhování vypadalo tak, že jsem si vytáhla ten největší kufr co doma mám a postupně do něj skládala svoje oblíbené věci, vážila ho, skládala a zase vážila. A když jsem zjistila, že mám už těch povolených 21kg, vyskládala jsem ještě něco do příručního zavazadla a bylo hotovo.

Vlastně nebylo moc nad čím přemýšlet.


Tentokrát, počtvrté, to bylo jiné. Nestěhovala jsem se sice tak daleko jako dřív, ale zase jsem se stěhovala "se vším všudy". S více než jedním kufrem. A bylo potřeba všechno probrat (a ještě pořád toho po mně v pokoji hodně zůstalo, co bude potřeba protřídit) a rozhodnout se, co s sebou chci a co už ne. Protože jediné, co jsem vážně nechtěla bylo zakrámovat byt hned od začátku.


Ještě ke všemu to vyšlo tak, že jsme se s Niky stěhovaly obě najednou. Niky se svým přítelem a já s Kubou do bytu, kde předtím bydlela Niky. Taková akce "Kulový blesk", jak se nám všichni smáli.

No ale teď už nás čeká jen ta příjemnější část, což je zabydlování a nakupování bytových doplňků, na což se těším asi úplně nejvíc...


Jaké bylo vaše první velké stěhování? Nebo vás to teprve čeká?

25 komentářů

  1. jeden z nejhezčích outfitů <3

    OdpovědětVymazat
  2. Já naštěstí zažila takové stěhování jen jednou, ale to tedy se vším všudy... Chce to někdy pevné nervy.. :D

    BLOGEREM

    OdpovědětVymazat
  3. Neviem či sa to za sťahovanie pokladá, ale pred piatimi rokmi som odišla do Talianska študovať vysokú školu. Takže postupne za tie roky som veľa vecí poodnášala tam, ale stále mi zostala izba doma na Slovensku, takže úplne všetko presťahované nemám. Mám také dva domovy :D

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. To zni jako perfektni novej zacatek! Ja se casto stehovala do zahranici, ale ne na JENOM 2 mesice, a i kdyz to nebylo vzdycky lehky, jsem rada za ty zkusenosti, ktery jsem diky tomu ziskala! Tak jsem zvedava, jak to pujde dal a doufam, ze budou updates!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, ať se vám dobře bydlí, hezky si to tam zařiďte. Budu ráda když sem tam něco ukážete pro inspiraci. Já se za svůj život stěhovala pětkrát a za půl roku se budu stěhovat po šesté a doufám, že naposledy.

    OdpovědětVymazat
  6. Já se stěhovala několikrát, jen s přítelem z jejich domu do bytu, z bytu do jiného města a v tom novém městě 3x :D ale už se usazujeme

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, malem bych si myslela, ze na fotkach je Nikca...uces, postoj...no je videt, ze i kdyz se mi to driv tak nezdalo, jste si jako sestry podobne. Stacilo zkratit, prosvetlit a zvlnit vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Odkud jsou prosím ty boty?

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný outfit! Tak ať se vám dobře bydlí a hezky si byt zůtulníte :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  10. Já se ještě nikdy nestěhovala :)
    máš moc krásné džíny :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  11. My když jsme se teď stěhovaly naposledy.. :D V mém případě teda už po několikáté, tak to byla taky hrozně halo akce, kdy jsme se během měsíce sebraly a prostě šly. Ale to vybalování, skládání nábytku, dokupování.. To je na tom snad nejúmornější. Tak snad to půjde dobře, a ať se dobře bydlí v novém! :)

    B&M&P

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Lucinko, neber muj komentar jako nejaky nespokojeny "hejt", moc rada ctu Vase clanky, at uz jsou na jakekoli tema. Avsak tento clanek mi prijde ponekud obsahove prazdny. Podle nadpisu jsem se tesila na opravdovy clanek o stehovani, s par detaily, vtipnymi poznatky, ale de facto jedine, co jsem se poradne docetla, bylo, ze se stehujes a ze je to prvni velke stehovani. :) Verim, ze si to setrite s Niky na nejake video. Chtela jsem jen napsat nejakou zpetnou vazbu, snad si to nepreberete nijak spatne :)

    OdpovědětVymazat
  13. Musím pochválit tvůj outfit. Ty džíny se mi velmi líbí a asi se po nějakých podobných poohlédnu. Všimla jsem si, že také v poslední době preferuješ spíše styl black and white, že? Chtěla bych se tě zeptat, kde jsi sehnala tu krásnou kabelku? Vypadá jako kožená. Pokud jsi stejná jako já a taky nemáš kabelek nikdy dost, zkus se kdyžtak mrknout na tuhle stránku (http://moveup-fashion.cz/cs/59-kabelky). Normálně ničemu reklamy nedělám, ale osobně jsem si nedávno odtamtud kabelku objednala a nemůžu si ji vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta moje je Rebecca Minkoff a miluju jí, nosím jí skoro pořád a určitě bych jí doporučila :). Děkuju :)).

      Vymazat
    2. také moc děkuji za doporučení!:) a všimla jsem si, že jsem se odkazovala na nefunkční odkaz, tak to raději upravím, měla jsem na mysli tyhle :)

      Vymazat
  14. Stěhování je tragédie, stěhovala jsem se podobně jako ty. Akorát i v zahraničí několikrát a o to je to horší :) Těším se až uvidím víc fotek od vás, moc si to užívejte, je to krásná etapa života!
    Ejnets on the road

    OdpovědětVymazat
  15. Super boty! Já jsem se ještě nestěhovala, ale zároveň se na to těším, že si protřídím všechny věci... A myslím, že nejsem jediná, kdo miluje zařizování bytu a vybírání doplňků a nového nábytku. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Super Outfit, jen škoda že jsem muž. Moc se mi to líbí:)

    OdpovědětVymazat
  17. Stěhoval jsem se poprvé s mámou na Žumberk. Ze začátku jsem mě trochu strach ale pak už to bylo v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  18. Já se budu "stěhovat" v létě do Ostravy na intr. A už se nemůžu dočkat. :) Jo a mimochodem nádherný outfit.

    OdpovědětVymazat
  19. Za prvé, pěkný outfit Luci. Jinak přeju, at se vám s Kubou bydlí co nejlépe, a rychle se zabydlíte :) Ono to bydlení spolu přináší zas jiný zkušenosti do vztahu, je to super si "vyzkoušet" :D Já jsem se "stěhovala" takhle jednou, na dva měsíce do Holandska kvůli zahraniční praxi a jednou na měsíc k příteli, kvůli rekonstrukci našeho bytu. Ale to velké mě teprve čeká :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, odkud je ten svetr?

    OdpovědětVymazat
  21. This is pretty. But the puppet can not. Wait for the track anymore.


    Savan vegas

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem se za život také už několikrát stěhovala a nikdy to nebylo nic příjemného, tak doufám, že letos to bylo konečně naposled. Koupili jsme si starší byt, který bylo nutné předělat. S předěláním jsme se obrátili na http://www.pwinterier.cz/ , abychom s tím měli co možná nejmíň práce. Sice jsme tomu museli také nějaký čas věnovat, ale nebylo to zdaleka tak hrozné.

    OdpovědětVymazat