Ahoj všichni a krásnou sobotu! Celý uplynutý týden pro mě byl specifický v tom, že jsem plnila jednu zajímavou výzvu. Zoot nás totiž s Niky vyzval k tomu, abychom si na jejich webu vybraly jeden základní jarní kousek a ten potom nastylovaly do pěti různých outfitů - od pondělí - do pátku!

Jak jsem si s tím poradila já uvidíte dneska. A jak si s tím poradí Niky, to uvidíte příští týden, v sobotu, v novém článku a videu!



křivák - ONLY, top - Mango, džíny - Levi's, boty - Stradivarius (podobné), kabelka - PIECES, náhrdelník - PIECES, prstýnky - PIECES

Začala jsem takovou svojí klasikou - celočerným outfitem, kde jediným výrazným prvkem je právě koženková bunda s vyšívanými rukávy, kterou jsem si zvolila jako svůj ústřední kousek. Tu jsem doplnila už jen menší kabelkou - do které se ale i tak hodně vejde! A svými oblíbenými vysokými botami.

mikina - F&F (podobná), džíny - Vero Moda (podobné), tenisky - Vans, kabelka - PIECES

Druhý den pro mě bylo nejdůležitější pohodlí, protože jsem trávila celé odpoledne ve škole v lavici. Proto jsem si k bundě vzala modré džíny, a ani nevíte jakou jsem měla radost, když jsem ve skříni objevila tuhle mikinu v barvě kytiček na bundě. Celý outfit už jsem pak doplnila jenom růžovo-béžovými Vanskami a velkou kabelkou.

kimono - ONLY, prstýnky - PIECES, kalhoty - Levi's, kabelka - PIECES, tenisky - New Balance

Ve středu jsem chtěla trochu experimentovat, protože jsem si na Zootu vyhlídla ještě tohle delší kimono s kytkovaným vzorem. Sázela jsem na to, že vrstvení délek a materiálů bude fungovat a nakonec si myslím, že mi to vyšlo! Co myslíte vy?

šaty - VILA, kabelka - LYDC, vysoké kozačky - Vagabond

Čtvrtek byl jediný den, kdy jsem výzvu úplně nezvládla, protože jsem ráno brzo vstávala a na sebe si vzala prostě to, co jsem měla po ruce. Tenhle outfit jsem ale měla vymyšlený, a tak jsem vám ho alespoň natočila a vyfotila. Zase jsem zvolila celočernou kombinaci, tady akorát hodně v dívčím stylu. Romantické rozevláté šaty, žlutá kabelka a vysoké kozačky bundu podle mě úplně proměnily.
šaty - Miss Selfridge, kabelka - PIECES, boty - Aldo (podobné), prstýnky - PIECES

A jako poslední, páteční outfit, jsem si vybrala zase šaty, a to především proto, že miluju kombinaci koženky a džínoviny. Cítila jsem se vážně pohodlně a za mě to byl asi ze všech můj nejoblíbenější outfit!

Musím říct, že mám radost, že jsem si výzvu mohla zkusit. Myslela jsem si, že to bude těžké, vymyslet pět různých outfitů, ale nakonec jsem si tu bundu zamilovala natolik, že mě napadá ještě minimálně dalších pět kombinací.

Kdyby byla výzva na vás, jaký kousek byste si vybrali jako základní? 

Se Zootem jsme si pro vás připravily speciální slevový kód, se kterým získáte slevu 10% na všechny nezlevněné kousky. Stačí zadat "ACOSvyzva" a můžete nakupovat! A příští týden se můžete těšit na to, jak výzvu zvládla Niky!

15 komentářů

  1. Myslím, že výzvu si zvládla dokonale! :) Nejvíce se mi líbí páteční outfit :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce se mi líbí poslední a první outfit. Ty boty u prvního outfitu jsou totálně skvělé a hned bych do nich šla :) A samozřejmě ti to strašně sekne, kočko.
    Ejnets on the road

    OdpovědětVymazat
  3. ta bunda je hezká sama o sobě, ale nejvíce se mi líbí čtvteční outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi všechny varianty,moc pěkné ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Pani, super video a skvelej napad! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  6. Luci, pěkné video, jen bych asi volila ke každému outfitu jiné boty. ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. I have read your article. it is very informative and helpful for me.I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it, again!

    OdpovědětVymazat
  8. Moje nejoblíbenější varianta je "úterý"

    OdpovědětVymazat
  9. So beautiful! That colour combo is really elegant geometry dash

    OdpovědětVymazat
  10. Super outfity, všechny vypadají úžasně! Taky si chci pořídit jednu koženkovou bundu, kterou pak budu moci různě kombinovat. Líbí se mi, jaké mají tady, ale ještě nevím, kterou si vybrat. Černá je asi nejlepší - jde pak nejlépe kombinovat s ostatním oblečením. Máte někdo zkušenost s jinou barvou než s černou?

    OdpovědětVymazat
  11. Great! The clothes and accessories are too good together. PRODUCT KEY

    OdpovědětVymazat
  12. I know this article is late but have to admit the information in the article is very useful. Thanks for sharing. short life game; run 3 unblocked

    OdpovědětVymazat
  13. I enjoyed to visiting your blog. You have done a really nice job.

    OdpovědětVymazat
  14. If you're looking for a Windows 10,8.1,8,7 product key, you've landed on the right page. This Page contains free updated keys of both windows and Microsoft that allow you to activate your account.
    Check: http://www.bookcrossing.com/mybookshelf/makwan123/

    OdpovědětVymazat