Krásnou středu, tak konečně je to tady a my pro vás máme měsíční plánovače na rok 2019 ke stažení zdarma. Máme neuvěřitelnou radost z toho, kolik z vás si je oblíbilo a pravidelně je používá. A to do té míry, že už si bez nich váš měsíc třeba nedovedete představit.


Společně s nimi jsme si připravily ještě i habit tracker, což je takový šikovný plánovač na zaznamenávání návyků - cvičení, spánek, pitný režim, nálada, čtení.. můžete si tam zapisovat cokoli vás napadne. Ve dnech, kdy svůj stanovený cíl splníte, třeba budete cvičit, si políčko vybarvíte. No a na konci měsíce můžete sledovat, jak se vám danou věc dařilo plnit.


Rozhodly jsme se udělat radost i všem školákům a vytvořit dvě verze rozvrhu hodin (podle toho, kolik hodin vás každý týden ve škole čeká). Ten si můžete vytisknout a připrevnit na nástěnku, nebo třeba nalepit do diáře. Dá se ale využít i na plánování směn, tréninků, nebo jakýchkoli dalších pravidelných aktivit.


A poslední novinkou, o které jsme vás chtěly dneska informovat je to, že jsme na eshopu vytvořily tři Vánoční sady našich produktů za zvýhodněnou cenu. První dvě vždy obsahují diář, základní set samolepek, sadu tužek a to do list a ta třetí zase všechny čtyři druhy našich samolepek. Stále také platí, že když nám do poznámky k objednávce napíšete své jméno, pošleme vám podpisovou kartičku s věnováním.


Budeme se těšit na vaše objednávky a hlavně fotky toho, jak s námi plánujete! Ty nám totiž vždycky udělají neuvěřitelnou radost :)).

35 komentářů

  1. Z plánovačov a habit tracker-ov som nadšená! Využívam ich denno denne a neviem si bez toho predstaviť už vôbec nič! Ach som taká rada, že sa vám taktko darí <3
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tá prvá lifestyle fotka je dokonalá. :) Veľmi sa mi tiež páči spomienková mapa na stene!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli můžu doporučit, plánovače jsem tenhle rok používala měsíc před maturitou, když jsem se na ni učila a nic přehlednějšího na zaznamenávání, kdy se mám učit jakou otázku, jsem ještě neměla. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nechtěli by jste ještě vytvořit nové týdenní plánovače, aby byli podobné měsíčním?? Když už jsou i nové rozvrhy hodin, tak by to mohlo být fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S týdenními plánovači máme jiné plány :)). Už brzo se je dozvíš!

      Vymazat
  5. Moc se nám líbí vzpomínková mapa na zdi <3

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji, každý rok je používám :) <3
    Mám teď akorát problém se stahováním, prosím, poraďte - jak se to tu stahuje?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš kliknout na odkazy ve článku a přesměruje tě to přímo na eshop, kde je stáhneš :)).

      Vymazat
  7. Všechny tři věci jsou nádherné mám velkou radost, že jste měsíční plánovače zase vytvořily. Určitě všechny věci budu používat. Moc děkujeme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nela Schneiderová2. prosince 2018 v 13:36

    Moc se mi líbí vaše plánovače a ne jenom to moc by se mi hodili a hned jak jsem je viděla tak už jsem věděla že jsou úžjasné.Moc děkujeme za to co pro nás děláte. :) :) :)
    Email.neliska100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to tu sluší Luci :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ta mapa je úžasná. Celkově to máte moc pěkně zařízené - ladí to k sobě - šedo-černo-bílo-dřevěné. A díky za plánovač, ten taky využiju. :)

    OdpovědětVymazat
  12. vyléčit se ze zlomeného srdce "Přál bych si, abych našel ty správné slova, abych řekl, jak jsem vděčný tomuto lásce kouzelnice nazvanou Dr. Ibrahim za to, že jsem vrátil mého manžela po tom, co odešel z mých a našich 3 dětí z jiné ženy, po 12 letech manželství můj manžel byl v jednom hádku nebo jiný, dokud mě konečně opustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. děti, ale nemohla jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolesti a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela, každý den a noc myslím na něj a vždycky bych si přál, aby se mohl vrátit ke mně, Byl jsem vážně znepokojen a potřeboval jsem pomoc, a tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na webové stránky, které naznačovaly, že doktor Ibrahim může pomoci rychle dostat zpět a tak jsem cítil, že bych ho měl zkusit. co mám dělat a co jsem udělal, pak pro mě udělal kouzlo lásky urs později, můj manžel mě opravdu zavolal a řekl mi, že mi chybí mě i děti tolik, tak úžasné! Tak se vrátil tentýž den, s velkou láskou a radostí, omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně i dětem. Pak od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak to bylo předtím, a to díky Dr. Ibrahimovi. on je tak silný a rozhodl jsem se sdílet můj příběh na internetu, že doktor Ibrahim je skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždycky modlit, abych žil dlouho, abych pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete láska získat ex lásku zpět navždy nebo zachránit vaše manželství rychle. Už neplakejte, kontaktujte silného kouzelníka Dr. Ibrahima. Zde je jeho kontakt:
    Call / WhatsApp: +2348052074872
    Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. heal from broken heart" I wish I could find the right words to say how thankful i am to this love spell caster called Dr Ibrahim for bringing back my husband after he left me and our 3 kids for another woman, After 12years of marriage me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he could come back to me, I was really worried and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Ibrahim can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy, and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me and the kids. Then from that day, our Marriage was now stronger than how it were before, all thanks to Dr Ibrahim. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Ibrahim is real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need love spell to get ex lover back forever or save your marriage fast. Do not cry anymore, contact this powerful spell caster Dr. Ibrahim now. Here’s his contact: Call/WhatsApp: +2348052074872 Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, šťastní přátelé nového roku, je to můj rok svědectví. Zázrak se stále děje, přečtěte si mé zázračné svědectví. Nemohu ani vysvětlit, jak se to všechno stalo, funguje to jako slib Drigbinovie, velkého člověka, který Bůh zvykl přinést pravou lásku ke svému manželství s jeho kouzlem. Můj manžel podepsal rozvodový list před šesti lety poté, co kamarád navštívil náš domov. Žijeme v Marylandu v USA, po více než šest let jsme měli dvě děti společně, kvůli mým dvěma synům obětuji všechno, abych pracovala v manželství, po nějakém měsíci můj manžel přestal dělat věci tak, jak používá a kdy snažte se mu říct, že skončíme s bojem, jednoho dne se můj manžel podíval do očí a řekl, že je mezi námi. byl jsem tak překvapený, takže jsem se ho zeptal, co jsem udělal špatně, ale na straně, chtěl nový život. Miluju svého muže tolik, že jsem nemohl žít bez něj den po mé straně a moje děti mohou žít tam dál. Můj manžel odešel domů po dobu čtyř měsíců. žádné telefonní hovory nebo textové zprávy od něj. Byl jsem tak strach a plakal celý den a noc na dlaždici Jednoho dne přišel domů opil s některými doklady s ním Pokusím se s ním mluvit, ale spal, takže když spal, podíval jsem se na dokumenty, které jsem byl tak překvapen, že jsem viděla rozvodové papíry, takže jsem četl rozvodový papír a byl jsem tak šokován, že jsem viděl mé jméno na dokumentu. Následujícího dne se ho zeptám, co to znamená, ale on sám chtěl nový život sám, volal jsem ho a prosil ho, aby přestal, co dělá. že ráno přišla žena a řekla mi, že je můj manžel právník. Tak jsem ji pustil dovnitř, pak ji nechal vědět, co se děje, a ona by měla dostat právníka, ale já ji prosila, že nemám peníze nebo někoho, kdo může pomozte mi. Takže podepisuji rozvodový papír a to bylo, že v loňském roce mi starí přátelé řekli, že můj bývalý manžel nyní pracoval blízko svého domova a teď má s sebou novou ženu, rozhodl jsem se, byla. Byl jsem šokován, když jsem viděl toho stejného právníka, který jsem zíral plakat. Tvá přítelkyně mi pomohla zotavit mého manžela zpátky mi řekla o doktorovi igbinovii, jak pomáhal lidem tak chtít, tak chci domů a číst on-line blog o poradenství / rozvod, četl jsem svědectví od ženy, jménem Mary Michael, jak. Drigbinovia jí pomohla vrátit manželství zpět, nikdy jsem nevěřila kouzlu kouzel, ale rozhodla jsem se to zkusit. Takže jsem mu poslal zprávu na své e-mailové adresy doctorigbinovia93@gmail.com, před dvěma hodinami mi odpověděl, a řekla jsem mu všechno o mém manželském problému, udělal mi slib, že mi pomůže vrátit se ke mému manželovi zpět. Drigbinovia mě poučila a řekla mi, co mám dělat během těchto sedmi dnů oběda lásky kouzlo. Sleduji všechny pokyny a dělám to, co jsi mě požádal, abych se dobře ujal. Jen tři dny po lásce bylo oběd ve vzduchu, můj manžel mi zavolal neznámým číslem. Byl jsem tak překvapen, že můj manžel stále má své telefonní číslo, aby mě kontaktoval tak laskavě. Zpočátku byl můj manžel obezřetný a cítil se provinile, že mne i naše děti osamocil po mnoho měsíců, aniž bych řekl nic jiného, ​​než aby můj manžel Raymond přišel do kostela v kostele přes noc, aby se omluvil. Jsem velmi rád, že můj Farmily je na zádech, jsem vděčný za to, co mi Drigbinovia pomohla. Velmi doporučuji každému, kdo má problém s manželstvím nebo partnerem, kontaktujte jej dnes, abyste se rychle vrátili k vaší skutečné lásce.

    OdpovědětVymazat
  15. LOVE PORTION, SPELL MAGIC K POUŽITÍ EX PARTNER.
    Když se dva lidé na sebe opravdu pečují, budou vždy hledat způsob, jak to fungovat, bez ohledu na to, jak je to těžké. Udělala jsem vše pro to, aby se ujistil, že se můj manžel vrátí ke mně. zde jsou oficiální kontakty na Oduduwa: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Č. Č. +2348135842629
    i) kouzlo lásky vrátit bývalý milostný vztah, přestat rozvést, kouzlo ukončit milostný vztah atd.
    ii) tradiční kořeny a byliny k léčení rakoviny krve, Aarskogův syndrom, syndrom Aase Smith.
    ABCD syndrom. Abderhalden Kaufmann Lignacův syndrom. Aneurysma břišní aorty.

    OdpovědětVymazat

  16. nikdy jsem nevěřil lásce kouzel s tolik náhodných připomínek přichází .. ale rozhodl jsem se to zkusit .. kontaktoval jsem Dr. Ilekhojie a byl jsem ohromen. on je tak milý muž. vaše tajemství jsou v bezpečí s ním .. vaše detaily taky .. Moje přítelkyně mě nechala pro někoho jiného. to mě ovlivnilo natolik, že jsem ho chtěl zpátky v životě. Řekl jsem Dr. Ilekhojie prostřednictvím e-mailu a ujistil mě, že se vrátí .. udělal nějakou neškodnou práci a po třech dnech se Steve vrátil a prosil, abych mu odpustil. Děkuji vám, Dr. Ilekhojie, obnovil jste svůj vztah zpět. Může vám také pomoci, pokud máte zdravotní problémy, finanční problémy atd. Kontaktujte Dr. Ilekhojie prostřednictvím: gethelp05@gmail.com. Vyřeší všechny problémy. Zasloužíš si být šťastný!

    OdpovědětVymazat
  17. Máte nějaký problém, který vás obtěžuje?
    Chcete vyhrát loterii?
    Máte nějaké onemocnění?
    Jste depresivní?
    Potřebujete léčení?
    Chcete vrátit ex?
    Nebo potřebujete otevírat atd.
    Přináším dobré zprávy; Doktor Ilekhojie, skvělý psychický / kouzelník vám pomůže. V kouzelách je velmi dobrý, takže se doporučuje
    ze vzdáleného a blízkého. Promluv s ním dnes
    být schopen vám pomoci. Užíváte soukromí
    Přísně důvěrné. Pošlete jej e-mailem na adresu: gethelp05@gmail.com nezemřete svou nemocí, nezapomeňte ... zasloužíte se být šťastní!

    OdpovědětVymazat
  18. Kouzlo peněz mi fungovalo skvěle, mám práci, která mi platí

    758 dolarů za měsíc a moje rodina se po tak dlouhých letech neusmívá

    schopný dát jídlu na stůl, co udělám bez tebe, jsi

    nejvíce důvěryhodný. Váš e-mail je ponechán na tomto fóru. gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat

  19. Můj manžel mě nechal jako mladší ženu a byl jsem zdevastovaný. Bylo to, jako kdyby ho měla pod zlým kouzlem, Paul se proti mně otočil bez varování. Stalo se to v loňském roce, byl jsem zoufalý, takže jsem použil každé internetové stránky, které jsem našel bez výsledků. Přítel mi poslal odkaz na stránku Dr. Todda a já jsem ho kontaktoval. Začal pracovat se mnou v červnu. Jako výsledek celé jeho báječné práce, můj muž a já jsme spolu dohromady. Jsem tak šťastná a privilegovaná, že mám takovou skvělou osobu jako ty na mé straně. Děkuji! Toddův kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat

  20. Vykřikla jsem a vzlykala den a noc, dokud to nebylo tak špatné, že jsem to už nemohla nést. a já jsem se dostal k lidem, kteří mi pomohou, zasáhl jsem na skutečnou věc, a to je doktor Ilekhojie. skoro jsem se přestal snažit dostat mého bývalého manžela zpátky a mít spokojenou rodinu znovu .. zkusil jsem celou věc, kterou jsem věděl a s kouzly, požehnáním a mimořádnými kouzelnými schopnostmi a ihned po dvou dnech se můj bývalý manžel vrátil ke mně a on byl kajícný za všechno, co udělal. A teď je můj život vyrovnaný a znovu jsem šťastný. Poskytl skvělou službu a nemyslím si, že by lidé věděli o chrámu Dr. Ilekhojie a jeho magických mocnostech. Jsi diamant v hrubosti. Děkuji vám, Dr. Ilekhojie Jste talentová a vy se vydáváte tak volně, jako jste mi to udělali. Děkuji za to, že jste pro mě tkali kouzelná kouzla. Můj manžel je zpět ke mně tak, jak to bylo, když jsme se poprvé setkali ... z hlubin duše! Jsem nesmírně šťastná. Děkuji a Bůh vám žehná tolik pane. teď můj muž je zpět ke mně jen za 48 hodin, jak jste to řekl .. omg .. jsem plně odměněn. Děkuji moc, hodně ocenění .. Zde je Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat

  21. Tato zpráva je pro ty, kteří jsou zlomení srdce, protože jejich manželka nebo manžel opustil je vím, jak se cítí, protože jsem byl

    jednou pocit, stejně jako vy, to je důvod, proč chci doporučit vám, aby tento mocný lásku kouzlo kolečko s názvem Dr ILEKHOJIE, který může přinést zpět svou ženu nebo manžela do 24 hodin e-mailem na e-mail na gethelp05@gmail.com nebo zprávu na WhatsApp +2348147400259

    WEBOVÁ STRÁNKA: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    OdpovědětVymazat
  22. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpátky poté, co mě opustil a naše dvě děti za jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme s manželem byli v jednom nebo druhém hádce až do doby konečně mě opustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že svého otce nikdy neuvidí. to mi ublížilo srdce, mé srdce bylo naplněno zármutkem a bolestí, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela. Hledal jsem pomoc on-line a narazil na webové stránky s tolika svědectvími o tom, jak kouzelník seslal GREAT LAPOLA pomohl nespočet lidí, může přinést vaše ex zpět rychle, tak jsem si myslel, že bych měl dát to try.I kontaktoval GREAT LAPOLAand GREATLAPOLA Řekl mi, co mám dělat a pak jsem to udělal.GREAT LAPOLA udělal (láska kouzlo) pro mě.28 hodin později můj manžel opravdu volal mě a řekl mi, že mi chybí mě a děti tak much.So úžasné! tak to bylo, jak se vrátil ten samý den s velkou láskou a radostí, a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mě a děti způsobil, byl od té doby na našem manželství silnější než to, co bylo předtím, díky GREAT LAPOLA je tak mocný a já jsem se rozhodl sdílet svůj příběh na internetu že GREAT LAPOLA je opravdové a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, abych žil dlouho, abych pomohl jeho dětem. V dobách potíží, pokud jste tady a potřebujete svého ex back nebo váš manžel se přestěhoval do jiné ženy, ne cry anymore Kontakt: E-mail mu na Greatlapola67@gmail.com můžete mu také zavolat nebo přidat ho na co se děje +2349034970099

    OdpovědětVymazat
  23. Jak jsem dostal svého ex manžela zpet ............ Zdravím každého, kdo cte toto svedectví. Byl jsem mým manželem po trech (3) letech manželství odmítnut jen proto, že jiná žena na nej mela kouzlo a on a ten kluk me nechali trpet. jeden den, když jsem cetl pres web, videl jsem príspevek o tom, jak toto kouzlo na této adrese gethelp05@gmail.com, pomoci žene dostat zpet svého manžela a já jsem mu odpoved na jeho adresu a on mi rekl že žena mela kouzlo na mého manžela a on mi rekl, že mi pomuže a po 2 dnech, že budu mít svého manžela zpet. Veril jsem mu, a dnes jsem rád, že vám všem vím, že toto kouzlo kouzelník má moc prinést milovníky zpet. protože já
    Jsem nyní spokojený s manželem. Díky za Dr. Ilekhojie. Dekuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  24. GUZMAN Z SPOJENÉ STÁTY ,, Dr Ilekhojie mi dal důvody, proč být šťastný, byl jsem HIV pozitivní po dobu 2 let a všechny prostředky, které jsem se snažil o léčbu, nebyl pro mě užitečný, ale když jsem přišel na internet, viděl jsem velké svědectví o Dr Ilekhojie o tom, jak byl schopen vyléčit někoho z HIV, tato osoba řekla velké věci o tomto muži, a radu jsme ho kontaktovat pro každý problém nemoci, že Dr Ilekhojie může být nápomocen, dobře jsem se rozhodl, že ho zkusit, požádal o mé informace, které jsem mu poslal, a on mi řekl, že se chystá připravit pro mě léčivou porci, kterou chtěl, abych si vzal dny, a po které bych se měl vrátit do nemocnice na kontrolu, dobře poté, co jsem vzal všechny léčba poslaná k mně Dr. Ilekhojie, šel jsem zpátky do nemocnice na kontrolu, a teď jsem byl potvrzen HIV Negativní, přátelé můžete dosáhnout Dr Ilekhojie na jakoukoli léčbu pro jakoukoli nemoc, on je jediný mohu ukázat vám všechny nahoru Děkuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    (1) CANCER,
    (2) DIABETY,
    (3) JEDNODUCHÁ CHOROBA HERPES,
    (4) INFRAČNÍ KONTROLA URINARY TRACT,
    (5) ZRUŠENÍ,
    (6) DŮLEŽITOST,
    (7) BARENNOST / INFERTILITA
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA ...
    10) JSOU MÉNĚ SPELL, ABY ZPĚTNĚTE VÁM EX hiv / aids, Parkinsonovu chorobu, ALS, CANCERS, HERPES. kontaktovat ho prostřednictvím e-mailu přes gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě instruoval a ukázal mi, co dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem zde, abych řekl světu dobrých děl Velkého dr. WEALHYho. Jmenuji se Lakeisha jsem z Velké Británie a toto svědectví stojí za to sdílet. Můj muž mě a mé děti opustil na 14 měsíců. Pro mě to nebylo tak snadné. Obrátil jsem se na tolik kouzelnických koleček, kteří mě dělali o mé peníze, ale nic se nestalo. Miluji svého manžela tolik a já jsem neztratil naději a já jsem se snažil, dokud jsem se setkal s velkým Dr WEALHY, jak mu pomohl tolik lidí. Kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu. Řekl mi, abych se nebál, že za 3 dny vrátí mého muže. Konzultoval své pravomoci a ujistil mě, že se nemusím obávat, že za 3 dny vrátí mého muže. Dělal svou práci a kouzlo a k mému největšímu překvapení přišel můj manžel třetí den, jak řekl Velký dr. WEALHY. Prosil mě o odpuštění a slíbil, že mě z žádného důvodu neopustí. Jsme šťastní a žijeme spolu jako jeden. Kontakt Skvělý Dr WEALHY nyní na: wealthylovespell@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho email wealthylovespell@gmail.com nebo na něm Whatsapp. + 2348105150446

    OdpovědětVymazat