My s Niky akorát sedíme ve vlaku, míříme do Bratislavy na večerní autogramiádu a já si řekla, že bych ten čas mohla využít produktivně a informovat vás o novinkách a o tom, co teď v blízké době chystáme!

V našem posledním vlogu a novém článku jste mohli vidět, že jsme s holkama pořádaly charitativní bazárek, kde jsme prodávaly své oblečení a veškerý výtěžek (neuvěřitelných 165 tisíc korun!) věnovaly projektu Silou hlasu. Ten pomáhá handicapovaným ovládat technologie pomocí hlasu. Díky tomu získávají hodnotné schopnosti a mohou mít lepší pracovní příležitosti. Děkujeme všem, kteří svým nákupem přispěli.

Ve vlogu také mluvíme o tom, že jsme si naprosto zamilovaly podcasty a posloucháme je teď vždycky na cestách, ať už někam jdeme pěšky, nebo jedeme MHD. Zdá se nám, že jsou teďka takovým novým trendem a pouští se do nich víc a víc lidí, což je super. Máte nějaké svoje oblíbené podcasty? Naše oblíbené jsou zatím V Oblacích od Terezy Salte a Couples Therapy od Candice a Caseyho Neistat.

Další důležitou informací, o kterou jsme se s vámi chtěly podělit, nebo to spíš připomenout ještě takhle na blogu, jsou termíny našich diářových autogramiád a besed. Jak už jsme zmínily, první autogramiáda nás čeká už dneska v Bratislavském Martinusu (Obchodná 26, od 18 hodin) a mooooc se na vás těšíme. Další termíny jsou:

  • 15. 11. Praha - autogramiáda s besedou v Luxoru na Václavském náměstí 41, od 17 hodin
  • 21. 11. Brno - autogramiáda Knihy Dobrovský, Joštova 6, od 16 hodin
  • 22. 11. Ostrava - autogramiáda s besedou KNIHCENTRUM, Smetanovo náměstí, od 16 hodin
A dvě nejčastější otázky, které od vás poslední dobou dostáváme jsou - jestli budou zase ke stažení měsíční plánovače na rok 2019 a jestli plánujeme vlogmas? Ano! A ano! Plánovače už se připravují a během listopadu je najdete ke stažení na našem e-shopu a vlogmas zase plánujeme společně s adventním kalendářem plným soutěží. Takže se můžete zase těšit na soutěže a videa každý den!


7 komentářů

  1. Omgggg!!! Nejvíc miluju vaše vlogmasy! ��

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste originální .....To je dobře že jste tolik pomohli ostatním jste TOP 1..!!😊😊

    OdpovědětVymazat
  3. Jupíí, už se těším na Vlogmas a plánovače!! ❤️😊

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. VShare is a standout amongst the best-changed application stores for Android and iOS that give free APK records.
    https://vshare.one/
    Vshare
    Vshare ios

    OdpovědětVymazat