Týden nosit tuhle žlutou košili. Tak jsem si stanovila výzvu pro naše nejnovější video. S tím je taky spojené donutit se být s outfity trochu kreativnější, a vůbec po delší době opět zapózovat před objektivem. V poslední době už módu moc nefotíme ani netočíme, jelikož se ji ani v osobním životě už tolik nevěnujeme. Hodně oblečení jsme vytřídily a snažíme se naučit spíš unosit oblečení mnohokrát, než nakupovat ho mnoho. Tuhle myšlenku vám chceme představit i v tomto našem formátu. Jeden kousek, který se ale objeví v outfitech pět dní v kuse. Nemusíte mít obří šatník, stačí zapojit trochu fantazite.


Košile - C&A, šaty - H&M, boty - Vagabond, batoh - Zoot
První den jsme vyrazily na Fashion Week a já si pod košili oblékla tyhle rozevláté šaty. Líbila se mi ta celkově uvolněná silueta celého outfitu. Uvolněné byly šaty i po cestě na Vespě. To jsem byla ráda za spodničku a černé punčochy... jinak bych asi řidičům ukázala víc než bych chtěla :D.


Košile a rolák - C&A, džíny - Levi's, bunda - Mango, kabelka - Botkier, boty - Puma, brýle - Easy Optic
V tomhle outfitu jsem se cítila strašně příjemně. Tenhle svetřík je z neuvěřitelně příjemného materiálu, košile se pohodlně vešla pod křivák a celé mi to prostě hodně sedlo. Moje outfity nebývají nijak složité, ale baví mě vrstvení a mixování materiálů.


Obě košile - C&A, kalhoty - Levi's, kabelka - F&F, boty - Aldo
Není jednoduché najít vhodnou bílou košili. Tahle je z pánského oddělení v té nejmenší velikosti a v nejužším střihu. Díky tomu nepůsobí masivně, ale hezky prodlužuje postavu. K vysokým kalhotům si ji vždy zapnu jen do pasu a zbytek nechávám ležérně viset. Přijde mi, že to tak celé působí víc nenuceně a uvolněně v kontrastu se zaplým knoflíčkem u krku.


Košile a čepice - C&A, top a mikina - Roxy, kalhoty a kabelka - Zoot
Jestli mi nějaký outfit byl pohodlný, byl to rozhodně tento. Pod zkrácenou košili jsem oblékla naopak prodlouženou mikinu a nechala vykukovat kapucu. 


Košile a šaty - C&A, kabelka - Olympus, boty - Vagabond
Nakonec trošku elegantnější varianta. Žlutá košile rozzářila jinak docela tmavé šaty a já si to prostě zamilovala. Líbí se mi ta kombinace barev, stylů i střihů. Taky si teď nemůžu vynachválit tuhle délku šatů. Cítím se v nich mnohem víc žensky, než v kratších šatech (a na Vespu jsou rozhodně vhodnější). Večer jsem v nich vyrazila do divadla a zakončila tak tenhle krásnej týden.



Který outfit se vám líbí nejvíc?

12 komentářů

  1. Super clanek, za me asi c. 1 a 2. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se ti povedlo Niky, ta žlutá košile je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak za mňa je to jednoznačne 1 a 4 <3 Košeľa je nádherná a neviem či to bude len fotkami, ale príde mi skôr ako nejaká džínsová bundička <3 Veľmi ti to pristane :)
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  4. Bol v divadle obleceny niekto podobne ako ty? Ak ano, tak asi pojde o nejake alternativne podujatie, pretoze toto do divadla vhodne nie je. Cele to je take, ako nahodne povytahovane zo skrine. Ziadalo by sa trochu koncepcie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ti na tom přijde tak šílené? :) Jak jsem říkala ve videu, košili jsem k tomu měla přes den, v divadle pak šaty, které mi nepřipadají ničím nevhodné (délka pod kolena, dlouhý rukáv, žádný šílený střih ani vzor) a doplňky se mi taky nezdají nijak náhodné. Šlo o moderní muzikál a většina lidí přišla spíš v džínách, což mně připadá jako nevhodné oblečení do divadla. Ale klidně si poslechnu tvou radu :).

      Vymazat
  5. Žlutá je pecka... v kombinaci s šaty je to skvělý outfit do divadla!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, díky za skvělé tipy, zrovna nedávno jsem si díky slevovému kuponu z https://slevovykupon.net/c/obleceni-obuv-a-doplnky/ koupila krásnou žlutou košili za super cenu, takže je skvělé, že mám inspiraci k tomu, jak ji použít ke svému outfitu.

    OdpovědětVymazat
  7. Žlutá ti opravdu sluší. Já bych měla strach si ji vzít, na mě je moc výrazná. I když taky ráda upoutám pozornost, ale todle by na mě bylo moc. Mě hodně zaujaly gobelínové kabelky , které jsem ještě na nikom neviděla. Tak s takovou kabelkou jsem taky originální.

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné outfity. Nikdy by mě asi nenapadlo, že může mít žlutá košile tolik využití. Já sama teda žádnou takovou ve své skříni nemám, většinou nosím spíš bílé nebo kostkované. Dost mě to inspirovalo k tomu, abych si nějakou takovou žlutou košili taky zkusila pořídit. Koukám, že třeba na Modiu nějaké takové mají. Snad mi taky bude slušet tak, jako tobě.

    OdpovědětVymazat
  9. Díky moc za super článek plný inspiracce ! :) Zrovna jsem si jednu žlutou košili koupila v jednom online second handu, takže vaše tipy rozhodně v budoucnosti vyzkouším v praxi !

    OdpovědětVymazat