Krásný začátek týdne! Řekly jsme si, že tady zkusíme být aktivnější, nebudeme čekat na konec měsíce na shrnující photo diary a budeme s vámi naše zážitky sdílet průběžně. Co vy na to?

Minulý týden jsme byly součástí tiskové konference k AVON Pochodu, kterého jsme již počtvrté ambasadorkami. Musíme říct, že máme opravu radost, že můžeme podpořit akci, která pomáhá tolika ženám a bojuje za zdravá prsa. Bohužel rakovina prsu se může týkat každé z nás, mnozí neví, že se může objevit i u mladých slečen a i u můžů! Prevence je klíčová hlavně proto, že odhalení nemoci v brzkém stadiu může při léčbě výrazně pomoci.

Heslem letošního ročníku je „nezáleží na tom, co máme na hlavě, ale co nosíme v srdci“. Už na focení kampaně jsme si vyzkoušely různé šílené doplňky do vlasů a nakonec fotily s růžovými copánky. Tentokrát jsme se odvázaly ještě trochu víc a rozhodly jsme se vyzkoušet tyhle barevné paruky.


Velkou novinkou letošního ročníku je to, že bude bez balónků. Ty představovaly vzpomínku na pacientky, které nemoci podlehly nebo naději pro ty, kteří si zrovna procházejí léčbou. Místo balónků budou Bellisky (mladé pacientky, které procházejí nebo prošly léčbou spojenou s nádorovým onemocněním prsu) prodávat samolepky ve tvaru srdíček, na které si může každý napsat, proč a pro koho pochod jde a vyzdobit si jimi tričko.


AVON Pochod v Praze startuje 15. 6. 2019 ve 12:00 na Staroměstském náměstí. Vstupenkou na pochod je jako vždy aktuální tričko, jehož koupí přispějete na projekty spojené s prevencí a bojem proti rakovině prsu. Tričko si můžete pořídit od své AVON Lady, online na webu zdravaprsa.cz, od 15. 4. ve SCANquiltu a od 1. 5. také ve vybraných prodejnách C&A. My už vymýšlíme v jakých kombinacích vám tričko ukážeme ve stylingovém videu.

Budeme se na vás těšit!

Okomentovat