O našich novinkách už možná víte z našich sociálních sítí, ale z nových fotek od Kamily máme takovou radost, že je s vámi chceme sdílet i tady na blogu.

Celkově je naše kolekce (nejen) papírnictví momentálně tím, co nás vážně baví. Protože máme taky něco offline! Můžeme vymýšlet produkty podle toho, co nám na trhu chybí, co se nám líbí a co bychom samy chtěly používat.

Mezi naše oblíbené produkty rozhodně patří samolepky! Těmi si rády zdobíme sešity a diáře a schválně jsme je udělaly černobílé, aby se daly vybarvovat pastelkami a fixami a neustále obměnovat. Na eshopu už dávno najdete základní set samolepek, samolepky pro školáky, sportovce a zahradníky. No a nově jsme teď ještě přidaly samolepky s motivem cestování, práce a jídla. Které jsou vaše nejoblíbenější a využíváte je nejčastěji? A jsou nějaké, které vám ještě na eshopu chybí?


Další novinkou je malý to do list. Ten větší, s motivem diáře, rády používáme nejen na každodenní úkoly, ale taky třeba jako nákupní seznam. Ale aby byl ještě praktičtější, chtěly jsme vytvořit menší, skladnější... "na vše, co vaše hlava neudrží"!


Jako milovnice sešitů už jsme nějakou dobu přemýšlely i nad novým motivem na sešit. No a nakonec nás to napadlo úplně samo... prostě "další z 6859 sešitů, které jsme NUTNĚ potřebovaly!"
V tom by se měl najít každý, kdo si neustále kupuje nové a nové sešítky, ale potom čeká na tu ideální příležitost do nich začít psát. Tak tenhle si pořiďte a opravdu ho využijte! Na cokoli!


Sešit je tečkovaný, protože tečky máme ze všech struktur nejradši. Nepřekážejí při kreslení, ale když chcete psát, naznačují určitou linii, které se můžete držet.


No a poslední, dlouho očekávanou novinkou, jsou kryty na mobil! My už je testujeme přibližně od prosince. Vyzkoušely jsme několik různých druhů, potisků a materiálů, a nakonec konečně vybraly ty podle nás perfektní. A máme z toho radost. Hlavně teda z toho, že si je opravdu objednáváte a posíláte nám fotky, jak je nosíte neustále s sebou. To je boží!


Pokud vás jakákoli z novinek zaujala, najdete je na našem eshopu shop.acupofstyle.com. Už teď vám taky můžeme prozradit, že za pár týdnů pro vás máme připravenou další novou kolekci. A tentokrát nepůjde o papírnictví. Schválně, kdo uhodne, co by to mohlo být?

5 komentářů

  1. Nové samolepky jsou krásné,ale je skoda,že jsou tak velke... Do menšího diáře se toho pak moc nevejde, spolu se všemi poznámkami a tak... A to je škoda, protože samolepky jsou v diáři nutnost! :D za mě je ideální velikost, jakou máte v základním setu :) tak jen postřeh, kdybyste plánovaly nějaké další! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jupí, no to mám radost! Momentálně používám tu starší sadu, ale už se chystám na objednávku té nové, protože samolepky s letadlem a palmou mi na letní prázdniny nesmí chybět! <3
    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné novinky, to je super že stále tvoříte to co vás baví, ty samolepky se mi moc líbí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. التخلّص من النمل الأبيض في المنزل للقضاء على النمل الأبيض يمكن اتّباع الخطوات الآتية، وهي:[٢] سد جميع الفتحات الموجودة في المنزل. استخدام البودرة المضادة للنمل، وذلك برشّها على تجمعات النمل الموجودة في المنزل، ويجب الانتباه إلى عدم لمسها باليد، وعدم وصولها إلى المواد الغذائية وذلك بسبب واحتمال أن تكون سامة للإنسان. تنظيف المنزل جيداً باستخدام المعقم؛ لما له من دور كبير في التنظيف والتعقيم.

    شركة مكافحة النمل الابيض بحائل
    شركة مكافحة النمل الابيض ببريدة
    شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء
    شركة مكافحة النمل الابيض بخميس مشيط

    OdpovědětVymazat