V sobotu jsme se už počtvrté účastnily AVON Pochodu jako jeho ambasadorky a musíme říct, že máme opravdu radost, že toho můžeme být součástí. Je neuvěřitelné vidět, kolik lidí se v jeden den spojí pro dobrou věc a podpoří prevenci rakoviny prsu! Bohužel se totiž rakovina prsu může týkat každého z nás (ano, i mužů) a málo kdo ví, že se čím dál častěji týká i mladých holek.


Vážíme si toho, že se prostřednictvím Pochodu šíří osvěta o tom, jak provádět samovyšetření a jak o svá prsa pečovat, ale zároveň výtěžek z celé akce putuje na podporu lokálních organizací, které se věnují výzkumu nemoci, pečují o ženy s rakovinou a poskytují zájemkyním také poukázky na pravidelná vyšetření, na která by bez toho třeba nemohly jít. 

Díky této osvětě a příspěvkům je často možné rakovinu diagnostikovat včas a boj s touhle zákeřnou nemocí vyhrát! A to je to nejdůležitější!



Na Pochodu jsem se potkala také s Andreou a Editou. Holky píšou blogy o tom, jaké to je procházet si rakovinou prsu a jejich články pomáhají spoustě žen v podobné situaci. Edita taky vytvořila zdarma průvodce "Jak nebýt v háji, když máš prsa v háji" kde najdete kromě rad jak toto náročné období zvládnout, i spoustu dalších praktických tipů.


Děkujeme všem, kteří se sobotního Pochodu zúčastnili, přispěli koupí trička a nebo nás dokonce přišli pozdravit. To nám vždycky udělá neuvěřitelnou radost. A my už se teď těšíme na příští rok, kdy AVON Pochod bude mít 20. výročí a pro nás bude ještě o něco víc speciální, než všechny dosavadní akce :)). Takže kroužkujte v diářích 6. června 2020 a uvidíme se na startu!

2 komentáře

  1. Avon pochodu jsem se ještě nikdy nezúčastnila, ale určitě to mám někdy v plánu. Myslím si, že je to skvělý způsob, jak přispět na nebzpečnou nemoc, o které by se mělo více mluvit. Mám radost, že sdílíte a podporuje podobné události, pro dobrou věc. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for this amazing post, and if you like watching movies like me, then you can visit an amazing website named https://movies123.world/

    OdpovědětVymazat