Krásnou sobotu! Stejně jako každý týden, i dneska pro vás máme nové video. Tentokrát jsme se rozhodly natáčet zase týdenní vlog, protože se toho dělo celkem hodně. Tak snad vás bude bavit!

O víkendu jsme se s Kubou vydali na výlet do Milána, kde jsme si užili sluníčko, hodně zmrzky a hodně pizzy. Všechny naše tipy už jsem vám stihla sepsat i do článku, takže ten si můžete přečíst tady - Na víkend v Miláně.

Hned po návratu jsem si jenom přebalila kufr a jeli jsme s Elite bloggers na team building na Lipno. To byly taky skvělé tři dny a máme radost, že jsme se mohly navzájem zase trošku víc poznat!

Zbytek týdne se nesl v duchu příprav na dnešní (sobotní) bazárek #kupsikarmu ve Vnitroblocku, zašly jsme si na obočí do Spellu a natočily jsme vám i něco málo z našeho kurzu skicování, na který chodíme do Draw Planet.

2 komentáře

  1. Konečně vlog, těším se, až si ho pustím u odpoledního kafe. :)
    Celý váš blogerský výlet na Lipno jsem sledovala u vás, ale i u ostatních blogerek na instagramu, vypadalo to úžasně, pokaždé jsem vám záviděla, jak se třeba projíždíte na lodičkách, zatímco já jsem se lepila zadkem na židli ve škole. :D

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  2. It truly brought back memories for me, in light of the fact that the main time I have visited Milan was on a day trip there during a vacation in the Italian Lakes. The date of my visit was Wednesday, 13th July 2014; I have happy recollections of the day in Milan, since it was a day during in an entirely pleasant fourteen days long holiday. Well, it’s a great vlog content writing.

    OdpovědětVymazat