Před několika týdny jsme vyrazily s C&A do Düsseldorfu. Od tý doby byly dny a týdny nabitý buď prací a povinnostma nebo zážitkama tak moc, že se ke článku o tomhle výletě dostáváme až teď. Ostudy!


Výlety s C&A už jsou pro nás skoro jako setkání s rodinnou nebo sraz kámošek. S holkama už se známe docela dlouho a vždycky se těšíme na znovushledání na letišti. Ani letos tomu nebylo jinak. A s kým jsme vyrazily? Veru je neskutečně hodná a zároveň velkej dříč a pracuje pro C&A, Ruthy je šikovná a tím nejlepším způsobem bláznivá stylistka a s Andy jsme se sice potkaly tentokrát poprvé, ale hned jsme měly pocit, že se známe už roky. 


Tentokrát jsme vyrazily jen na otočku. Po příletu jsme hned vyrazily na výbornou hotelovou snídani. Tu my si vždycky naprosto užíváme - kafíčko, sýry, čerstvý ovoce… to si prostě doma jen tak nedopřejeme. 


Já mám na fotce sukni, šátek a roláček C&A, bundu Levi's.

Pak už nás a skupinku dalších blogerek z celého světa autobus dovezl do Essenu, kde se měla konat přehlídka nové kolekce. 

Většina blogerek si na akci vybere nějaký C&A kousek, často z aktuální kolekce. Vždycky mě potom baví pozorovat, jak to oblečení, které jsem v obchodě zahlédla vynesla nějaká kráska a neskutečně jí to sekne. Často taky nastane situace, kdy se sejdou stejné kousky na více lidech, ale světe div se, každá ho dokáže skombinovat svým osobitým způsobem. 


Přehlídka se konala v krásným moderním kostele, kde bylo postavené zrcadlové molo a na stěně nainstalovaná světla, která krásně doplňovala celou show. Já si tak trochu ukořistila místo v první řadě a v tom skvelým osvětlení se snažila pro vás zachytit ty podle mě nějkrásnější kousky z nové kolekce na podzím a zimu. Z pohledu módy mám tohle období radši. Můžeme vrstvit, kombinovat a vymýšlet trochu víc než v létě.


Z kolekce Clockhouse, která je cílená spíš pro teenagery nás tentokrát tolik kousků neohromilo. Možná už stárnem, nebo se jen trendy ubírrají trochu jiným stylem, než je ten náš. Každopádně jedna část kolekce obsahovala béžové tóny a kostky a to mě bavilo dost.


Oproti tomu ale dámská část kolekce byla boží. Po mole se procházely modelky v elegantních modelech inspirovaných sedmdesátkami, ale nastylované do tak tochu nedbalého stylu, což tomu dodávalo šmrnc. Vyhlídla jsem si hned pár kousků na které se budu na podzim těšit.


Pak jsme si užily výborné jídlo a pití, popovídaly si, zhodnotily módní vyhlídky na nadcházející sezónu a odpoledne už vyrazily zpátky na letiště.

Jak se vám kolekce líbila?

5 komentářů

  1. Ta dámská část kolekce je opravdu nejlepší! Mnohem víc pronikne, než ta pro teenagery, a to mi je 18. :D Krásné fotky holky!

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for this amazing post, and if you like watching movies like me, then you can visit an amazing website named https://yesmovies.work/

    OdpovědětVymazat
  3. إنّ العزل المائيّ يحتاج إلى إمكانيّاتٍ علمّيةٍ كبيرة، وتجهيزاتٍ عالية، للتّأكد من نوع وجودة المادّة المراد تطبيقها، وتكون الشّروط أكثر تشديداً في المنشآت المائيّة المتعلّقة بمياه الشرب، فيجب أن تخضع لمواصفات ومعايير عالميّة أثناء استخدامها مواد العزل المائي.

    شركة عزل خزانات
    شركة عزل خزانات بتبوك
    شركة عزل خزانات بحائل

    OdpovědětVymazat