Spolupráce s Olympusem
Foťák máme pořád po ruce. Fotíme na blog a Instagram, natáčíme vlogy a je pro nás důležité mít všechny tyhle funkce v jednom. Ideálně v jednom lehkém, skladném a taky krásném foťáku. 
Jak už asi dávno víte, foťáky Olympus už používáme asi pět, nebo šest let. A neměnily bychom. Vlastně je doporučujeme každému, kdo se nás na foťáky ptá, protože jsme s nimi naprosto spokojené.

Jestli si v blízké době plánujete koupit nový foťák, tak pro vás máme dobrou zprávu! S Olympusem jsme si totiž připravily speciální letní nabídku, díky které můžete ušetřit přes 13 000 Kč a získat foto výbavu, kterou používáme i my!

Olympus PEN E-PL9 je perfektním parťákem hned z několika důvodů. Je relativně malý a lehký, takže se vejde do každé kabelky, nebo jen tak pohodlně přes rameno. Má veškeré funkce, které potřebujete - pro nás důležité manuální nastavení a skvělou kvalitu videa a zvuku. Má výklopný displej dolů. Můžete si ho propojit s telefonem a jednoduše tak fotit na dálku, nebo stahovat fotky rovnou do mobilu. Má výměnné objektivy, takže se nemusíte spokojit jen s jedním stylem fotek, ale můžete dosáhnout přesně takové fotky, jakou si vysníte. A navíc krásně vypadá a je dostupný hned ve čtyř barvách - bílé, černé, hnědé a modré.


Slevu pro vás dneska máme na takovou "naší" sadu! Je to vlastně sada všeho, co my doporučujeme pořídit si do začátku.

  • Olympus PEN E-PL9 v barvě, kterou si vyberete.
  • k němu základní objektiv M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake
  • portrétní objektiv M.Zuiko Digital 45 mm 1:1.8
  • druhou baterii
  • školení, na kterém se naučíte s foťákem zacházet a nastavit si to nejdůležitější
A teď tedy k tomu hlavnímu. Na téhle stránce od nás a Olympusu získáte slevu 20% na foťák, plus všechny ostatní vyjmenované věci zdarma jako dárek! 
Celkem tedy vše za úžasných 13 499 Kč (místo běžných 27 767 Kč).

Postup pro získání slevy a dárků 
Akce platí od 3. 8. do 18. 8. 2019, tak si ji nenechte ujít! 


10 komentářů

  1. Já už svůj Olympus PEN mám, ale toto je skvělá akce, určitě pomůže spoustě lidem ušetřit a udělat si radost!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát děkuju holky! Já zrovna ten foťák mám na tom eshopu v košíku asi tři dny a pořád jsem ještě přemýšlela, zda tento nebo jiný. Ale hned jdu kupovat!
    Děkuji a přeji moc úspěchů s blogem i Youtube!
    Reni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to máme radost, že to takhle hezky vyšlo :))!
      Ať se ti hezky fotí!

      Vymazat
  3. O koupi nového foťáku už dlouhou dobu uvažuju, ani nespočítám, kolikrát jsem se už na foťáky právě od Olympusu dívala :D Tahle akce je skvělá a mám pocit, že to je právě ten impulz, který jsem potřebovala, abych se konečně rozhoupala a foťáček si pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My na tenhle foťák nedáme dopustit! Je fakt skvělý a věříme, že se ti s ním bude hezky fotit :)).

      Vymazat
  4. Já mám pl-8 a nemůžu si ho vynachválit <3 Je skvělý!

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. škoda že nefunguje aj pre slovákov zlava

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, mám moc ráda vaše diáře. Sháněla jsem nový fotoaparát, Vaše nabídka mě zaujala. Cena Vám ale bohužel nějak neodpovídá... E-shop mi hlásí mnohem více, necelých 16.999 CZK... V čem je chyba? Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si chci pořizovat nový foťák, budu si jej sice brát na půjčku, ale myslím, že se taková věc vyplatí. Jednou bych se totiž ráda živila jako fotografka, takže na tom člověk musí zapracovat a pořád se v tom zdokonalovat.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj všem, já jsem si foťák v rámci akce objednala. Dodací lhůta měla být do čtyř pracovních dní, ihned po objednaní mi přišel email, že foťák není na skladě a až bude na skladě, tak mě budou informovat. Už je to skoro čtrnáct dní od objednaní a pořád nic. :-( :-( .
    Prosím, kdo jste si objednali, taky čekáte?? Nebo už máte foťák u sebe??

    OdpovědětVymazat