Když si před rokem Lucka nechala sestavit od Markét Gajdošové svůj jídelníček, neuměla jsem si to pro sebe představit. "Proč bych se měla dobrovolně omezovat?" honilo se mi hlavou. "Na to bych neměla motivaci," říkala jsem si. V poslední době jsem to ale začala vnímat jinak. Nejen, že pro mě bývá těžké najít si čas na přípravu jídla a potom honím nezdravou nouzovku na poslední chvíli. Zároveň mě ale jídlo začalo obecně víc zajímat. Prsty v tom má rozhodně přímo Markét, se kterou jsme natáčely sérii videí o zdravém jídle. Zároveň mě hodně popohnala kuchařka, kterou budou teď vydávat s naší mamkou. V ní jsou úžasně napsané články právě na téma zdravého životního stylu. Tak proč bych to nemohla vyzkoušet i na vlastní kůži?

Když se teď Luci domlouvala s Markétou, že by ji mohla její stravovací plán zaktualizovat, rozhoupala jsem se a k holkám se přidala. Markéta měla k dispozici náš aktuální stravovací režim, výsledky z měření InBody a vyslechla si naše cíle a přístup k věci. Na základě toho sestavila flexibilní stravovací plán, který tohle všechno reflektuje.

Jasně, dodržuju ho teď první týden, takže se ještě nedá mluvit o žádném vítězství :D. Můžu ale říct, že mě práce s ním fakt baví. Mám inspiraci na to, co si připravit a záruku toho, že to bude pro moje tělo přínosem. Mám motivaci doma vařit, což se mi zatím líbí a hlavně - mi chutná! 

O svém prvním týdnu jsem pro vás natočila nový vlog. Najdete v něm ukázky mých jídel, ukážu vám co jsem si nakoupila do zásoby za potraviny a povím vám, co na tuhle změnu zatím říkám. 

 

4 komentáře

  1. Jídelníček vypadá i dobře, vůbec by mi nevadilo takovýto mít! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Jídelníček vypadá fakt dobře :) budu držet palce v jeho dodržování :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
  3. Markét sledujem už dlho na instagrame a veľmi veľmi sa teším na ich knižku! :) Nech sa ti s jedálničkom darí .

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Niektore jedla vyzeraju fajn, no nieco cista katastrofa. Myslela som, ze era odtucnenych produktov je uz prekonana. Inak by som na to pozerala ak by takyto jedalnicek zostavil laik a inak ak to zostavi profesional. Beriem, ze nazory na to, co je zdrave sa roznia, no odporucam ti nieco si nacitat o sacharidoch ci odtucnenych jedlach.napriklad Margit Slimákovú - Veľmi osobní kniha o zdraví. Pripadne i ine zdroje.
    A este k tej preplnenej chladnicke - ved to je ako pre 5 clennu rodinu na niekolko dni :-) Ak to dokazes zjest, bez toho aby sa ti to pokazilo, pripadne bez toho, ze nieco v tom mnozstve prehliadnes tak si dobra. Nebolo by lepsie nakupovat menej a castejsie? Ved ste v Prahe :-) Drzim palce.

    OdpovědětVymazat