Portugalsko se znovu potvrdilo jako naše srdcovka. V novém podcastu vám povyprávím, jak jsme se tam měli na naší poslední dovče. Nejdřív jsme strávili týden v Peniche, kde jsme surfovali. Potom jsme se vydali na cestu podél pobřeží na jih v našem roztomilým obytňáčku a pak se ještě vrátili na 3 dny na surfování do Ericeiry. Během cesty se nám stalo pár vtipných zážitků, skvělých setkání a viděli jsme nespočet nádherných výhledů. Budu vám ještě sdílet bližší informace v cestopisovém článku a ve vlogu. Dnes bych vás ale chtěla pozvat k poslechu nové epizody podcastu a doplnit tento článek o pár fotek, které vám přiblíží to, o čem jsem v podcastu mluvila.

Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout


Surf od Štěpána, který do něj zalaminoval šálu z blešáku. Mrkněte i na jeho Instagram.


Původní stav prkna, které si Piero od Štěpána koupil.


Šťastný Piero s opraveným surfem.


Nešťastný surf spravovaný lepenkou.


Dno pláže v Ericeiře.


Ukázka nádherných pláží, výhledů a útesů!


Moje nepřehlédnutelná kombinace modrého surfu a oranžového neoprenu. Outfit jsem doplnila žlutou plážovou taškou z našeho ubytování :D. Za půjčení surfu vděčím Pavle, která má v Peniche i krásné ubytování, kdybyste tam měli cestu, vřele doporučuji!

4 komentáře

  1. Na vaše podcasty se moc těším, dneska si ho pustím při úklidu nebo focení. :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  2. vaše videá aj podcasty zbožňujem :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  3. Cauky holky, Vase podcasty jsou naprosto uzasny :-) Poustim si je ted pri behani a ze se musim do behani fest nutit, tak ted se uz nemuzu dockat az pujdu, abych Vas mohla poslouchat :-) Doma s rodinkou na to neni klid :-) Takze jen tak dal :-) a mejte se krasne

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky, vaše podcasty jsou prostě skvělý, působíte hrozně mile a přirozeně :) Informace o cestování jsou pro mě opravdu přínosné a hodně inspirativni, děkuju za ně, děkuju za Vás :)

    OdpovědětVymazat