Každý rok s vydáním nových diářů děláme i malé kolečko autogramiád a naprosto milujeme to, že se s vámi můžeme setkávat osobně, vyslechnout si, jak diáře nejčastěji používáte, co vás na nich baví a co by se třeba dalo zase do dalšího roku vylepšit.

První autogramiádu v Liberci už máme pár týdnů za sebou a z té jsou i fotky, za které moc děkujeme Manině. Jsou boží!


A kde se s námi ještě do konce roku můžete potkat?


Každá autogramiáda vždy začíná besedou, kde odpovídáme na otázky, které si pro nás připraví moderátor z knihkupectví, ale hlavně taky na ty vaše. Takže budeme moc rády, když dorazíte hned na začátek. Po besedě jsme na místě vždy ještě tak hodinu - dvě a podepisujeme se, povídáme si s vámi a fotíme se.

Dejte nám vědět, jestli dorazíte!
Budeme se těšit.

5 komentářů

  1. Ahoj,
    mám otázku mimo články. Chtěla jsem se zeptat, zda si ze svých výletů nepamatujete kolik stojí zhruba street food v Londýně nebo jiná strava - mimo ubytování? Díky za odpověd.

    C.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda s sebou na autogramiády budete brát i vaše jiné výrobky jako třeba plánovače či maminčinu kuchařku Cesta k opravdovému jídlu. Děkuji moc za odpověď, už se na vás v Brně těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nene, bohužel nemůžeme. Autogramiády jsou v knihkupectví, kde se naše další produkty neprodávají :(.

      Vymazat
  3. Dobrý den, jsem z Brna a dneska jsem bohužel nemohla přijít na Vaši autogramiádu. Plánujete ještě někdy v bližší době nějaký sraz, případně autogramiádu, kde by bylo možné podepsání Vašeho deníčku 2020? Kromě zítřejší Ostravy. Moc děkuji za případnou odpověď

    OdpovědětVymazat