Tak se nám to pomalu skládá! Jak už jsme psaly minule, rozhodly jsme se s Niky pro velký krok, a to přestěhovat náš e-shop a naše pracovní místečko ze starého dětského pokojíčku do kanceláře. Diskutovaly jsme o tom už několikrát, docela dlouho to odkládaly, ale bylo to nevyhnutelný a teď už se na tu novou etapu dost těšíme. A naše nadšení samozřejmě ještě vzrostlo když nám došlo, že budeme muset celý byt zařídit - vybrat nábytek, doplňky a další malé blbůstky, které celou kancelář zútulní.


V pondělí jsme měly celý den volno, a tak jsme se rozhodly toho rovnou využít, půjčily jsme si auto a vyrazily do Ikey a do Hornbachu. Předem jsme si už online vybraly přesně co chceme, takže to ve finále byla i docela rychlovka a tím, že jsme tam jely dopoledne jsme se vyhnuly i největším frontám.

Takhle na větší nákupy a stěhování se nám docela osvědčila služba sdílených aut car 4 way. Musíte si tam teda předem udělat registraci a nechat si poslat speciální kartičku, ale tou potom odemknete přes aplikaci půjčené auto. Velká výhoda je, že si auto můžete půjčit na jednom místě a zaparkovat ho potom zase kdekoli jinde, kam máte namířeno (v rámci limitu služby, samozřejmě). Aut je po Praze docela hodně, takže se to dá použít třeba i místo taxíku, na jednosměrnou cestu.


Bez kuliček by to nebylo nakupování nábytku!


S montováním nábytku nám pomohl Pierův brácha Patrik a zatímco on skládal regály z Hornbachu, my si s Niky vzaly do parády Ikea nábytek. Jooo, toho už jsem se naskládala. Ty jejich návody už znám skoro nazpamět.


Z toho nejdůležitějšího už nám chyběj jenom židle a kávovar. Jinak všechno máme a v pondělí už budeme do kanceláře stěhovat i naše produkty, krabice a elektroniku. Trošku víc z celého procesu uvidíte už zítra ve vlogu!

9 komentářů

  1. Máte krásnou kancelář!Těším se na vlog:)❤

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc hezky a přeju vám, aby se tam hezky pracovalo! :)

    http://of-goldbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám to přeji. Ať se vám v nové kanceláři krásně pracuje. <3 Už se těším jaké to tam budete mít, až to bude celé hotové. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle!! ♥ a ten kávovar je fakt nutnost, naprosto s vámi soucítím! :D
    Ať vám nová kancelář pořádně slouží :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky, sleduju vás už docela dlouhou dobu a ještě nikdy jsem nenapsala komentář (dobře, možná kromě adventní soutěže :D). Chtěla jsem říct, že jsem si kromě videí moc oblíbila i vaše podcasty, včera mi krátily čas při procházce s kocarkem. Doufám, že budete pokračovat, je to jako povídat si s kamarádkama. Mějte se fajn :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj holky,
    chtěla bych se zeptat jak se regály jmenují? Jinak moc povedená kancelář!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jméno teď bohužel nevím, ale jsou to uplně kalasické bílé kancelářské regály. Koupily jsme je v Hornbachu :)).

      Vymazat