Možná jste viděli na instagramu, že jsme se nedávno rozhodli zajet za Maninou a Kubou a nechali si od nich nafotit pár společných fotek. Není totiž nic lepšího, než mít šikovné kamarády!

My jsme s Kubou sice nějaké společné fotky měli, ale spíš jen takové momentky z výletů a akcí. A protože jsme se v září zasnoubili a já musím říct, že prožíváme jedno z nejkrásnějších období celého našeho vztahu, říkali jsme si, že by bylo super to mít zachycené i takhle.

Z fotek jsem naprosto nadšená a včera mi ještě přišel tenhle krásný balíček s výběrem vytištěných fotek, zbytkem fotek na flashce a hřejivým dárečkem. Já prostě miluju tyhle detaily a to, že si někdo dá práci s tím, aby nám udělal radost.


Nejdřív jsem se trochu bála, že se do toho nebude chtít Kubovi, ale překvapil mě a hnedka souhlasil. Focení zabralo asi dvě hodinky a hrozně jsme se u toho nasmáli. Manina nám vždycky radila, co máme dělat, co bude vypadat hezky na fotce a měla připravené i různé fotky z Pinterestu jako inspiraci. U spousty póz jsme zjistili, že sice vypadají hezky na fotce, ale dostat se do nich je dost krkolomný výkon. A taky si někdy zkuste přitisknout čelo na čelo, nos na nos a koukat se vzájemně do očí. To nejde se nesmát. A nešilhat :D.


A když už nám byla zima, zašli jsme se ohřát dovnitř a dát si nejlepší burger v Liberci. Všimněte si, jak spokojenej má Kuba výraz :D!

Fotek máme spooooooustu, ale já jsem dneska vybrala jen pár z nich, zbytek uvidíte postupně na našich instagramech.


Byli jste někdy na podobném párovém focení? Jestli jo, jak vás to bavilo? A jestli ne, tak určitě oslovte Maninu s Kubou a jděte do toho :)).

6 komentářů

  1. To je krásné! My budeme fotit pre-wedding fotky a na ty se moc těším ♥ S Kubou jste krásný pár ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  2. Na párovém focení jsem ještě nebyla, ale taky bych to ráda zkusila :) Vaše fotky jsou naprosto dokonalé! :D Jo a to přitisknout si čelo na čelo a nos na nos a koukat si do očí zkusím :D :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Fotenie sa naozaj vyplatilo, pretože výsledok je nádherný <3 Na podobnom fotení som so svojím priateľom ešte nebola, ale dúfam, že raz ho do toho určite presvedčím :D
    BRINORA.SK

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct že ty fotky jsou nádherné. Ty asi dvě hodiny času se vyplatily.

    OdpovědětVymazat
  5. Na párovém focení jsem ještě nebyla, ale taky bych to ráda zkusila :) Vaše fotky jsou naprosto dokonalé fireboy and watergirl! :D Jo a to přitisknout si čelo na čelo a nos na nos a koukat si do očí zkusím :D :D

    OdpovědětVymazat