Markét v našich životech hraje důležitou roli už skoro dva roky. Sestavila nám jídelníček a naučila nás toho o zdravém životním stylu víc, než kdokoli jiný. Především to, že každá malá změna se počítá.

V nejnovějším podcastu jsme si s ní povídaly o těch nejčastějších chybách při změně životního stylu, o tom, proč často nezvládneme dělat to, pro co se rozhodneme a proč vlastně svoji životosprávu vůbec řešit?


Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

Doufáme, že vás tahle epizoda inspiruje a namotivuje stejně jako Markét nás! A pokud se o zdravém životním stylu chcete dozvědět ještě víc informací, můžete si pustit naše společná videa, nebo Markét vlastní podcast Marketa's vibes.


Koho bychom si do našeho podcastu měly pozvat příště?

4 komentáře

  1. Holky, jsem moc ráda za volbu hosta, protože Markét je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný rozhovor. Jen mi přišlo trochu úsměvný, že lidi prý nemají čas a dostatek energie. Já pro svoje 3 chlapy vařím zvlášť domácí jídlo a sobě trochu jinak a jiné recepty. A přesto to jde 🙂.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tyhle rozhovory moc ráda a taky je fajn, že díky těmto videím a podcastům se trochu dozvídám, jaká surovina co obsahuje. Co mi dodá energii a taky že tuk není nic špatného a že je důležitý (, což si myslím, že se se snahou hubnout stavá dost často nezdravou věcí). Sama se o hubnutí nesnažím, protože se ve svém těle cítím dobře a jsem spokojená, avška jsem v prostředí, kde je váha a všechno okolo postavy důležité, a to se taky neobejde bez různých poruch příjmu potravy. Proto se třeba dost bojím nějak hodně si zasahovat do jídelníčku. Potřebuju mít hodně energie a tak se snažím se tomu takhle přizpůsobit, dostávat do sebe důležité živiny ve správné podobě a vždy když si tělo řekne. Někdy to vypadá, že jím až moc. Pak se však objeví lidé co na to upozorní, což mě opravdu mrzí. Myslím, že občas je ve společnosti zavedeno, že jídlo=tloustnout=špatné,ale přitom je to něco co potřebujeme k životu.
    Doufám, že jsem se do toho nezamotala a dalo to trochu smysl. ��

    OdpovědětVymazat