Sport je odmalička nedílnou součástí našich životů a taky skvělým tématem pro podcast. Tentokrát jsme se proto rozhodly vyprávět o našich prvních sportech, o tom, co nás vždycky bavilo, co nesnášíme a jak to máme se sportem teď.

Jaké jsou vaše oblíbené sporty? A baví vás sportovat, nebo se k tomu musíte tak trochu nutit?

Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

2 komentáře

  1. Ahojky, no ke sportu se musím bohužel zatím nutit dost, ale stojí to za to, protože ten pocit, který mám potom je naprosto úžasný. Loni jsem začala běhat a vlastně mně v tom velmi pomáháte - vždy když vybíhám, tak se těším, jak budu poslouchat vaše podcasty, protože doma na to není čas ani klid :-) A prodlužuji si trať jak můžu, abych je doposlouchala do konce :-) Takže Vám děkuji. Mějte se krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně souhlasím s tím vaším názorem, že vztah k sportu nám nejvíc formují rodiče tím, jak se oni hýbou a ukazují nám pozitivní vztah právě ke sportu. U nás doma se nikdy moc nesportovalo, proto jsem měla vždy ten přístup jako "fuj tělocvik". Začala jsem běhat až v dospělosti a sport jsem si zamilovala a rozhodně k němu budu vést své děti! :) a tím mým nejoblíbenějším je právě běh :) A neboj Luci, těch 10 kilometrů za chvíli zvládneš a určitě bys dala i ten půlmaraton! :) Chce to hlavně pravidelně běhat, pak budou pokroky rychle :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat