Ještě než propukla pandemie, vydala se Lucka s Kubou na vysněnou cestu na Srí Lanku. A protože se vrátili úplně nadšení, nechtěly jsme vás ochudit o vyprávění. Dneska si tedy popovídáme o tom, jaká je Srí Lanka i její kultura, obyvatelé, jídlo, a jaká místa tam Lucka navštívila.

3 komentáře

  1. Podcast po delší době byl moc fajn a u některých historek jsem se skvěle pobavila. Díky za zpříjemnění dne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně chápu to rozhodování, zda jet nebo ne. My měli přelom února a března lyžování v Rakousku, v té době ve zprávách říkali, že je blbost necestovat, samozřejmě kromě italských míst s koronavirem..jak jen se spletli, během těch čtyř dní se vše změnilo, my teda byli v pohodě, ale teď je právě nejvíc nakažených z Rakouska..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky, super povídání, hlavně pro člověka, co na Srí Lance byl, protože si úplně vybavuju věci, co popisujete... Byla jsem na Srí Lance s přítelem letos na necelé tři týdny ve stejném termínu jako Lucka s Kubou a úplně se musím usmívat nad některýma věcma :) Například popis toho, jak jste lezli v Elle pod Nine arches bridge. To jsem totiž zavrhla ze strachu před hadama :-D Výhled z Lipton´s seat je opravdu nádherný, ta nádherná šťavnatá zelená barva a ten svěží vzduch - ale právě tam jsme potkali kobru a rat snake, což úplně nechceš. Jak Lucka popisuje, že si je místní prohlíželi, protože vypadáme jako Evropani jinak, je přesný. A teď si zkuste představit, že jste potetovaní, máte modrorůžové vlasy, pár piercingů a váš muž modré číro. Budili jsme hodně rozruch a u nás tedy oslovovali spíš muže než mě. Nicméně větu "No, thank you," jsme denně každý použili třeba i stokrát.

    OdpovědětVymazat