Vyslyšely jsme vaše přání a otevřely další docela osobní téma - vztahy, chlapi a randění!

Dost jsme se zasmály, ale dostaly se i k docela těžkým otázkám. Popovídáme si nejen o tom, co je pro nás v našich současných vztazích důležité, ale i o tom, co jim předcházelo. Jak se vypořádat s rozchodem, jak najít štěstí a jak to celé vlastně vnímáme.


Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

Doufáme, že se vám bude naše nová epizoda líbit a budeme taky moc rády, když se s námi  v komentářích podělíte o vaše zkušenosti v oblasti vztahů, randění a rozchodů...

12 komentářů

  1. Ahojte, podcast bol zase super :) ako Lucka hovorila o kvíze o láske, tak asi vychádza z knižky 5 jazykov lásky - ešte som ju nečítala, ale počula som na ňu len dobre ohlasy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :). Je možné, že původně jde o knížku, ale na internetu se o tom dá najít i spousta článků, nebo přímo ten kvíz :)).

      Vymazat
  2. Ahoj, děkuji za příjemný podcast. Moc se mi líbí zdůrazňování důležitosti komunikace. K lepšímu pochopení mužského světa mi osobně pomohla kniha "Když jde o muže" od Davida Deidy. Je tu moc hezky popsáno, jak se liší mužské a ženské nahlížení na vztah a lásku. Spousta myšlenek v knížce se překrývá i s těmi Vašimi - je super, že jste si na to dokázaly přijít samy. :) Partner nám do hlavy zkrátka nevidí. A než nad něčím dlouze přemýšlet a něco očekávat, a trápit se, že na to ten druhý nepřišel sám, je skutečně nejjednodušší cesta vyslovit svou myšlenku či přání nahlas. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! Moc hezký podcast! Děkuji za zlepšení dne ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle byl váš nejlepší podcast zatím vůbec! A musím uznat, že jste měly ve všem pravdu. Úplně jsem se ztotožnila s Niky. Taky jsem hrozně dlouho řešila sama v sobě, jestli se mám teď už s bývalým přítelem rozejít, protože to prostě přestalo být to ono. A zároveň jsem se bála, že už nikoho jiného nepotkám. Teď mám ale nový vztah a jsem zase neskutečně šťastná! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky, skvělý podcast! Je super, že otevíráte taková témata a nebojíte se o nich mluvit, myslím, že to na sociálních sítích chybí.. to, že ne všechny věci jsou vždy růžové, to že člověk vlastně zjistí že v něčem není sám.. že je tu někdo, kdo řeší stejný nebo podobný problém.. Zrovna téma vztahů, randění, sblížení je často strašně idealizované, každý vidí na instagramu jen ty dokonalé selfies párů ale to vše ukryté za tím se už tak nějak neřeší.. A to je dle mého názoru špatně. Pak člověk čeká marně celý život na opravdovou lásku a dokonalého partnera, ale nic takové neexistuje. Tak ještě jednou díky za podcast (nejen tento) a budu se těšit na další. A Nikče hodně zdraví s kolenem! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý podcast a krásně podané téma. Hned má člověk po poslechu hezčí den!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj holky,

    podcast se mi vážně líbil, byl takový správně lidský, bez zbytečných přímých rad a předsudků, ke kterým se (nejen) my holky ve vztahu často uchylujeme :)

    Ten test na určení způsobu, jakým vyjadřujeme lásku, o němž mluvila Lucka, mi přišel velmi podobný teorii jazyků lásky popsané v knize Garyho Chapmana s názvem Pět jazyků lásky. I když to zní trochu jak z Bravíčka (:D), tahle teorie je báječná a netýká se jen vztahů romantických, ale vztahů obecně. Díky ní se mi zlepšily vztahy v rodině i mezi kamarády. Najednou cítím kolem sebe mnohem víc lásky a to jen proto, že vím, že ne všichni ji vyjadřují stejným způsobem jako já. Taky jsem pochopila spoustu vztahů ve svém okolí nebo pomohla kamarádkám, když si stěžovaly na nefunkční vztah. Myslím, že by se Vám mohla líbit, vzhledem k tomu, jak je pro Vás komunikace ve vztahu důležitá :) Vážně moc doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj holky, skvělý podcast! Pět jazyků lásky jsem kupovala knížku jako dárek kamarádce, ale než jsem dárek předala, stihla jsem si ji i přečíst. A dodnes mám vyfocené některé pasáže, bylo to pro mě dost zásadní.. bohužel tak jako se člověk učí chybama a různýma zkušenostma, bylo už v předchozím vztahu pozdě zachraňovat a období nekomunikace se na tom podepsalo.. no, prostě rozchodem. Věřím, že už teď budu moudřejší a se současným přítelem se s tim popereme líp! :) Držim palce a přeju hodně spokojenosti ve vztahu i mimo něj :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, máte skvělé podcasty. Já u nich vždycky dělám školu. Momentálně se snažím navazovat kontakt s klukem kterého znám ze školy, protože se mi líbí. Přes zprávy moc konverzace nepostupuje ale já zatím dělám první kroky.
    Přeju vám co nejvíc šťastné vztahy:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, tenhle podcast mi moc pomohl, jsem půl roku od rozchodu a furt se cítím smutně, první kluk, dva roky jsme spolu byli, je to těžký se s tím vyrovnat a také se cítím divně, že jsem už půl roku sama a ani se nesnažím se okolo sebe koukat.
    Ale tenhle podcast mě uklidnil a jsem ve finále spokojená tak, jak jsem.

    OdpovědětVymazat
  11. Holky, poprvé jsem si poslechla váš podcast a zrovna na tohle téma, a výborné. Moc se mi to líbilo.
    Přidám svoji zkušenost. Před skoro dvěma lety jsem se po skoro 5 letech rozešla s přítelem. Už jsme spolu bydleli, asi do budoucna plánovali svatbu, děti, ale on se k ničemu neměl. Já už po těch skoro 5 letech čekala nějaký krok dál. Postupně jsem si ale nebyla jistá, jestli s ním chci dát budovat společnou budoucnost. On byl hodný, dál by mi modré z nebe, ale já už dál nemohla. Důvodů k rozchodu bylo víc, a taky jsem někoho potkala. Rozchod byl dost těžký, a líto mi ho není, ale zpětně je mi nejvíc líto toho, jak jsem se s ním rozešla. Že jsem ho zradila. A tahala za noc. Zkrátka jsem z toho vztahu zbaběle utekla. A okolí mi to dalo dost sežrat. Rodiče to nemohli skousnout (asi čekali svatbu a děti), někteří kamarádi se ke mně otočili zády a někteří se mnou nemluví doteď.
    Nicméně s novým přítelem se mám fajn, je mi skvěle a zažívám s ním nové věci.
    A co se týče bývalek mého přítele. Tak s jednou kamarádím a druhá je kolegyně v práci, která mi nemůže přijít na jméno.

    OdpovědětVymazat