Krásné středeční ráno! Po malé neplánované podcastové pauze jsme zpátky s novým vyprávěním a to rovnou o svatbě. Právě plánování svatby nás v posledních týdnech zaměstnalo natolik, že nebyl úplně čas na podcasty. Ale stálo to za to. Svatba byla naprosto dokonalá a já už jsem paní Gránová!

Byli jste letos na nějaké svatbě? Nebo jste třeba měli vlastní svatbu? Jaké to bylo? A co by vás ještě zajímalo o té naší? Ráda bych teď postupně sepsala takové shrnutí do článků na blogu, tak ať vím, co rozhodně nevynechat.


Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

14 komentářů

  1. Skvělý podcast! Svatba musela být úžasná. Svatby miluju a klidně by to vyprávění mohlo být i delší. 😀 Hodně štěstí do společného života! 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Na tento podcast jsem se moc těšila, ještě jsem ho neslyšela, ale chystám se jít číct knížku do parku, tak si aspoň mám po cestě co pustit. Sice to ješně není moje téma, ale ráda slyším váš názor na věc. :)
    AD.

    OdpovědětVymazat
  3. Po celou dobu podcastu jsem byla strasne dojata, ale mohlo tam za me byt vice detailu,sleduju vas od dob co byla Lucka v Rime ,fakt jste jak moje kamaradky a moc me to zajimalo a trosku jste to povidani na muj vkus "odflakli" Spali jste s Kubou pred svatbou oddelene? Mela si na svatbu vodoodelne liceni?? Prevlekala si se behen vecera do neceho pohodlnejsiho??Jak dlouho trvalo novomanzelske foceni??
    Vasi fararku znam z TedX je strasbe sympaticka...skoda ze nejste verici,pro me jako pro vericiho cloveka je to nepochopitelne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář, no, ono by to mělo asi tři hodiny se všema detailama :D. Já se o všem asi podrobně rozepíšu ještě ve článcích na blogu :).

      S Kubou jsme odděleně nespali, ráno jsme se probudili, řekli si jak se na celý den těšíme a šli každý "svým směrem". Voděodolné líčení jsem asi měla, ale nechala jsem to celé na vizážistce a moc jsem se neptala. Make-up mi vydržel krásně celý den, až do rána :)). A nepřevlékala jsem se, moje šaty byly pohodlné a chtěla jsem si je pořádně užít. A novomanželské focení tak 10 minut. My jsme chtěli jen pár společných fotek :).

      Vymazat
    2. Dekuji moc za odpoved, potesila si me :) svatba je krasna vec a urcite by si i to 3hodinove vypraveni zaslouzila.

      Vymazat
  4. Holky, vaše tvorba patří rozhodně k tomu nejlepšímu v českém prostoru. ALE, obě jste prý vystudovaly marketingovou komunikaci a PR, takže určitě moc dobře víte, že nedílnou součástí kvalitní komunikace je kultivovaný projev, jazyk a gramatika. Proč neustále používáte patvary typu „Lucky svatba"? Je to „Lucčina svatba" nebo „svatba Lucky", nic mezi tím. Pokud v tom nemáte jasno (což byste mít měly, vzhledem ke vzdělání i profesi), podívejte se například na Internetovou jazykovou příručku https://prirucka.ujc.cas.cz/?id=400. Máte dosah na velkou spoustu lidí a je opravdu škoda, když vzdělaní lidé, jako jste vy, šíří takové zkomoleniny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, proč používáme tyhle patvary? Úplně upřímně proto, že nevíme, že je to špatně. Takže by nás vlastně ani nenapadlo to vyhledávat v jazykové příručce. Píšeš, že vzhledem k našemu vzdělání a profesi bychom v tom měly mít jasno, ale studium marketingové komunikace opravdu není studium jazyka a gramatiky. Jasně, pokud bychom v komunikaci zastupovaly veřejně nějakou značku, perfektní jazykové znalosti budou podmínkou, nebo vše radši ještě překontroluje korektor. Ale naše sítě jsou založené na našich osobnostech a komunikujeme tak, jak je nám to přirozené. A tak, jak nejlépe umíme :).

      Vymazat
  5. Moc děkuji za krásný podcast! ♥ Sleduji vás už spoustu let a je úžasné, že s vámi mohu takhle vzdáleně prožívat tyhle důležité životní události. Mám vás moc ráda a Lucce s Kubou přeji vše nejkrásnější do společného života ♥
    Jelikož se ale poslední dny perně připravuju na státnice z češtiny, nedá mi to a dám za pravdu komentáři výše - pozor na přivlastňovací adjektiva :D Poslední dobou to u blogerů vidím často a dost mě to bije do očí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc za komentář, nás by ani nenapadlo, že je rozdíl mezi Lucky svatba a svatba Lucky :D.

      Vymazat
  6. Svatby vždycky tak krásně odrážejí to, jací ti dva jsou :)) krásné povídání a je nádherný, jak jste s Nikčou v takový harmonii, hezky se doplňujete, nesoupeříte spolu, podporujete se :) Přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vždy krosny podcast, vase tvorba me moc inspiruje holky od zacatku co vas sleduji!
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  8. Povedený podcast, letos jsem byla také kamarádce na svatbě a přestože nevyšla na první termín, tak nakonec to stejně byla svatba vydařená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na tenhle podcast jsem se těšila, miluju povídání o svatbách. Jsem ráda, že jste si to užili, z fotek vypadala svatba jako z pohádky <3

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojte, chtěla by jsem se vás zeptat, proč jste se rozhodli pro farářku CČSH (církev československá husitská)? Jste věřící? Děkuji za odpověď. P.S. Vaše tvorba je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat