Možná jste si mysleli, že svatebním tématům už teď odzvonilo. My taky! Piero, Nikči přítel, ale překvapil krásnou žádostí o ruku. V dnešní epizodě vám povyprávíme, jak to celé proběhlo!

 Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

6 komentářů

  1. Na tenhle podcast se moc těším a Nicole s Pierem gratuluju! ♡
    Michaela of GoldBook

    OdpovědětVymazat
  2. Podcast byl super, tohle povídání jsem si fakt užila ♥ Upřímně musím říct, že Nikče závidím, že se Piero odhodlal a ještě to vymyslel takhle krásně. Po třech letech vztahu je to podle mě ideální doba - už se navzájem znáte, ale ještě to není úplně očekávané. Můj partner už otálí šestým rokem a přijde mi, že čím delší doba, tím větší napětí a i tlak okolí okolo zasnoubení je. Nicméně Vám moc a moc gratuluji a těším se na pokračování ve svatební tematice ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji!! Ještě ani zdaleka sice nejsem ve stejné životní fázi, ale myslím, že se sdílením podobných soukromějších věcí to mám podobně jako Nikča.
    Každopádně holky díky za tak příjemné povídání. Budu se těšit na další podcasty a články :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že jsem si podcast nakonec poslechla, přesto, že to není moje aktuální téma a spíš mě to štve - asi nějaké rozpoložení momentálně... Ale děkuju! Uvědomila jsem si, jak je důležitá láska a pak je to jedno,kdy, kde se to stane a jak. Jste spolu a šťatní a víte navzájem, že to cítíte stejně.

    OdpovědětVymazat
  5. Super podcast. A moc gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  6. :) moc gratuluji! Podcast si ráda poslechnu!

    OdpovědětVymazat