Vánoce. Nejkrásnější období v roce! Plné radosti a lásky a taky občas těšení se na dárky. I letos vám přináším tipy na dárky k Vánocům. Zároveň jsou to i dárky, o které si budete moct postupně zasoutěžit v naší velké vánoční soutěži! Každý den až do 24. si můžete vyloupnout nové políčko adventního kalendáře a zasoutěžit si. Děkujeme partnerům našeho blogu, kteří nám do soutěže darovali dárky v rámci spolupráce. A co to letos bude? Můžete se kouknout i na nové video, nebo pokračovat ve čtení.

Knížky pod stromeček neodmyslitelně patří. My je většinou otvíráme hned následující ráno a užíváme si čtení s talířkem cukroví a teplým čajem. Občas ale bývá těžké vybrat tu pravou k darování. Martinus s tím ale dokáže dobře pomoci. Na jejich webu najdete vánočního pomocníka, který vám s výběrem pomůže.

Lucka by dala ruku do ohně za chytré hodinky FitBit (teda ne tu ruku, na které ty hodinky nosí a nesundavá!). Měří si na nich spánek a nechává se tiše budit, zaznamenává si aktivitu při sportu, platí s nimi, kontroluje upozornění na zprávy a volání. Je to bezva pomocník a dá se vybrat ve spoustě variant. V naší soutěži objevíte model Versa 3.

Legíny a podprsenky, s tím nás hned po otevření oslnila česká značka Kinoko. Nyní postupně rozšiřují sortiment o trička, mikiny, jógamatky i spodní prádlo a všechno v příjemných střizích a materiálech. Nás nejvíc baví kolekce z materiálu Hug, protože je úplně heboučký a kromě sportu se skvěle hodí i na domácí lenošení.

Kvalitní čaje, které provoní celou místnost a zahřejí v zimních dnech. To je dárek, který potěší opravdu každého. My nedávno objevily čaje Eliya a jsme nadšeny jejich kvalitou a nabídkou. Rooibos s mangem pro nás, co se teď většinou vyhýbáme kofeinu a Earl Grey pro ty dny kdy prostě potřebujeme vzpruhu - to jsou zatím naši favoriti. Ale vytvořte si ty svoje, věřím, že nešlápnete vedle s žádným výběrem.

Každý rok přináší vánoční kolekci i IKEA a je to perfektní způsob, jak si to doma naladit trochu do té adventní nálady. Do naší soutěže věnovali balíček vánočních produktů na pořádnou domácí pohodičku!

Je ten pravý čas na to, začít plánovat následující rok! My letos vydaly už pátý diář s naším nakladatelstvím Booklab a jsme z něj nadšené. Nabízí spoustu prostoru pro vaše plány, má snad každý myslitelný plánovač, každý týden to do list a novinkou jsou krásné ilustrace a citáty od Barči z Nikolajky. Stejně krásné ilustrace Bára vytvořila i do naší knížky Deset let se ségrou. V knížce vyprávíme, co všechno krásného, i pořádně průšviháckého se nám stalo za posledních deset let od založení blogu.  

Na našem e-shopu A Cup of Style také najdete kuchařku naší mamky Evy Ehrenbergerové a Markéty Gajdošové. Ta je plná zdravých, ale snadných receptů a také informací o výživě a kvalitním jídle. Pokud hledáte kuchařku, která nebude jen ozdobou na poličce, ale stane se pravým parťákem do životního stylu, je to ona!

Pro toho, kdo se rád motá v kuchyni, určitě nejsou cizí pomocníci Kenwood. V naší soutěži vás odměníme odšťavňovačem PureJuice Pro JMP800SI. Ten využívá pomalé otáčení, díky kterému se ve šťávě udrží maximum živin a vitamínů a déle vydrží čerstvá. Je velmi tichý a výkonný - ovoce není nutné krájet na malé kousky. 

Klenotnictví Eppi má krásnou nabídku šperků a zároveň jednu obrovskou výhodu. Šikovnou dílnu přímo v ČR, ve které dokážou vykouzlit šperk na míru. Pokud máte tedy konkrétní přání, není problém ho zhmotnit. Nemusíte se bát si objednat šperk online, mají 60 denní lhůtu pro vrácení, navíc je samozřejmostí případný servis šperků a záruka. Zasoutěžit si budete moct o náhrdelníky s přívěskem karmy a mapy světa.

Skvělým místem pro koupi dárků je každým rokem Dyzajn Market. To je akce, na kterou se sjedou různí čeští malí prodejci doplňků, oblečení, papírnictví, jídla, no nedokážu to vůbec všechno vyjmenovat! Letos se má konat 12.-13. 12. a 19.-20. 12., na ten se chystáme i my, ale zatím samozřejmě není úplně jisté jak to dopadne. Držme si palce, ale mezitím každopádně navštivte jejich web, na kterém najdete seznam prodejců a je to skvělá inspirace pro výběr dárků.

Náš oblíbený Yves Rocher má letos nádherně vonící limitované edice produktů. Jedna voní po jablíčkách a druhá po lesních plodech. V limitce najdete produkty u kterých si tu vůni úplně nejvíc vychutnáte - sprchové gely, svíčky, krémy na ruce... vyzkoušejte to! Na e-shopu můžete navíc uplatnit slevu 20 % s kódem ACOSYR20 a to od 2. 12. do 8. 12.

Měkký dárek, který si zaslouží pozornost - spodní prádlo od české značky Corpus Lingerie. My si ho neskutečně oblíbily pro hebký bambus ze kterého je ušité, slušivé střihy a pohodlí, které přináší. 

Naším parťákem na všechny naše oblíbené sporty je značka Roxy. Nejenže mají věci od nich krásný design, ale hlavně i špičkové provedení přesně s těmi detaily, které v terénu oceníme. Věci od nich potěší každou sportovkyni a u nás budeme soutěžit dokonce o celý snowboardový nebo lyžařský set!

Oblíbily jsme si vždy ke konci roku shrnout všechny zážitky vytvářením foto alba, tisknutím fotek jako dárky, což vždy potěší naší rodinu. Nádherné foto produkty má značka Laab - alba, plakáty, kalendáře, polaroidky, ta škála je veliká a kvalita skvělá. Natálka z Laab má pro vás slevu 15 % na všechny objednávky s kódem ACOS15. Sleva se dá uplatnit do konce roku.

Pro milovníky kávy máme doporučení na The Roses. Je to brněnská kavárna a e-shop s výběrovou kávou a příslušenstvím k ní. Mají i krásné dárkové sety!

Letos je těžké darovat zážitky - nikdo nevíme, jak to vůbec bude a půjde. Co ale možné je, je darovat online kurzy! Jeden konkrétní nejen potěší, ale může i zachránit od pořádnýho průšvihu. Jde o kurz první pomoci od MK Life. Je cílený na rodiče a dětská zranění a my obě jsme za něj moc rády a můžeme ho doporučit, skoro by to měla být povinná rodičovská průprava.

S odbouráním jednorázového odpadu pomáhá Peelo. Jedná se o povoskované ubrousky do kterých můžete zabalit zbytky jídla, svačinu, cokoliv co potřebujete ochránit a běžně byste na to použili fólii. Třešničkou na dortu jsou roztomilé motivy!

Voňavé přírodní a veganské - to jsou deodoranty Biorythme, které jsme si zamilovaly na loňském Dyzajn Marketu. Vůně "v lese" je náš favorit a vy si o ně budete moct zasoutěžit. S kódem acupofstyle můžete využít dopravu zdarma při nákupu nad 500 Kč. Kód platí do 6. 12.

Olympus je náš každodenní pomocník. Jejich foťáky používáme už několik let a nedáme na ně dopustit. Krásný design, kompaktní rozměry, ale parádní výkon. Vyměnitelné objektivy a propojení s mobilem pomocí WiFi, to všechno nám šetří čas a dělá radost. Do naší soutěže Olympus věnoval foťák PEN E-PL 8 se základním objektivem. Zároveň pro vás máme ještě slevové akce na další sortiment. S kódem ACOS-2020-SL15 získáte 15% slevu na všechny objektivy na českém i slovenském e-shopu. Pak také můžete využít dodatečnou slevu na set foťáku OM-D E-M10 Mark III se základním a portrétním objektivem. Na českém e-shopu je pro to kód ACOS-2020-VAN4 a na slovenském je to ACOS-2020-VAN5. Všechny kódy platí do 15. 12.

Naši kamarádi ze značky Surfr přichází na trh s krásným surfovým oblečením a doplňky. Jejich věci vyrábí v Česku, pro lokální surfaře a milovníky tohoto životního stylu. Mají vtipný a krásný designy, funkční věci a nově i surfovej shop v Praze ve Vršovicích! Těšit se můžete na soutěž o jejich nové tričko, osušku a ručník a (nejen) surfový pončo.

Noos Concept jsou hebké, teploučké, prodyšné, antibakteriální doplňky z vlny z jaka či velblouda. My si hřejeme ruce v jejich rukavicích a někdo z vás bude brzy moct taky! Tyhle krásné produkty si můžete pořídit se slevou 10 %, když použijete kód acupofstyle10 pro svou objednávku nad 500 Kč. Platí do konce roku.

Pro všechny maminky a tatínky, kterých se nám tu teď vyrojila spousta, tu máme tipy na dárky z Ondálku. Doplňky ke koupání a krásně teplé oblečení a příslušenství do kočárku. To si pro vás připravili a je to i to, co si Lucka už s malou nejvíc oblíbila!

Vypadá to jako designový doplněk, ale kromě toho má i jednu nedocenitelnou funkci! Dobíjí telefon (sluchátka, hodinky, tablety...). Jsou to české Min bezdrátové nabíječky z krásného dřeva. Na nabíječky můžete použít 10% slevu s kódem ACUPOFSTYLE10 který platí do 18. 12.

Který dárek vás letos nejvíc zaujal? Těšíme se na vás v soutěžích a vánočních videích a držíme palce!

5 komentářů

  1. Já nemám instagram tak se těším až soutěž bude probíhat tady na blogu. Jinak moc díky holky a těším se. 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Klára Popsimovová4. prosince 2020 v 9:50

    Nejvíce se mě zaujali veganské deodoranty a krásná souprava od roxy, kterou bych určitě maximáln využila. Jinak všechny tipy jsou krásné.
    kpopsimovova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci jste si připravily. Moc se na soutěžení těším :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja bych si nejspíše vybrala knížku Porodní sestra z Osvětimi, ale mám jich na wish listu tolik, že je těžké vybrat jen jednu :D
    ali.jak16@gmail.com

    OdpovědětVymazat