Co je u nás nového? No páni, ještě nikdy se nám život za tak krátkou dobu neotočil o tolik stupňů. I proto jsme si potřebovaly dát chvilku nahrávací pauzu, ale podcast nám chyběl a už jsme zpátky. Dneska jen ve zkratce o tom, co se teď v našich životech děje a od příští epizody zpátky k delším povídáním. Jaká témata by vás bavila?

 Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

13 komentářů

  1. Ahoj holky, jsem moc ráda, že jste se do toho opět pustily! I když vím, že toho máte beztak nad hlavu!
    Baví mě,když otevíráte nová témata. Když se nebojíte kontroverzních nebo tabu témat.
    Nakupujete na bazarech,v sekáčích? Možná i tato témata by bylo dobré otevřít. Ukázat lidem že není potřeba nakupovat každý měsíc nové kousky. A když chcete nakupovat tak se zkusit poohlédnout po něčem co už někdo využil a posílá dál.
    Mějte hezký den!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za novou epizodu! Téma udržitelnosti bych v nějakém z dalších dílu také uvítala!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky, myslim, ze zajimava temata by byla:
    - ohledne designu vlastni rady obleceni
    - co materstvi u Vas obou vlastne znamena pro Vasi znacku, Vasi cinnost a jeji budoucnost
    - Q&A
    - urcite jsou zajimave epizody, kde mate hosty a napr. tema ohledne zeny, ktera se stala maminkou a chce stale byt i uspesna profesne, jak si nastavit priority, jak k tomu vsemu vlastne pristoupit, aby byla stastna ona i dite/deti i rodina
    - pohled na materstvi z pohledu Vaseho ( tj. mlade maminky) vs nejake maminky, ktera rodila napr. az po 35. To by byl velmi zajimavy pohled do tech dvou svetu a urcite by se o tom dalo hezky s nejakou takovou maminkou dobre mluvit
    - a treba i nejaka odlehcena epizoda ve stylu 'predstav si, ze na den muzes byt xxx a rekni nam, jak bys takovy den stravila' :-)
    - vlastne me zajima, proc mate potrebu v podcastech pokracovat, kdyz mate Youtube, blog, Instagram. Vcem vidite pridanou hodnotu (vlastne i s ohledem na Vasi momentalni zivotni etapu)

    Preji Vam plno krasnych chvil ve Vasich novych zivotnich etapach a mejte se krasne!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky, moc jsem ráda že se vracíte k podcastům!!! Vaše podcasty si přehrávám pořád do kola, tak je super že jste se k nim vrátili.

    NÁVRHY:
    - nějaký podcast o módě
    - mám blog tak by se hodili nějaké tipy o blogování

    Mám vás ráda

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky, bavily by mě podcasty o životě, o tom jak se Vám život změnil a budu ráda za jakýkoliv podcast protože byli úžasné 🧡

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, mě by se líbil podcast třeba o tom, co si Lucka říkala, že jako rodiče nikdy nebudou dělat a nevyšlo to, případě pohled na rodičovství celkově, i od Nicole, je to normální, ze v praxi to pak je asi jinak a člověk se musí přizpůsobit.
    Mě by hodně zajímal podcast s hostem, ženou podnikatelkou která prostě nemůže jít na mateřskou, neměla by žádný příjem, tak jak to jde skloubit dohromady s dítětem, práce, klidně půl úvazku, celý, zajímaly by mě různé pohledy. Diky

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Eliška24. února 2021 22:46
    Ahoj holky, Váš podcast už mi chyběl. Sama mám sice ještě fázi mateřství daleko před sebou, ale vůbec mi takový obsah nevadí. Spíš mi přijde lepší, když mluvíte o něčem, co je vám v současnosti blízké, než kdybyste se snažily vymýšlet něco jiného, co vás teď tak nezajímá.
    Ještě bych byla rády, kdyby Nicole ukázala něco víc o rekonstrukci bytu. Sice sleduji spoustu jiných kanálů o rekonstrukcích, ale většinou z jiných zemí, a tak bych ráda viděla (taky slyšela nebo si přečetla), jak to všechno funguje u nás :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    moc by se mi líbily v podcastech rozhovory s ženami různých zaměstnání. Myslím, že máte vliv na spoustu mladých holek a bylo by super je takto inspirovat do různých kariérních drah, jako jsou lékařky, vědkyně, právničky atd.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky,
    napadla mě tato témata:
    - soukromí (jak se udržet ve vlastní bublině a nezveřejnit to co nechceme)
    - mateřství, rodičovství, těhotenství
    - jak funguje spolupráce a práce influencerů
    - pozvat nějakého hosta nebo se zase spojit s linkou
    - tak nějak zkusit vyjmenovat budoucnost kam byste se chtěli podívat, kolik dětí atd.
    Doufám že jsem Vám trochu pomohla vybrat téma a budu se těšit na další epizodu.
    Moc mě to baví a držím palce aby šlo vše podle plánů.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj holky,
    mně by se líbilo, kdybyste udělaly jeden díl podcastu rozhovor s vaší mamkou ohledně její kuchařky, zdravého jídla apod.
    A ještě by mě zajímalo téma udržitelnosti, sekáče, bazary apod. Moc mě to zajímá, ale zatím v tom spíš tápu, tak by se mi hodila nějaká inspirace.
    Jinak téma mateřství mi vůbec nevadí, spíš naopak, zrovna se to tak sešlo, že jsem taky těhotná, tak jsem moc ráda, že můžu sledovat někoho, kdo je přibližně ve stejné životní fázi, jako já :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky,
    mně by se moc líbila epizoda s vaší mamkou. Mohly byste si povídat o jejích začátcích na sociálních sítích, o kuchařce, nebo o tom, jaké je to být "starší influencerkou". (pardon, nevím jak to zformulovat, ale myslím tím např. - Jak Evu vnímají influencerky, které mají přibližně kolem 20 let? Znají Vás vůbec? :) )
    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  13. Byla bych ráda za podcast o péči o zdraví. :)

    OdpovědětVymazat