Stejně tak jako každou neděli přidávám inspiraci, kažou středu tu najdete něco z kosmetiky. Dnes bych vám ráda představila kosmetiku maeve beauty. Za vším stojí Lauren, která jakmile zjistila, kolik škodlivých látek se nachází v kosmetice, kterou každý den používáme, rozhodla se začít vyrábět svou vlastní. 
Mango berry body lotion je úžasný krém, který vaši pokožku nejen hydratuje, ale hlavně krásně provoní. Je kombinací manga, jahod, malin, třešní a mandarinek, s trochou ananasu a grepu. No řeknu vám, ta vůně je prostě úžasná!! Krém se lehce roztírá a rychle vstřebává. A co oceňuji já, není mastný, takže vám na pokožce zůstane jen jemná vrstva krému, kterou nic neopatláte!
Dalším produktem, který jsem vyzkoušela, jsou balzámy na rty. Jak už asi všichni víte, to je moje úchylka. Tyhle jsou bezbarvé, zvláčňující a opět, krásně nádherně voní. Těšila jsem se hlavně na ten malinový, ale teď jsem snad ještě víc unesená z vůně dulce de leche, což je karamelovo vanilková vůně.

 Just like every Sunday I post inspiration, you can find something from beauty here on Wednesdays. Today I would like to introduce you to maeva beauty. There is Lauren after all of it. Once she became aware of the not-so-safe ingredients that are found in everyday bath and beauty products, she decided to handcraft her own.
Mango berry lotion is an amazing cream that not only moisturizes your skin, but is also beautifully scented. It is a fruity combination of mango, strawberry, raspberry, cherry and mandarin orange – with a splash of pineapple and grapefruit.Well, let me tell you, the smell is just incredible!! It is spread easily and quickly absorbed. And what I appreciate the most is that it is not greasy and leaves just a fine layer of cream on your skin.
Another product I tried are lip balms. As you already know, I am a lip balm addict. These are colorless, softening and once again, the smell is beautiful wondeful. I've been looking forward mainly to the raspberry one, but now I love the dulce de leche, which is a caramel and warm vanilla scent, much more.

A Lauren je tak hodná, že mým čtenářům nabízí 15% slevu do 18.7.. Dejte mi vědět, zda ji využijete a jestli vás také něco zaujalo!! / And Lauren is so kind that she is giving my readers 15% discount until the 18.7.. Let me know if you are gonna use it and on which products!!
Where to buy it?/Kde ho koupit?: MAEVAbeauty
Overall/Celkový dojem: 10/10

23 komentářů

  1. No, rozhodně o tom popřemýšlím, jestli něco objednám :-) díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sleva je lákavá,určitě se na její stránky kouknu...;)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je poprvý,co vážně uvažuju,že si něco objednám.
    nevíš,kolik stojí poštovný?

    OdpovědětVymazat
  4. Taky na to koukám, k čemu by jsi to přirovnala v kvalitě? Zaujaly mě hlavně ty body lotion... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Cookies with milk: poštovný je vždycky když rozklikneš produkt, tak dole :)

    Simbli: nevím, k čemu bych to přirovnala, ale třeba to body lotion je vážně kvalitní, vůbec nechápu, jak to někdo vyrobí :D je to prostě fakt dobrej krém..

    OdpovědětVymazat
  6. ahojky, a ja si to muzu objednat? neumim objednavat z usa protoze nemam ucet :D

    OdpovědětVymazat
  7. Výrobky vypadají krásně, líbí se mi jejich design. Lauren je velice šikovná! Jen by mě zajímalo, jak produkty reagují na citlivou pokožku? Po většině tělových krémech se osypu, pokud to tedy není neutrogena, nebo tělová mléka na předpis od kožního lékaře. Ale vzhledem k tomu, co Lauren k založení vlastní kosmetiky vedlo, to asi bude bez problémů. Pokud bys měla nějakou takovou zkušenost s citlivou pokožkou, prosím, dej mi vědět, jak kůže na krém reaguje :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mmm, so sweet :) . !

    cookie-styles.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé, díky za inspiraci. Pokoukám :-)

    OdpovědětVymazat
  10. prosím tě dá se objednat a zaplatit i přes složenku???

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, díky za tip! Já jsem do tý Etsy kosmetiky hroznej blázen :)

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj, jestli to teda dobře chápu, poštovné je napsáno dole po pojmem - with another item nebo to - cost - je poštovné ?

    děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  13. Takže pro aktivaci slevy k objednáce opět zadat kód? Tentokrát sunny11?

    OdpovědětVymazat
  14. jéé super :D vypadá to krásně! :D

    OdpovědětVymazat
  15. ta holka musí být vážně šikovná, pokud to vyrobí sama :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá to dost dobře, ale asi bych měla problém s objednáním s ameriky. Ale opravdu mě zaujal balzám na rty Black cherry.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak jsem si zrovna objednala 3 balzámy na rty :) zbožňuju ty sladké, takže alespoň budu mít co olizovat :)
    Jinak poštovné vyšlo na nějakých 3.5 za jeden + 0.1 za každý další. Celkově mě ty 3 i s poštovným a se slevou vyšly na 220,-Kč, tak super cena - hlavně to poštovné! Jinak myslím, že přes složenku to nepůjde, jedině kreditka, nejlépe paypall..:)

    OdpovědětVymazat