Dneska bych vám chtěla stručně představit mé momentálně nejoblíbenější laky na nehty. Všechny mají pár společných vlastností, které z nich dělají oprávněné kandidáty do tohohle příspěvku. Skvěle se nanášejí, rychle schnou, pokud nevykonáváte žádné speciální činnosti, tak ten týden vydrží bez větších škod a jdou jednoduše zase odlakovat.
Začneme zleva. První dva laky jsou z kolekce laků z BornPrettyStore, o kterých už jsem psala před rokem TADY. Mají krásné pastelové barvičky a ve dvou vrstvách krásně kryjí. Další v řadě jsou laky Lancome, krásný korálově červený a tmavě modrý. Mají speciálně upravený, širší štěteček, takže ti šikovnější z nás by měli být schopni nehet nalakovat jedním tahem. Já jsem tak na jednom a půl tahu. O laku Catrice jsem se podrobněji zmiňovala TADY. Stále jsem okouzlena tím, jak mění barvy ze stříbrné, přes zelenou až po fialovou. Mint lak od Make-up Storu ( seženete v Lindexu ) je nezbytností. Už jenom proto, že je MINT žejo! S bílým lakem od Bourjois jsem vám ukazovala "novinové nehty" a nebo ho ráda používám vždy, když zrovna nemám náladu na barvy. Poslední lak jsem sem zařadila protože je LILA, což je stejně in jako mint, takže nezbytnost. Akorát jsem teď zjistila, že Eyeko.com trochu změnili nabídku a tyhle laky už nenabízí, takže pokud vlastníte podobnou barvu od jiné značky, klidně se podělte v komentářích!!
 
Today I'd like to show you my currently favourite nail polishes. They all have a couple of mutual qualities that make them eligible candidates for this post.They are easy to apply and remove, dry quickly and last pretty long on without chiping.
Let's start from the left. The first two polishes are from BornPrettyStore and you can read more about them here.They have beautiful pastel colors and in two layers coincide perfectly. Next in line are Lancome polishes - beautiful coral red and dark blue. They have a specially modified, wider brush, so the handier of us should be able to paint the nail in one stroke. You can read more about the Catrice nail polish here. I am still amazed by how it changes colour from silver through green to violet. Mint nail polish from Make-Up Store (available in Lindex) is a must-have. It's MINT! I shared a "newspaper nails" tutorial with you made with this white Bourjois polish, but I also use it every time when I'm not in the mood for colors. The last nail polish I included is in LILA colour, the same case as mint. It is from Eyeko.com, but I've just found out that they changed their offer and no longer sell these cute nail polishes.
  A aby to nebylo jen jmenování barev a značek, vyfotila jsem vám taky způsob, jakým si laky skladuji. Nejvíc se mi asi osvědčila tahle krabice s přihrádkami z IKEA. Sice hned nevidíte barvy laků, ale stojí 129 Kč a můžete si v ní vše šikovně roztřídit podle barev a funkcí a hlavně se vám tam vejdou i všechny ostatní nejen nehtové nezbytnosti. Ty jahůdky, to jsou natáčky na vlasy, ale upozorňuji, že vypadají lépe než fungují :D!
 
I also wanted to show you how I store my nail polishes. I use this box with trays from IKEA. You don't see the colors right away, but it is not expensive and you can have your things neatly classified.

Cosmetics essentials
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

44 komentářů

  1. Tyjo, tak tu krabici s přihrádkami bych taky potřebovala, tak díky za tip. :) Nejvíc se mi líbí ten třetí lak zleva od Lancome. :)

    OdpovědětVymazat
  2. na tento článok som sa veľmi tešila :) Krásne laky.

    OdpovědětVymazat
  3. tak trochu závislost, co? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, ty jich máš :) Já jich mám hrozně málo :D Ale chtěla bych si pořídit další :)

    OdpovědětVymazat
  5. závidím ti ten úplně nalevo!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle lila lak mám od Miss sporty... Je mi líto dávat za takové věci hodně peněz, ale myslím, že i na 55 korun je úplně super :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezké odstíny laků :) většinu bych brala taky!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta krabice mě hodně zaujala, já mám laky v kosmetické taštičce, nic neobvyklého :D

    OdpovědětVymazat
  9. ta krabice s přihrádkami je skvělý nápad !!

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se strašně líbí ten tmavě modro šedivý,jestli to tak mám říct.:) Prostě ten tmavý od Lancome.:D

    OdpovědětVymazat
  11. Jak vidím, tak laků máš dost, to já používám maximálně průhledný :) Ale tu krabici, tu bych potřebovala..
    www.tickettomyfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. ♥ Krásný laky hlavně ty první zleva!:)

    OdpovědětVymazat
  13. tak tá krabica je super :) vždy som obdivovala tvoje laky. a najviac sa mi páčia tie prvé, čo máš z Born Pretty Store.

    OdpovědětVymazat
  14. oni tu krabici teda krutě zlevnili! to je moc dobře, jedu pro ni :D

    OdpovědětVymazat
  15. já jsem si lila pořídila v dmku od she. mají opravdu pestrou paletu barev. nevýhoda, že zrovna dvakrát nekryji, takže chtějí tak dvě vrstvy. vydrží taky tak ten týden. každopádně, až dojde, dojdu si pro další ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělé tipy, popravdě Lancome si mi líbí nejvíce, chtěla bych vyzkoušet ty z nové kolekce :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta krabice je super! Si musim pořídit taky :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta krabice vypadá super!
    Ty Lancome laky mají skvělou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ten od Catrice mám taky, krásná barva... doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat
  20. ta krabice je suprová ;) lak od Catrice mám taky, ale v meruňkové barvě ;)

    OdpovědětVymazat
  21. máš to nádherně uspořádaný!:)

    OdpovědětVymazat
  22. já mám lila lak od Miss Sporty a naprostá spokojenost! krásně drží, lakuje se úplně sám, rychle zasychá a stačí 1 vrstva :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to jsi mě potěšila, nevěděla jsem že fialová je in. Hned mám větší radost z mého nového fialového laku z H&M! ;D

    OdpovědětVymazat
  24. Mam taky jeden tip na uskladnenie,ked hovoris ze nevidis farbu laku. Staci si kvapnut kvapku na vrchnacik,aspon na tie,na ktorych je to vidiet a hned sa lahsie hlada :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Tu krabici mám taky .. od té doby neztrácím laky na nehty.:D Upřímně řečeno, nechápu, jak někdo může podruhé a dobrovolně použít laky z BornPrettyStore.. Nemám je ráda a myslím že jsou na nic, ale to je jen můj osobní názor.. jinak ten Catrice..souhlas !

    Btw, super blog, ráda sem chodím.

    OdpovědětVymazat
  26. mám pocit, že takovej lila lak jsem viděla od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  27. jáá chi vědět co jsou ty jahůdky ? :))

    OdpovědětVymazat
  28. Krabice s přehrádkami je asi vážně dobrá věc :-) A skvělé laky! Něco na způsob lila laku mám od Miss sporty. Má skvělý placatý a velký štěteček. Dokonce i dlouho vydrží a hlavně je levný, takže ho za sebe můžu doporučit :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Holky, nedávno jsem na Vás narazila a musím se zeptat, vy jste ségry? :)

    OdpovědětVymazat
  30. Pro mě je taky mint nezbytností :) Jinak ten šuplík bych taky potřebovala :)
    www.rockingpowder.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. mám od Essie, Lilacism :) nádherná barvička

    OdpovědětVymazat
  32. Úžasný článek holky:* Super tipy a pěkně napsaný:)

    OdpovědětVymazat
  33. parádní lila fialový lak mám od rimelu,stojí stovku ...ale vím, že taky essence má lila barvu v nabídce:)

    OdpovědětVymazat
  34. Podobné barvy patří mezi mé oblíbené :). Ten pořadač je dobrý, tak si ho musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  35. Pěkná sbírka... A to píšeš, že jsou to ty nejoblíbenější, takže určitě nejsou úplně všechny co doma máš:) Závidím ti ten z Lindexu, já mint nemůžu nikde sehnat, teda jako odstíny "mintově" zelené mají skoro všude, ale ne takový, jaký bych si představovala :D
    A ta krabice je fakt šikovná! Taky by bodla. A za tu cenu... ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělý nápad na skladování laků. Já je mám v košíčku, takže když chci nějaký vytáhnout zespodu, tak jej musím celý vysypat:-( Asi pouvažuji o koupi něčeho podobného:)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj:) Chtěla bych tě poprosit o radu, jsi totiž člověk s největší sbírkou laků, o kterém vím... Jaký lak bys doporučila, jaký na nehtech vydrží nejdéle? Nehty se mi začaly šíleně třepit, tak bych potřebovala nějaký kvalitní lak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ti doporučila top sealer od essence studio nails - better than gel nails. Naneseš ho přes jakýkoli lak jako top coat :) http://3.bp.blogspot.com/-DvRgJXeX_dA/TdVU3Ik5fHI/AAAAAAAABDM/nRYgoJonWiQ/s1600/essence+better+than+gel+nails+top+sealer+Flasche.JPG

      Vymazat