Hezké pondělí. Máme za sebou Designblok a Premier Fashion Week, ze kterého vám zbytek fotek ukážeme zítra. Máme druhý říjnový týden, což znamená, že už mi také začíná třetí týden školy. To to letí. Dnešní článek je o nových a oblíbených produktech ještě ze září, tak snad se vám bude líbit.
Today begins a new week and for me it is also a third week of school. How time flies. This article is about new and also my September favourite products, hope you like it!
Růžová tvářenka BLUSH RADIANCE a podzimní paletka stínů PURE CHROMATICS - YSL.// Pink blush BLUSH RADIANCE and autumn eye shadows PURE CHROMATICS - YSL.
i-D magazine, Vogue a 100 Great Branding Ideas koupené v obchodě Tate Modern Gallery v Londýně a knížka Potichu od Jaroslava Rudiše, kterou jsem dostala od kamaráda k narozeninám.// i-D magazine, Vogue and 100 Great Branding Ideas bought in Tate Modern Gallery shop in London and a book Potichu by Jaroslav Rudiš from my friend as a birthday gift.
Dva nové parfémy. Svěží, lehká City Rush od Avonu a sladší, teplejší La vie est belle od Lancome. // Two new parfums. City rush from Avon and La vie est belle from Lancome.
Long-wear krémové oční stíny Bobbi Brown jsou pro mě produktem měsíce. Skvěle se nanášejí a vydží celý den bez slévání se do ohybu víčka. Dají se použít samostatně s řasenkou pro denní look, nebo tvoří výborný základ pro jakékoli výraznější noční líčení. Já je mám v barvě Heather a asi se brzy podívám i po nějaké tmavší barvě.//Long-wear cream eye shadows from Bobbi Brown are difinitely a product of the month for me. They are easy to apply and stay on the whole day without creasing or smearing. The color I have is called Heather, but I think I will look for something more dramatic as well soon.
Mánie kolem BB krémů se nevyhnula ani mně. Měla jsem možnost vyzkoušet tenhle z Marionnaud od značky erborian a musím říct, že mě přesvědčil natolik, že mu asi věnuji samostatný článek a ukážu vám jak pleť vypadá před nanesením a po. Už asi nepotřebuji make-up..// So I have also joined the BB cream mania and tested this one from Marionnaud by erboriand. And I have to say It really did what it promissed and I will probably write a separate article to show you.
  Posledním produktem je tahle roztomilá bio toaletní voda s názvem Odvaha, která díky přítomnosti Bachových květů pozitivně působí na duševní i fyzickou stránku naší osobnosti a navrací sebedůvěru ve všech životních situacích. Moc se mi líbí filozofie značky, o které si můžete víc přečíst zde. I když je vůně velice neobvyklá a rozhodně to není něco na každý den, zkusím se tím navonět na jednu z prvních zkoušek na vysoké, třeba to pomůže, já takovým věcem věřím, co vy?// And last product for today is this interesting bio parfume called Audace ( Courage ). You can read more about it at LesFleursdeBach.com.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

21 komentářů

  1. To poslední je zajímavé. Já jsem slyšela jen o Bachových kapkách :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie očné tiene su fantastické! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tvářekna vypadá super! Zvu tě na giveaway :)
    http://www.animaestilo.blogspot.com/2012/10/giveaway-kik-kabelka.html

    OdpovědětVymazat
  4. všetko vyzerá tak krásne a lákavo :) Hlavne sa mi páčia očné tiene na prvej fotke!

    OdpovědětVymazat
  5. Hmmm, Vogue, jednou až pojedu do Anglie, koupím si ho =D. A to už snad budu umět dobře anglicky, abych si ho i přečetla =D.

    OdpovědětVymazat
  6. City rush voní úžasně!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. ta toaletní voda ( poslední produkt ) vypadá vážně báječně, taky věřím takovým věcem a dokonce jsem četla, že zda se člověk cítí dobře záleží i na výběru parfému :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja zase verim na placebo efekt, takze ta vune urcite pomuze:)) Jinak se mi nejvic libi ty prvni dva produkty od YSL.)

    OdpovědětVymazat
  9. Lucy, zdá se, že září se ti hodně vydařilo vzhledem k tomu, jaký lahůdky sis pořídila. Krásná a ještě k tomu odvážná (teda předpokládám, že máš při používání "Bachovy Odvahy" pro strach uděláno) - to je přímo vražedná sexy kombinace! ;-))
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. taky jsem si chtěla z Londýna dovézt nějaký časopis, ale nakonec jsem ho bohužel nechala v trafice :/

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadají fakt moc pěkně ty stíny :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten parfém musí krásně vonět

    OdpovědětVymazat
  13. Stíny od Bobbi Brown jsou krásné a na článek od BB creamu se těším, protože na českém trhu jich zatím opravdu moc dobrý není.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta tvářenka vypadá skvěle :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Potichu od Rudiše je skvělá knížka! :)

    OdpovědětVymazat
  16. ta poslední vůně vypadá zajímavě... a moc se mi líbí i ta lahvička :) Vogue jsem si včera koupila taky... ovšem chyběla ta stylovost z Londýna... já ho mám z Tesca :D

    www.teebeefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat