Už jednou jsme podobný balíček vyzkoušeli. Jmenoval se Beauty box a článek o něm najdete tady. Za 160 Kč se z něj vysypala spoustu vzorečků a časopis.. moc dlouho na trhu nevydržel.. Teď přišlo něco podobného. Ladybox. Každý měsíc si můžete za 299Kč objednat krabičku kosmetiky, nikdy ale nevíte, co příjde. My jsme byly LB obdarovány, a i když jsem si pro něj na poštu běžela až dneska a už vás tak obsah asi nepřekvapí, chci se s vámi podělit o své dojmy.
 První překvápko. Lady box vlastně není box, ale pytlík. To mě ani nepotěšilo, ani nezklamalo. Sice krabici bych ještě možná přelepila a použila a ten pytlík je docela velký a nemá zapínání, ale hezký nápad vzhledem k tomu, že prosincové vydání je přírodní..
A co jsem z balíčku vylovila?
Lavera Basic Sensitiv Krém na ruce, 20ml - je fajn krém do kabelky. Rychle se vstřebá, není mastný a moc hezky voní. Ten určitě využiju!
NevO Dead Sea Spa Tělové máslo Milk and Honey, 250ml - od téhle značky jsem zatím nic nevyzkoušela, a i když tělová másla se mi teď doma nějak podezřele hromadí, i tenhle produkt mě v balíčku potěšil. Hrozně mi voní a hlavně se krásně roztírá a ihned se vstřebá. V balení vypadá hutný a drží jako tělová másla, ale jinak se spíš chová jako normální krém.
Dermalogica daily microfoliant, 15ml - musím se přiznat, že o něčem jako čistící pudr slyším úplně poprvé, a proto jsem zvědavá, jak s ním budu spokojená. Má se jen smíchat s vodou a aplikovat na obličej.. hmm.. to jsou mi novinky :)).
Fleur de Santé Clarity Maska a odličovač 2v1, 40ml - dejte mi od čehokoli cestovní balení a uděláte mi radost. Pro tyhle miniaturky mám slabost, a pokud jde o masku a odličovač v jednom, tak to se určitě bude hodit!
Saloos Bio Karité balzám, granátové jablko, 19ml - ha, další cestovní balení. Balzámy Saloos mám moc ráda hlavně kvůli vysokému obsahu bambuckého másla. Teď v zimě se mi hodně vysušují tváře, a proto regenerační a pečující věcičky jsou přesně to, co potřebuji. Akorát jediné, co mi trošku vadí je ta tuhá konzistence. Těžko se "nabírá" a než si namažu obličej, musím do kelímku pětkrát hrábnout a to píšou, že se dá použít na celé tělo :D.
NevO ořezávač na nehtové kůžičky - nic takového nepoužívám, naopak jsem byla pevně přesvědčená, že nehtové kůžičky chrání nehet a za žádnou cenu by se stříhat/ořezávat neměly. Tak teď mi to prosím někdo vysvětlete!
Tři vzorečky hydratačního krému Lavera - třeba využiju někde na cestách.

Inglot oční stíny ve vybraném odstínu, 2,7g - jsem dostala v černé, třpytkaté variantě a moc se mi líbí. Určitě je použiju na večer jako součást kouřového líčení, nebo podle Ladytipu zkusím udělat jen linku. Jediné, co mi docela vadí je, že je nemám jak uskladnit, což je od Inglotu docela chytrý tah. Ještě přiložili letáček s cenou paletek, tak teď se tam asi vydám a dokoupím si ji..
V krabici teda ještě byla spousta letáčků, což úplně nemusím. Koukla jsem na ten od Inglotu, ale jinak ostatní skončily i s krabicí v kontejneru na papír..
Co vy a kosmetické balíčky? Objednaly jste si nějaký? Líbil se vám obsah? Myslím, že za ty peníze je to i docela pěkný dárek k Vánocům.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

28 komentářů

  1. taky jsem teď dopsala a dofotila:) mimochodem všimla sis, že na tom jednom letáku je taky vzorek? ať si jej nevyhodíš ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super produkty! :) Já osobně s kosmetickými balíčky zkušenosti nemám, ale slyšela jsem na ně spíše hodně kritiky. Chtěla bych se zeptat - je nějaká záruka, že mi balíček "nerozkradou" hned na poště??? Přijde to nějak zapečetěné nebo extra obalené, aby to pošťačky nedráždilo a nechtěly prozkoumat obsah? :D Hodně kamarádek si právě na tento problém stěžovalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by se asi stát nemohlo, on balíček přijde zabalený ještě v kartonové krabici oblepený izolepou a tak ;)).

      Vymazat
  3. Mně se tentokrát LB moc líbí. Příjde mi lepší, než ten minulý :) Ale jinak- já jsem prostě taková, že za takové věci nerada utrácím a raději si za ty peníze koupím něco, co doopravdy využiji. Minulé vydání jsem dostala zadarmo k recenzi a jsem ráda, že jsem měla možnost ho vyzkoušet, ale jinak zůstávám chladná :)

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle měsíc vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Články o těhlech všech možných boxíkáš čtu všude a hrozně mě to láká, ale s objednávkou nákého počkám až po Vánocích, ted by se to mé peněžence taky nemuselo líbit:D

    OdpovědětVymazat
  6. úžasný je! :))

    je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  7. Mam spis technickou poznamku, obcas, jako treba tady, velmi zvlastnim zpusobem pouzivas slovo "hrozne".
    Me osobne docela zarazi, kdyz ctu, ze ti neco hrozne vonelo. Pusobi to na me, jako by to nevonelo ani trosku, prave naopak.
    Mozna se ti to muze zdat jako pitomost, ale urcite neda moc prace to vylepsit a pouzit jiny vyraz. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jojo, to máš pravdu. Já to používám místo hodně a i to říkám často.. Zkusím si na to dát pozor ;). Děkuju za připomínku!!

      Vymazat
  8. já s boxíkama zrovna budu končit, nic mě neuchvátilo natolik abych si z toho sedla na zadek, i když je to třeba kvalitní tak bych si to sama nikdy nekoupila a zrovna v tomhle Ladyboxu jsou 2 věci který nepoužiju a to černé stíny a ten krém na ruce který mi docela smrdí..ted čekám na prosincový senzabox a pak se rozhodnu :)

    OdpovědětVymazat
  9. tenhle měsíc byl teda ladybox stokrát lepší koukám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mě něco podobného láká, ale obávám se, že bych utratila tři stovky za něco, co bych třeba ani nepoužila. Jinak jako dárek mi to přijde dobrý, ale s těma letákama to vypadá moc reklamně.

    OdpovědětVymazat
  11. Bojím se, že když bych to objednala někomu pod stromeček, možná by dostal něco, z čeho by pak byl zklamaný a to nechci :D:D

    OdpovědětVymazat
  12. Obsah tohoto balíčku se mi moc líbí, hlavně čistící pudr, balzámek a krém na ruce :))

    OdpovědětVymazat
  13. Je skvělý, nicméně mi zapomněli přibalit produkt Fleur de Sante :-((( Tak píšu reklamaci. :/

    OdpovědětVymazat
  14. Objednávám! :D

    vypadá pěkně :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. moc pěkné recenze na LB! ráda si je čtu:)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky mi dneska dorazil a jsem z něj nadšená. Už se těším, až všechno hezky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  17. vypadá to fakt super, za tu cenu! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nad Ladyboxom už dlho uvažujem :) posielajú to aj na slovensko?

    OdpovědětVymazat
  19. Doufám, že se taky jednou dokopu k tomu abych si ho pořídila, když o něm všichni pořád píšou :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Tenhle měsíc vypadá Ladybox opravdu hodně dobře... a Inglot to teda udělal pěkně vychytrale :D Ale s objednávkou vlastního boxu ještě posečkám... Se pořád trochu bojím "vyhodit" tři stovky, když nevím, co za ně dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  21. já ho mám doma, ale jelikož jsem v Praze, tak se k němu dostanu až v pátek. Sice už to nebude překvápko, když už jsem si u pár bloggerek početla co tam bude. Jsem zklamaná z balení. je to můj první boxík a já se tak těšila na tu krabici :/

    OdpovědětVymazat
  22. Já teda nejsem příznivcem jakýchkoliv boxů, ale taky vždycky napjatě čekám, až Míše přijde :) V.

    OdpovědětVymazat
  23. ten inglot to vyhrál teda, no :D:D ted si všichni poběží pro paletku.

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám Ladybox ráda, a to víc, než konkurenční Senzabox.

    OdpovědětVymazat