Hezké pondělí, koukala jsem, že už je to docela dlouho co jsem nafotila poslední goodies post, a protože tyhle příspěvky patří mezi ty nejoblíbenější, tak jsem pro vás na dnešek jeden připravila. Doufám, že se vám bude líbit a všem přeji krásný slunečný začátek týdne!
I hope you are having an amazing Monday everyone. It has been a while since we posted a goodies post, so I decided to shoot some of our March and April favourites and to show you. I hope you like it and wish you a great start of the week, finally with a nice weather outside!

 V pátek jsme se s holkama sešly v butiku Bobbi Brown na Novém Smíchově, kde jsme měly možnost vyzkoušet nový kompaktní make-up a krémové oční stíny v tužce. Oba produkty mě velice zaujaly. Make-up se jednoduše nanáší buď pomocí houbičky, nebo pomocí speciálního štětce (který se bohužel ihned vyprodal a k dostání bude až tak v půlce května) se kterým vám líčení zabere asi jen dvě minutky. Během pár minut se přizpůsobí pleti a celý den už se nehne. No a tužka překonala mé oblíbené long-wear stíny v kelímku, o kterých jsem psala už tady, protože vlastnosti má stejné, ale aplikace je ještě mnohem rychlejší a čistší.
On Friday afternoon I had a great chance to meet with my fellow bloggers in Bobbi Brown boutique and try on the new compact foundation and long-wear cream eye shadow sticks. To be honest I fell in love with both of these products. The make-up is very easy to apply and creates a beautiful soft texture on the face. The eye shadow sticks are just a perfect version of the ones that needed to be applied with fingers.

 Jestli máte rádi peříčka, určitě se podívejte do e-shopu naší šikovné čtenářky Klárky, která je používá na výrobu krásných, elegantních náušnic. Už si hledám inspiraci a brzo je snad uvidíte i v nějakém z outfitů.
New feather earrings created by our handy reader Klára.

 Další novinky, které se objevily začátkem dubna jsou nové produkty od Biodermy z řady Sébium na mastnou pokožku a to 2 v 1 korektor - ve víčku najdete zelený korektor, který redukuje začervenání pleti a v tubičce klasický, který zakreje všechny ostatní nedokonalosti a intenzivní péči o aknózní pokožku, která omezuje vznik vyrážek a uhrů. Já momentálně bohužel trpím spíš na suchou pleť, takže produkty ozkoušené moc nemám, ale když mi budou vyhovovat, určitě vás budu informovat. Avon přišel s novým krémem proti celulitidě - cellu break, a i když moc těmhle věcem nevěřím a myslím, že je to spíš o životním stylu, než čím se mažeme, ráda ho vyzkouším.
Another new products that appeared in early April are Bioderma's Sebium line 2 in 1 corrector and an intensive care for problematic skin and Avon came up with a new anti-cellulite cream - cellu break. Even though I do not really believe these things and I think it's more about the lifestyle than the creams, I will try it.

Kupování si knížek patří mezi mé nejoblíbenější činnosti vůbec, a proto když mám volnou chvilku, jdu se vždycky ráda podívat do knihkupectví. Knížku One day jsem přečetla jedním dechem a vážně se mi líbil její originální příběh. Jestli jste nečetli, rozhodně doporučuji, akorát film mě moc nenadchl.. Teď jsem si koupila další knížku od stejného autora, tak se těším, až si ji přečtu... Jaké jsou vaše oblíbené knížky?
I could buy new books every day. It is one of my favourite activities and because I really liked the book One day, I decided to give a shot to another book from the same author, David Nicholls. Have you read it? Do you have any favourite author/book?

Moje první setkání s kosmetikou Mary Kay bylo před pár lety, kdy jsem se jako "modelka" účastnila jednoho školení a nechala se nalíčit (tady). Teď jsme dostaly pár novinek na vyzkoušení a musím říct, že na mě opět kosmetika působí velmi dobře. O vychytávce jako sprej, který fixuje make-up slyším poprvé, ale jsem vážně zvědavá, jak bude fungovat. Máte nějaké zkušenosti s kosmetikou Mary Kay?
I am also ready for spring with Mary Kay and curious to try the make-up finishing spray, that should fix the make-up so that it stays on the whole day. Do you have any experience with Mary Kay cosmetics?


Botičky, které jsem nakonec vybrala ve Vans. Děkuju za vaše "hlasy" na naší facebookové stránce!
New in from Vans! Does the second shoe remind you of some fruit?
Velkou novinkou jara jsou "laky na rty". Je to něco mezi rtěnkou a leskem a tyhle od Essence mi hodně připomínají tekuté rtěnky z Lush, akorát jsou na rtech ještě o něco příjemnější. Nevysušují a skoro bych řekla, že minutku po aplikaci už je skoro nic nedostane dolů.
It seems like these lip creams are a new hit of this spring and I am not surprised. It is a perfect combination of a lipstick and lipgloss. These ones are from Essence and remind me of the Lush liquid lipsticks.
Na závěr mám spíš jen takový malý tip pro všechny, kdo stejně jako já po zimě trpíte na suchou pleť. Dřív jsem Lipo bázi používala na exémy ze sluníčka a dost dobře si pamatuju, jak mě nebavilo se tím mazat. Tak teď ji používám dobrovolně a několikrát denně. Sehnat se dá buď v lékárně na předpis, nebo ji lze objednat přes internet.

And the last thing I want to share with you is this EXCIPIAL U LIPOLOTIO lotion which is a treatment for dry skin. I've been using it for a while now and It really helped me to improve and normalize my skin condition after winter.

55 komentářů

  1. Excipial je klasika, taky jsem ho dřív měla pořád doma..teď po zimě mám extrémně vysušenou pokožku, tak nevm, proč už ho nepoužívám :p. Melounové Vansky jsou vážně goodie :p.

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám,že sis ty Vasnky nakonec koupila už se těším moc na outfit,celkově super věci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie melónové vansky sú na zjedenie! :)
    a náušničky krásne :)

    Oasap GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. excipial používám taky, je vážně super na suchou kůži a tenisky Vans jsi vybrala skvěle, vypadají super :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle typy článků mám fakt ráda, dozvím se toho tolik :) Melounové botky mě upoutaly a vůbec... kochám se článkem samotným. :))

    OdpovědětVymazat
  6. melónové vansky sú rozkošnééé!

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, ty melounové vansky.. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. mně bohužel excipial nikdy nezabral :/ jinak ten make-up od bb mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  9. tie nausnice su krasne :)

    G-I-V-E-A-W-A-Y
    Statement Necklace and Two Bracelets
    click here: http://nyheter24.se/nextinfashion2013/zuzankita/2013/04/15/giveaway/

    OdpovědětVymazat
  10. úúff toľko noviniek, jedna lepšia vecička než druhá :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé, One Day je úžasný, jaká je tahle nová knížka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mám rozečtenou jinou, ale přečetla jsem si pár prvních stránek a vypadá taky dobře :)).

      Vymazat
    2. One Day jsem četla v angličtině a po Otázce za deset jsem sáhla v češtině, možná je to tím, ale moc mě nechytla, ani jsem jí nedočetla :-/..One Day je prostě One Day :-)...jinak souhlasím, film se mi taky moc nelíbil.

      Vymazat
  12. tyhle "goodies" posty mě baví nejvíc! :)
    pěkné vansky a na tu knihu se kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  13. plánuji od bobbi brown něco vyzkoušet tak jsem zvědava :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty červené "melounové" Vansky jsou úúúžasný! :)
    simplyourstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Kolik stojí ty lip creamy??

    OdpovědětVymazat
  16. čieeeež mám nove vansky ale tie tvoje su riadne superko :) aaa bobi brawn sa mi velice páči ta znaačka :) Nataly

    OdpovědětVymazat
  17. A co další videa? Stýská se nám! Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád nad tím přemýšlím, tak možná až budu mít víc času :)).

      Vymazat
  18. Starter for ten je podle knížky? :D Znám ten film a je úžasný :) takový správně britský se správným britským punkem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak já zase nevím o filmu :)). Ale knížka je z roku 2003, tak je to možné :).

      Vymazat
  19. tyhle posty mám ráda :) taky strašně ráda chodím do knihkupectví, nemůžu si pomoct!! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Bobbi Brown veci závidím a taktiež aj tie úžasné vansky♥:)

    OdpovědětVymazat
  21. melonikové vansky su super :))

    OdpovědětVymazat
  22. Super fotky!:) Ty naušnice s peříčkama jsou úžasný!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  23. tá knižka vyzerá zaujímavo :)
    vansky sú skvelé!

    OdpovědětVymazat
  24. Melónové Vansy lákajú aj mňa, krásne :)

    OdpovědětVymazat
  25. Lesk na rty vlastním také a je to fakt bomba, už na rtech nenosím nic jiného :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ano, s Mary Kay mám zkušenostnegativní. Osypala jsem se po ní, už 5.den se toho snažím zbavit... Hnusy plné silikonu, nikdy víc..

    OdpovědětVymazat
  27. Tuhle knížku taky právě čtu, ale mám jí v češtině (Otázka za deset) a musím říct, že je vážně dobrá :) Ale na One day asi nemá, tu jsem přečetla jedním dechem :) <3

    OdpovědětVymazat
  28. Yeah, the Levi's 501 is THE pair of jeans <3

    OdpovědětVymazat
  29. Make-up od Bobbi Brown zní moc dobře. :)
    Na One Day se chystám podívat a určitě si přečtu i knížku. Teď momentálně čtu, 50 Shades Darker a dost mi to pohltilo stejně jako 50 Shades of Grey. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si to hlavně nejdřív přečti a až potom se podívej na film! Ten film vážně není tak dobrý a prozradí celý děj..

      Vymazat
  30. zajímavé :) ty essence laky asi zkusím, i když jsem velký fanda rtěnek :) s Mary Kay mám dobrou zkušenost - používám jejich make-up a jsem maximálně spokojená :) jedna z knížek, co mě nejvíc zaujala, je Think Big. Krémům na celulitidu taky moc nevěřím, ale kdo ví :) pěkný post, ty Vansky jsou fakt pěkné, roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj! Vím, že to nesouvisí s článkem,ale chci se zeptat. Grafiku na blog, jste si dělaly samy, nebo za pomoci nějakého grafika?:)

    OdpovědětVymazat
  32. Knižky čítam rada a mám nekonečný zoznam kníh, ktoré si chcem prečítať a jedným dielom si práve prispela - takže ďakujem za inšpiráciu :-) A čo sa týka posledných krémov, ktoré v článku spomínaš, taktiež ho používam a je to asi jediný krém, ktorý mi skutočne pomôže :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ja som niekde počula,že ak začneš používať kozmetiku Mary Kay,tak že potom na nej budeš závislá. Jednoducho,že len tú budeš môcť používať. Neviem,ži je to 100% pravda,ale ja hovorím,že len čo som sa dopočula,takže tak :) A inak veľmi pekné fotky a rada by som si z tej úžasnej fb stránky kúpila možno nejaké náušnice,sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  34. tenhle typ článků mám moc ráda, a pro ten "lak na rty" si do rossmana asi skočím :)

    OdpovědětVymazat
  35. tie melonove vansky su super!

    yn-spire.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  36. excipial pouzivam uz par mesicu taky a od ty doby mi konecne zmizely vysusene mista na pleti..a ze jsem pred tim vyzkousela mraky "osvecenych" kremu..az tenhle zafungoval, tak ze taky doporucuju.. :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc pěkný článek :)Kosmetiku Bobbi Brown jsem objevila v březnu a jsem z ní nadšená, mám od ní gelové linky a řasenku a nemůžu je vynachválit! :)S novinkou od Biodermy-Sébium Global jsem také spokojená a Excipial, to už je klasika odmalička díky mamce:)Jsem zvědavá na tu novou knížku, právě čtu One Day :)A ty Vansky jsou krásné <3 Lucka

    OdpovědětVymazat
  38. Pěkný článek! :) Z kosmetiky Bobbi Brown jsem nadšená :) Mám od ní gelové linky a řasenku a nemůžu je vynachválit! S novinkou od Biodermy- Sébium Global jsem také spokojená ;) Na knížku jsem moc zvědavá, právě čtu One Day :) A Excipial, to už je klasika odmalička díky mamce :) a ty vansky jsou boží!! <3 Lucka

    OdpovědětVymazat
  39. wau takových pěkných věcí taky ch chtěla testovat kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat