9.       Den – pondělí 29. 7. 2013
Do nového týdne mě probudil prudký déšť, který mi bušil na balkón, na který jsem měla otevřené dveře. Venku bylo úplné bílo a šílený vítr. Rychle jsem šla zavřít veškerá okna, a protože už byl stejně čas vstávat, šla jsem si dát snídani. Pršelo opravdu hodně, ale nepřišlo mi to až tak hrozné, proto mě opravdu překvapila reakce mojí paní domácí, když přišla k oknu. Byla opravdu zděšená a říkala mi, že něco podobného tu v životě neviděla. No, odpoledne se ukázalo, že to bylo menší tornádo. Uf. 
10.   den – úterý 30. 7. 2013

V úterý jsem měla školu až odpoledne. Ráno jsem se byla projít do místních obchodů, pak si dala menší oběd a utíkala do školy. Večer jsme šli do našeho zatím nejoblíbenějšího baru, kde se tančí salsa. Je tam výborná atmosféra, skvělá podívaná na všechny výtečné tanečníky, a docela sranda když se pak přidáme i my kopyta.
♥♥♥
Day 9 - monday 29. 7. 2013
Heavy rain woke me up into the new week. From my open window I could see that, well..., the was not much to see. The sky was white and the wind was strong. I quickly closed all the windows and because it was time to get up anyway, I went to get breakfast. It rained a lot, but I've seen weather like this a few times in the Czech Republic. That's why I've been really surprised when my host mum came into the room really shocked and saying that she's never seen something like this in her life! Well.. in the afternoon I found out that it was a little tornado.
Day 10 - tuesday 30. 7. 2013
On tuesday I went to a few shops, had a little lunch and went to school. In the evening we went to out favourite club with salsa music. There is a great atmosphere, wonderful dancers and a lot of fun!
 Můj asi první výtahovej selfie! // My first ever elevator selfie, I believe!
11.   den – středa 31. 7.
Ve středu jsem měla ve škole pro mě docela náročný úkol – patnáctiminutovou prezentaci. Téma prezentace bylo na nás, ale měli jsme si vybrat nějakou svou vášeň, svůj koníček. Mluvila jsem o blogu a módě a musím říct, že jsem ráda, že už to mám za sebou! Večer mě moje kamarádka pozvala na výlet na pláž do Antibes s její hostitelskou rodinou. Koupali jsme se s výhledem na Nice a celé krásné pobřeží, pozorovali rybáře a báli se medúz, kterých zde bylo opravdu hodně, a byly obrovské.
12.   den – čtvrtek 1. 8. 2013
Se spoustou času dopoledne jsem se vydala znovu do muzea. Tentokrát to bylo Musée des Beaux-Arts. Více než část výstavy Matisse mě tentokrát zaujal hlavně malíř Raoul Dufy, jehož obrazy byly součástí stálé expozice. Poté jsem si dala menší oběd, výbornou zmrzku a utíkala do školy. 
Taky jsme pro vás odstartovali další kolo Fashion Challenge, tak to nezapomeňte omrknout!
♥♥♥
Day 11 - wednesday 31. 7. 2013
On wednesday I had a quite difficult homework to do, and that was fifteen minutes of presentation about my passion and hobby. Well, I chose fashion and blog as my topic and I'm really glad it went ok. In the evening I went to a beach in Antibes with my friend and her host family. We had a little picnic, swam with the view of Nice, watched fishermen and feared of jellyfish, which were just enormous.
Day 12 - thursday 1. 8. 2013
With a lot of free time in the morning, I went to see the "Musée des Beaux-Arts". More than the part of Matisse exhibition, I liked the paintings of Raoul Dufy, and the building itself. After that I got something to eat, a little ice cream and went to school.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

28 komentářů

  1. super photos:)) http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  2. Strašne ti závidím :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky opět, tenhle výlet mě baví <3

    OdpovědětVymazat
  4. nejhezčí je ta fotka kde jsi vyfocená s mořem :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky, moc ti to sluší, Antibes je krásné město)

    OdpovědětVymazat
  6. Na fotkách to vypadá nádherně, doufám, že si tam užíváš :)

    http://mysecretworldinmymind.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. tornádo :D
    ty obrazy v muzeu jsou úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, tak hlavní je, že jste v pořádku :)..Jinak opět nádherné fotky z výletů!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásbý článek! Ta bílá kabelka je úžasná :)
    K&M
    c0ffeeparadise.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. parádne fotky, super zhrnutie dní. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Och tam je tak nadherne :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. taky mě vždycky všude stihne nějaké šílené počasí :-) krásné fotky!!!

    OdpovědětVymazat
  13. skvelé fotky! :) je tam krásne.
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Ty fotky jsou úchvatné. Mě hrozně chybí takový déšt. V Ostravě už jsem dlouho nezažila celý deštivý den :D A hlavně ta první fotka <3 Nejdokonalejší, co jsem v poslední době viděla, takových pár dní(ale jen pár)bych hned brala :)

    OdpovědětVymazat
  15. Some lovely shots. Glad you had a great time. Especially like your swimsuit look, reminds me of your other swimsuit post, WOW!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý blog holky, podle mě nejlepší ze všech českých blogů. Držím vám palce, jen tak dál...
    Můj blog: http://katerinasugar.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Lovely pictures!!!!!! So beautiful :)
    Kisses from http://www.almuerzoconrubies.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné fotky. Takový déšť mi probudil akorát dnes v noci. :)
    Je na auzorvém pobřeží hodně medúz? Já jen, jestli se dá koupat nebo moc ne. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vím, jaký to je, když člověka probudí déšť. My máme balkón, na který máme velké posuvné dveře , takže je každý déšť hodně slyšet. Balkón je super věc. V létě na něm trávím každou volnou chvilku.

    OdpovědětVymazat