Ti, kteří mě sledují na instagramu nebo na facebooku už ví, že jsem poslední dva dny strávila v Barceloně! Slunné, nádherné, energické Barceloně! Byla jsem tam jako malá s rodičí, ale z toho si bohužel moc nepamatuji. Tentokrát ale nešlo o poznávání města (kéž bychom si náš výlet mohli o pár dní prodloužit a poznat Barcelonu blíž), ale byly jsme spolu s Adélkou a spoustou dalších evropských blogerek pozvány na akci Manga a Seatu. O tom vám povím víc v dalších příspěvcích, v tom dnešním se podíváme na zážitky z prvního dne a samozřejmě, co jsem měla na sobě! :D

V Barceloně jsme byli okolo poledne a hned jak jsme vyšli z letiště, na tvářích se nám objevily úsměvy! Slunce! Bylo krásně jarní teplo, ideální klidně jen na svetr nebo tričko a lehký kabátek (místní chodili zabaleni do péřovek, čepic a šál). Ubytováni jsme byli v hotelu W. Beze sporu nejkrásnější hotel, kde jsem kdy byla, no, posuďte sami...

If you follow me on instagram or on facebook , you may already know that I spent last two days in sunny, beautiful and energetic Barcelona! This time not for sight-seing (I hope we could stay a little longer to explore the city more) but we've been invited for the Mango and Seat event! I will tell you more in the posts to come, today I want to tell you how the first day went.After we landed in Barcelona we immediately had smiles on our faces! The sun, the beach, the hotel, everything made us so happy!




Měly jsme chvilku na procházku na pláž a do města, zmrzku, focení outfitu a pak malý oběd a první bod programu wellness. Každé se nám dostala dokonalá masáž a koupání v nádherných lázních v centru. Prostě pohádka!

We had some time to see the beach and the city, shoot some pictures and have a lunch in the hotel, after which we went to the first activity - the wellness. The most amazing massage, i wish it never stopped!

 coat - Romwe, top - Lindex, jeans - Levi's, shoes - Zoot

Večer jsme v nejvyšším patře našeho hotelu (s dechberoucím výhledem!) vyslechli krátkou řeč prezidenta Seatu a dozvěděli se tak trošku víc o kolaboraci s Mangem nad novým ženským městským autíčkem, které se ten večer poprvé představilo veřejnosti! Tuto akci a přehlídku letní kolekce Manga ale uvidíte zase příště v dalším barcelonském příspěvku!

After the wellness, we only had a few moment to get ready for the evening - Mango fashion show and party! You can imagine what a stress it is for a bunch of bloggers with wet hair and no idea what to wear! Everything turned out great, but I will tell you more in the posts soon to come. Stay tuned!  

photos by me, Adela and Seat official.

42 komentářů

  1. V Barceloně jsme byly s Klárou létě a je to pohádkový město :)! Tenkrát tam ale bylo počasí na umření, ale teď to vypadá o dost snesitelněji :) Doufám, že jste si užili pár dní volna tepla :)

    OdpovědětVymazat
  2. V Barceloně jsem byla v létě a je tam vážně překrásně, ráda bych se tam někdy vrátila! Jinak muselo být fajn takhle odletět ze zasněžené Prahy, věřím, že sis to úžasně užila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prekrásne fotky. Musel to byť skvelý zážitok :) Teším sa na ďalší príspevok.

    OdpovědětVymazat
  4. taky bych se jela ohřát :)





    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz




    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, moře a ta červená chodba! Hned bych se sbalila a letěla :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Barcelona je nádherné město! Moc ti to sluší na těch fotkách!:)

    http://sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Barcelona je můj sen, muselo to být super! Hlavně to počasí, už se nemůžu dočkat tepla:) A jsem moc zvědavá jaké další blogerky jsi tam potkala:)

    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Prenadherne fotky. ;) K akcii naozaj gratulujem, muselo to byt super. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jak se prosím jmenuje ten nádherný hotel?

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky!

    http://missbagaholic.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. super. to teplo by som teraz brala vsetkymi desiatimi :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Barcelona je krásné město, také jsem tam byla jako malá a moc si nepamatuju a rozhodně se tam plánuji vrátit...bára.kára

    OdpovědětVymazat
  13. Fotky jsou krásné, zejména ty v tom červeném prostředí. Moc ti to sluší. Zdravím ze zamrzlého severu Čech :)

    OdpovědětVymazat
  14. krásne fotky ,pristane ti to :)

    OdpovědětVymazat
  15. Koukala jsem na Blog Kristiny Bazan, která byla také na přehlídce a pokud se nepletu, tak i ve stejném hotelu. Nepotkala jsi jí náhodou? :)

    OdpovědětVymazat
  16. môžeš sem dať prosím link presne na tie topánky? :) už neskutočne dlho ich hľadám,sú krásne!

    OdpovědětVymazat
  17. Wow krása :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. to je nadhera, skvely fotky, musel to byt uzasnej zazitek!

    OdpovědětVymazat
  19. Ten hotel je opravdu překrásný. Barcelona je jedno z měst, které nadevše zbožňuju, takže ti to pořádně závidím, ale na druhou stranu moc přeju. No a ten kabát je bombový! Mám podobný, ale poměrně delší. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Sakra to je dokonalý!!!!<3 snad takových cestování budete mít díky blogu ještě víc, vy si to nejvíc zasloužíte a fotky jsou nádherný.:)

    OdpovědětVymazat
  21. nádhera, těším se na další barcelonský post!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  22. Tyjo, vypadá to tam úžasně! těším se na další příspěvky! .)

    OdpovědětVymazat
  23. No páni! Tak doufám, že jsi si to pořádně užila a pobavila se!
    Fotky jsou vážně dokonalé, Barcelona je nádherné město. Hotel W je vážně luxusní, dokáži si domyslet i zbytek pokoje! :D
    A to moře... *.* A ty palmy! Vážně nádherné!
    Moc se mi líbí tvůj outfit! Originální a přitom obyčejně kombinovaný. Ovšem, moc ti to sluší, jsi krásná.

    Moc se těším na další post o Barceloně! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Taky bych jela :D je to nádherný, hrozně ti to sluší a těším se na další články!!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  25. ach !!!!!!! ♥ ale váš blog si to nesktuečně zaslouží !!! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Za 14 dni jsem tam zase a strasne se tesim. Mam asi tak milion tipu, kam bys mela skocit, ale ty se mi sem nikdy nevlezou, tak pisu aspon jeden - nejlepsi mexicka zmrzina La Heladeria mexicana v Barcelonette (vygoogli), maji tam treba cokoladovou s chilli nebo margarita s passion fruit nebo moje oblibena malinova s kokosem. nejlepsi a nikdo o ni nevi :) Thea

    jinak muj ultimatni super uza guide na tyden tady: http://theainbarcelona.blogspot.cz/2013/08/a-week-in-barcelona.html

    OdpovědětVymazat
  27. To zní jako dva krásně strávené dny :)

    OdpovědětVymazat
  28. Je to tam nádherné, skoro ti závidím :)

    OdpovědětVymazat
  29. Haha, "trochu" luxus! :D
    Muselo to být skvělé! V Barceloně jsem ještě nebyla, ale doufám, že ji někdy navštívím :)

    OdpovědětVymazat
  30. Barcelonu chcem navštíviť tento alebo budúci rok, vyzerá to tam vážne úžasne! A teším sa na ďalšie posty!

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj! Nevim,jestli je "košer" se ptát,takže pokud není,směle mě ignoruj!Zajímalo by mě,jak takovýhle akce fungujou. Když takhle dostanete pozvání,je to se vším všudy-letenkou,ubytováním,jídlem apod.? Jinak k tomu gratuluju - určitě to je ocenění vaší práce! Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, vzhledem k tomu, že píše, cituji: "Tentokrát ale nešlo o poznávání města (kéž bychom si náš výlet mohli o pár dní prodloužit a poznat Barcelonu blíž)", tak předpokládám, že jde o pracovní cestu a že to nějakým způsobem bude minimálně dotované tou firmou. Zároveň si myslím, že tam asi bude nějaká confidentiality agreement, jelikož taková pozvání blogerky nikdy konkrétně nespecifikují (nebo jsem to ještě nikdy na žádném blogu neviděla), jen, že byly pozvány, ale co všechno pozvání obnáší, to ne. Tady tomu ještě nahrává fakt, že všechny blogerky byly ubytovené na stejném místě.

      Spíš by mě zajímalo, nakolik se to firmě vyplatí, pozvat tolik lidí a zasponzorovat jim ten pobyt a taky co od toho očekává. Všichni známe Mango, takže nám článek na blogu nic nového neřekne, max. na co se můžeme těšit v příští sezóně. To, že Mango spolupracovalo na autě se Seatem pro mě novinkou bylo, ale nalijeme-li si čistého vína - článek na blogu mě nepřesvědčí ke koupi auta, vybírat budu dle jiných kritérií.

      Vymazat
    2. Ahoj,
      Ano, Seat a Mango nám zařídili i letenky a hotel :)

      Vymazat
  32. Parádní zážitek!!! :) A ty fotky jsou nádherné! ♥

    OdpovědětVymazat
  33. Ty jo, to jsou skvělý fotky! Musela to být paráda, těším se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat
  34. Pokud je masáž provedená dobře, tak je to moc příjemný zážitek. Já chodím každý měsíc na Thajské masáže , které mi pomáhají uvolnit tělo a zároveň se tam příjemně odreaguju a odpočinu.

    OdpovědětVymazat