pants - C&A, shirt - Answear.cz, backpack - Century21, shoes - ALDO, pashmina - Felipe.cz , bracelet - PANDORA

Za celé cestovací tři týdny mi přirostly k srdci tři věci z dnešního outfitu. Tento batůžek jsem si pořídila v New Yorku a už to ho drží v pomyslné hitparádě hodně vysoko. Myslím, že se budeme kamarádit i přes školní rok! Druhou věcí je tahle pašmína, kašmírová šála, která mě udržovala v teple jak před Golden Gatem a obecně v San Franciscu, kde pořádně foukalo, ale i v autě, v letadle a skoro se díky ní i těším na zimu, protože věřím, že mě nenechá zmrznout a navíc je jemňoučká, až bych se ji nejradši obalila od hlavy k patě! 


Třetím kamarádem se mi stal tento náramek Pandora. Měla jsem možnost si ho vybrat díky spolupráci, kterou jsme nedávno s Pandorou navázali. Vždycky se mi líbily jejich korálkové náramky a myslela jsem si, že když si budu moct vybrat, bude můj náramek plný hravých a veselých motivů. Omyl! Nejvíce mě nakonec zaujala řada Essence. Jde v ní o vyjádření sebe sama, jednotlivé korálky znamenají životní hodnoty, priority a vlastnosti. Já si nakonec zvolila korálek s mým znamením (berana), přesvědčení (belief - můžete ji brát jako víru, ale pro mě znamená spíš důvěru a víru v sebe sama), naději a sebevědomí (které mi, i když se to možná nezdá, občas chybí a takhle ho budu mít vždy u sebe!). Líbí se mi decentní vzhled celého náramku a je to pro mě taková bezbolestná verze tetování. Něco osobního s významem, co člověk může mít stále u sebe! Pokud se vám šperky od Pandory taky líbí nemusíte zoufat! Spíš naopak, těšit se, co se na vás chystá!


Už jsou zveřejněné nominace na letošní blogerku roku! Děkujeme moc všem, kteří nás nominovali a udělá nám obrovskou radost, pokud pro nás budete hlasovat! Jsme nominované v kategorii Fashion a Video! Ještě jednou moc děkujeme! www.blogerkaroku.cz



During the three weeks of our travels I've had three things becoming close to my heart. One of them is this backpack. I bought it in New York and it's so fun and practical! I can't wait to wear it during the year! The second thing is this cashmere pashmina. It kept me warm not only in this San Francisco weather, but during our travels in the car or in the evenings. I know I can count on it this winter! And the third is my Pandora bracelet. I got it thanks to our collaboration with them and it became my favourite the very first second. The company is known for their bracelets full of meaning. Each bead means something and they can be serious or cute, or literal or abstract. Well, the essence collection was the one that causght my eye. It's so personal it makes me shiver. You can choose the bead dependind on your character, which is actually pretty hard, but in the end I got my horoscop sign, which is Aries, the bead of belief, hope and confidence. I love how the bracelet looks and also how it feels. Somewhat like a tattoo. It has a meaning for myself, I can carry it around and plus, it didn't hurt!



21 komentářů

  1. Ten náramek je super, taky bych si tenhle Pandoří přála :) Jinak vaše cestovatelský fotky jsou vážně moc pěkný. Díky nim se na můj wish list přidává výlet po Kalifornii! :)

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Fotit outfit s Golden Gate v pozadí fotky je sen! Paráda. Hlas jsem již poslala. ;)
    http://ladykerstyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám slov:) Každý článek je lepší než předchozí. Hrozně to sluší a fotky jsou nádherné:)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý outfit! A Niky má fakt dlhé nohy. Závisť. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš úžasně a ještě k tomu před Golden Gatem ._. Není snad jediná věc na tvým outfitu, co by se mi nelíbila a ten náramek prostě musím mít. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nápad různých korálků pro různé významy je hrozně pěkný, člověk tak opravdu může vyjádřit svou osobnost skrze módu...a o tom to podle mě je. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Už když jsme s přítelem koukali na vaše video z tohoto dne, tak jsem mu říkala, že se mi strašně líbí, co máš na sobě♥ Tohle je vážně pecka!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Batoh je perfektný aj ja si plánujem taký kúpiť! Vyzeráš skvelo ! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. mě baví ta košile, mám teď strašnou pruho závislost a pozadí je nejlepší! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Přirozená krása a outfit na jedničku :))
    Už se nemůžu dočkat až budu mít taky fotku u Golden Gate. <3

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle outfit je TOP! Nádherná Nikča i styl! :)
    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  12. Super outfit a ten náramek vypadá skvěle! Věděla jsem o něm, ale dneska jsem ho viděla asi poprvé. :3

    OdpovědětVymazat
  13. ta šála je vážně úžasná! stejně jako zbytek outfitu - moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Prosím, která konkrétně je to šála? Chci si objednat z Felipe, ale nevím, jestli z řady Platine nebo Diamant.

    OdpovědětVymazat