Minulý týden jsme vám představily naše tipy na vánoční dárky pro kluky. Dnes jsme tu s pokračováním! Co darovat ženám - matkám, babičkám, sestrám, kámoškám nebo přítelkyním? Připravily jsme si pro vás pár tipů, které by vás mohly inspirovat! Zároveň jak už asi víte, po dobu celého adventu přidáváme na náš youtube channel A Cup of Style každý den jedno video spojené i se soutěží o dárečky! Sledujte nás!
 
1. Batohy Mödernaked jsou uměleckým dílem. Vyrábí se ručně ve Španělsku z kvalitních materiálů a zároveň využívají ojedinělého designu. Mrkněte na Woodies.cz na jejich celou nabídku! Je těžké vybrat jen jeden!


2. Kosmetické balíčky jsou praktické, hezké a skvělé v tom, že se dají výborně zvolit podle preferencí obdarovaného, jeho typu pleti a tak. Nás zaujaly například tyto od Garnieru!



3. Lush má kouzelnou vánoční kolekci a hlavně jejich produkty tak nádherně voní, že by pod stromečkem už proto snad neměly chybět. Pokud budete obdarovávat nějakou mladou slečnu (ehm.. my bychom z toho taky měly radost!), zkuste Fun - mycí modelínu! Můžete z ní cokoliv vytvarovat a pak se s ní umýt jako klasickým mýdlem!



5. Diář - Která žena by neocenila hezký diář? My se zamilovaly do tohoto bílého ze Zootu. Je malinký a můžete ho tedy nosit v každé kabelce! 



6. Sluchátka Happy Plugs jsou k sehnání snad ve všech barvách a jsou super designovým doplňkem! Pro holky ideální kombinace praktického a pěkného! Zvlášť pokud víte, jaká je její oblíbená barva!



7. Bioderma je jedna z našich nejoblíbenějších značek co se péče o pleť týče. Mají několik řad dle typu pleti a například Matriciane je ideální pro starší ženy na vypnutí a projasnění pleti a na boj s vráskami!



8. Náramek Kiel James Patrick je ručně vyráběný v Americe z kvalitních materiálů. My si je zamilovaly pro jejich neodolatelnou plachetnicovou image! Na Woodies najdete několik druhů i barev!



9. Plátěné tašky Taskabusiness tvoří super personalizovaný dárek díky nabídce různých citátů a nápisů! A navíc se taková taška hodí opravdu každému a je neskutečně praktická.



10. Hodinky Triwa jsou švýcarskou značkou kvality. Vypadají nádherně na ruce a hodí se opravdu pro každou (i pro každého). Jsou už trochu dražší záležitostí, ale mezi kvalitními hodinkami jsou rozhodně originální a neokoukanou volbou!



11. Dekorativní kosmetika je vždycky fajn dárkem. Například řasenku a make-up (bacha na odstín!) ocení opravdu každá. Dál můžete určitě sáhnout po nějakých pěkných stínech nebo rtěnce!



12. Daniel Wellington hodinky se poslední dobou staly opravdovým hitem! Jsou minimalistické, elegantní a pro každou příležitost! Skvělé je i to, že jakmile už máte svůj ciferník, můžete si k němu přikupovat jen různé pásky. Kožený je základ, ale ty textilní mě taky lákají!


13. Telefony, počítače a tablety jsou pro nás holky jedny z nejdůležitějších věcí co vlatníme. Proto se rozhodně každé z nás hodí pěkný obal. Mujjo, které prodává Woodies mě zaujali svým jednoduchým, ale funkčním designem!

14. Happy Socks už určitě znáte díky jejich ponožkám a punčoškám. Nyní ale přišly i se spodním prádlem, které je stejně vtipné, jako jejich ostatní produkty. Například tyhle melounkové kalhotky jsou snad nejroztomilejším kouskem prádla, co jsem kdy viděla!

 15. Hrneček je možná klasika, ale tyhle vánoční ze Starbucks jsou boží! A hlavně ten vlevo je z limitované edice vytvořené jen pro pár měst, kdy Praha je právě jedním z nich! Ukazuje její panorama! 


16.Dvoumetrový kabel Happy Plugs je nejen stylově stříbrný, ale taky dost dlouhý na to, aby přestalo být omezující mít vybitý telefon! Vychytávka, kterou si spíš budete chtít nechat! 



17. Yankee Candles jsou snad nejopěvovanější svíčky internetu. Opravdu nádherně voní a taky dlouho vydrží! Nově je teď seženete na Zootu.



18. Znáte nás, milujeme papírnictví! Proto bychom určitě rády dostaly jakýkoliv ze super papírových doplňků, které seženete v Ikee. Například tento jednoduchý to do list! Vzadu má magnet, takže se dá jednoduše připevnit na lednici! 



19. Fujifilm Instax Share je tiskárna polaroidů! Ano, správně! Přes jednoduchou mobilní aplikaci si na ní můžete vytisknout jakoukoliv fotku na polaroidový papír! Psaly jsme o ni tady a seženete ji na Polaroidlove.cz!



20. Bytové dekorace jsou také moc pěkným a originálním dárkem. Spoustu krásných věcí seženete v F&F Home! My doporučujeme například vybrat nějaký pěkný rámeček a do něj rovnou vytisknout fotky a třeba napsat vzkaz. Je to krásně osobní a vyjde vás to jen na pár korun! 


21. Pokud si netroufnete na kosmetiku, zkuste lak na nehty. Sally Hansen je náš poslední opravdu skvělý objev! Jsme nadšeny z barev, výdrže i aplikace jejich laků. A to ať už těch barevných nebo pečujících. Nyní přišli s novinkou! Setem na gelovou manikůru! obsahuje LED lampu, podkladový lak, barevný a topcoat, všechny speciální na gelové nehty. Další barvy si pak můžete dokupovat samostatně. Já už ji vyzkoušela a musím říct, že jsem nadšená! Nehty by měly vydržet 2 týdny, což mnohým z nás ušetří snahu a čas a navíc vypadají moc hezky, v podstatě jako klasický lak, jen pevnější a lesklejší!

Zrovna dnes o tento balíček můžete soutěžit v již zmiňované youtube soutěži! Tak mrkněte na video tady ve článku a zapojte se! Budeme rády za každý další tip na dárek, o který se s námi podělíte v komentářích!

18 komentářů

  1. Kiel James Patrick věci jsou prostě nejkrásnější. Naprosto miluji jejich blog i tumblr, který vždy plní naprosto idylickými a nádhernými fotkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápady :) Škoda, že ta taška You can't sit with us je na těch stránkách vyprodaná :( Nevíte o jiné stránce, kde je prodávají?

    Jinak je u mě na blogu první giveaway, tak budu ráda, když se někdo zapojíte :))
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Tento rok jsem se zamilovala se sestrou do hodinek, jediná smůla je že se ceny pohybují opravdu vysoko..
    Ale stále doufám že se stane nějaký zázrak a já ji budu moct nějaké hodinky podarovat:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mimochodem děkuju za tip!:)
    Další skvělý článek!:)..

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu krásné tipy na dárky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, v čem děláte tyhle koláže? Díky.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé tipy, mám už pár podobných dárečků nakoupených:)

    OdpovědětVymazat
  9. Super tipy :)
    Určite by som brala Happy Plugs, Yankee Cande a Starbucks pohár ♥

    Pozývam ťa na moju GA (:
    http://beingasanmonica.blogspot.sk/2014/12/october-november-2014-favorites-another.html

    OdpovědětVymazat
  10. Tipy na dárky jsou od vás vždycky nejlepší :) Skoro vždycky na ně čekám a dárky nakupuju podle nich :))

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé tipy na dárky! Ten hrníček ze Starbacks je úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
  12. vážně super dárečky, vůbec nevím, který bych chtěla, protože jsou všechny tak moc hezké

    OdpovědětVymazat
  13. Fakt skvelé typy na darčeky! Doteraz som nevedela, čo mám kúpiť mamke na Vianoce :D
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak takové dárečky by mi pod stromečkem vůbec nevadilo najít! :D :)

    OdpovědětVymazat
  15. z tohoto seznamu bych si určitě vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné video, i po Vánocích:)

    KanovaKlara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Přítelkyně miluje víno, já zase zábavu a originální dárky, když měla narozeniny, zkombinoval jsem to do dárku a koupil jí obří sklenici na víno viz.: https://www.darkysradosti.cz/obri-sklenice-na-vino-p2303 Docela originální dárek nemyslíte ? :)

    OdpovědětVymazat