dress - Mango outlet, jacket - Textil house, shoes- Zoot, bag - Michael Kors

V pondělí jsem měla opravdu fajnový den! Kafe s Barčou, focení outfitu, schůzky a pak - večeře s Coty, setkání s Katy a její koncert! Věřím, že byste rádi věděli i víc o tom, jak to probíhalo! Večer začal skvostnou večeří s redaktorkami, Cosmopolitanem, Coty a blogerkami - Péťou, Teri a Gabrielle!
Setkání s Katy bylo hodně krátké, každý jsme si mohli udělat jen jednu fotku a na povídání nebyl tak úplně prostor. Katy přišla, byla krásná a vysoká, všechny nás moc mile uvítala a poté se s každým vyfotila. I když jsem předtím nebyla moc nervózní, tak ve chvíli kdy jsem s Katy pózovala na fotku třásly se mi v úsměvu koutky tak, že se divím, že fotka není rozmazaná!
Pak už jsme si šli sednout a užít si koncert, který byl opravdu velkou show! Z Katy prostě vyzařuje taková pozitivní energie, že to člověka dokáže nabít! Přípravy na večer jste již mohli vidět tady, ale stejně jsem vám ještě chtěla ukázat celý outfit! Doufám, že se líbí!


A na závěr překvapení pro vás - soutěž o 3 voňavky Katy Perry! V soutěži jsou dvě modré voňavky Royal revolution a jedna červená Killer queen. Podmínky jsou jednoduché - napsat do komentářů, která je vaše oblíbená písnička od Katy a kterou voňavku byste si vybrali! Nezapomeňte připojit svůj e-mail.
Hodně štěstí!

585 komentářů

  1. Miluju I kissed a girl a vonavku bych si vybrala Royal revolution. Jinak ti to seklo ;-)
    www.gallymadness.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) Veľmi pekne fotky :) S Katy vám to veľmi spolu svedčí :) A to sako :O TOPka :) A najobľúbenejšia pesnička je Roar :) A keby som vyhrala tak tú červenú :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na zacatek, moc ti to slusi! :-) Liceni je skvele! :-) Verim, ze koncert byl uzasny. Skoda, ze jsem tam nemohla. Mou oblibenou pisnickou od Katy je Dark horse. Proste ji miluji. A kdybych mela to stesti vyhrat vonavku, udelala by mi radost modra Royal revolution. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. moja oblubena je Fireworks a vonavka Royal revolution, duper video aj outfit :) Naty

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj.
    Strašně Ti to setkání závidím :)
    Oblíbená písnička je....no ani nevím :D líbí se mi všechny :D
    Kdybych vyhrála,přála bych si modrou voňavku Royal Revolution :)
    Strašně Ti to slušelo!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzka Šostáková25. února 2015 v 8:14

    Ahojki :) moc pěkné fotky a tobě taky moc sluší :) Moje oblíbená písnička je Dark Horse a voňavku bych si vybrala Royal revolution ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejkrasnejsi pisnickou jsou pro me bezkonkurencne Dark Horse a Wide Awake. Ovsem kazda jeji pisen je uzasna, a o klipech ani nemluvim. Kazdy z nich je tak propracovany, vzdy ma perfektni tematicky kostym a klipy maji pribeh, ne jak klipy od jinych, kde je jen sto zaberu ze vsech uhlu na danou zpevacku.
    Vybrala bych si modrou lahvicku :)
    Sweet.rozarie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, nejraději mám song Dark Horse :) a vybrala bych si voňavku Royal Revolution. :) A video je skvělé a tobě to moc sluší, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj , moje oblíbená písnička je Wide Awake:):)
    A vonavku bych chtěla Royal Revolution:)
    Jinak moc pěkné video a hrozně krásná fotka:))))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Niky, jsem rada, že jsi si koncert užila
    😃 Taky bych ji rada viděla naživo, ale tentokrát to nevYšlo 😌
    Rozhodne je moje milovaná písnička Wide Awake, ta nejoblíbenější od ni . Voňavks se mi líbí víc ta modrá 😊 hezky den

    OdpovědětVymazat
  11. Jeee, to ti závidím, že jsi měla takovou možnost se s Katy vyfotit :/ moje nejoblíbenější písnička je teď By The Grace of God <3 ji poskouchám teď pořád dokola. A voňavku bych si vybrala Royal revolution, i když obě jsou úžasné :)
    (omlouvám se za druhý koment, ale dopsala jsem email pro případ štěstí:D)
    nik-ol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, za prvé měla jsi opravdu moc pěkné líčení a moc ti to slušelo myslím že jsi si vybrala moc dobrou kombinaci šatů s tím moc top sáčkem. S Katy vám to spolu moc slušelo :) a moje nej písnička je Roar, I kissed a girl, Dark Horse a Fireworks.
    Jinak voňavka asi ta červená Killer queen :) a poslední věc co jsem chtěla že článek i video jsou moc pěkné :) :) Anita

    OdpovědětVymazat
  13. To musel být boží zážitek! :) Ty efekty a všechno z videa působí skvěle! Tobě to Niky moc slušelo :)
    Má nejoblíbenější písnička od Katy je The One That Got Away, protože je taková ze života <3 Voňavku bych brala spíše Royal revolution, více mi voní.

    OdpovědětVymazat
  14. Mojí nejoblíbenější písničkou od Katty je určitě Dark Horse :)
    Ten koncert musel být opravdu peckovní..! Určitě to byl zážitek na dlouhou dobu :)..
    Voňavku bych si přála Royal Revolution, musí moc hezky vonět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak email: vitkova.elis@gmail.com :)

      Vymazat
  15. Báf, mým favoritem je Teenage Dream. I když jsem ji slyšela snad stokrát za sebou, nikdy mě neomrzela. A jelikož mám červené vlasy, určitě bych dala přednost Killer queen. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Strašně ti to slušelo! :) jinak moje nejoblíbenější písnička je asi Wide Awake, ale byla to těžká volba, protože ona má všechny písničky super! Voňavku bych upřednostnila raději modrou Royal Revolution, červenou Killer Queen už doma mám :)
    email: klaruska.ve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Moja najobľúbenejšia pesnička je Unconditionally ale samozrejme ona má úplne všetky pesničky nádherne :D a voňavku by som si vybrala asi Killer queen ale to je v podstate aj jedno pretože obe voňajú nádherne, inač na tom videu vyzeráš krásne dúfam že si si to tam poriadne užila aj outfit sa ti podaril... prajem ti krásny zvyšok dňa :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj,

    song Dark Horse a voňavku bych si vybrala Royal revolution
    jitkakytkajitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Bože, ty se máš!!! Už jen vidět ten koncert, tu show musí být skvělý a ty se s ní i setkáš! Docela závidím :D
    Každopádně moje oblíbená písnička od ní je This is how we do, protože je strašně živá a nikdy mě nenechá v klidu, nutí mě se hýbat :D
    A voňavku bych si vybrala červenou Killer queen.
    Mail - N.Bilkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ten křivák je bomba! Díky za krátký přenos z koncertu pro ty co se nemohli zúčastnit! Od Katy Perry miluju písničku Roar, dokázala mě v té nejhorší chvíli zvednout na nohy, takže pokud se cítím mizerně tahle písnička mě namotivuje! :) Z jejích voňavek bych ráda vyzkoušela Royal Revolution :)
    s.pakostova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, ja mam nejraději Roar, ta člověka nakopne, vonavky znám obě, víc se mi líbí ta tmavá... Hezky den, B.

    OdpovědětVymazat
  22. wow super video i článek :)
    za mě song Dark Horse a voňavku bych si vybrala Royal revolution

    OdpovědětVymazat
  23. Strašně ti závidím, žes na koncertu byla. Jednou bych jí taky chtěla vidět, ale nejsem z okolí Prahy, takže to pro mě není tak jednoduché.
    Katy Perry poslouchám už hrozně dlouho a asi první písnička, která se mi líbila byla Hot N Cold, ale teď s emi uplně nejvíc líbí Dark Horse :)
    Červenou voňavku už mám a jsem z ní nadšená, takže modrou bych nepohrdla :)
    lady.ell007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Miluju hrozně moc jejích písniček, ale nejradší mám asi Dark Horse :33
    vybrala bych si Royal revolution :33
    P.S hrozně moc ti to sluší, ten koncer musel být fakt zážitek- závist ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Páni, krásný fotky a určitě i skvělý zážitek. Moje nejoblíbenější písnička je The One That Got Away a vybrala bych si voňavku Royal Revolution :)
    b.navratilova13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, je vidět, že byl koncert super! A tobě to moc slušelo :) Jinak od Katy mám ráda hodně Roar a voňavku bych ráda vyzkoušela tu modrou, Royal revolution :)
    Kudrnovarenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Nikuš:) po shlédnutí videa to vidím tak, že dneska už nic jiného než Katy poslouchat nebudu. Nezdá se to, ale skoro každá písnička je skvělá. Moje oblíbená je The One That Got Away, která má i hrozně hezký klip. Voňavku bych si vybrala červenou Killer queen;) (lucie.raszkova1@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělé fotky, koncert zcela závidím :) Moje oblíbená písnička s kterou každý den vstávám je Dark Horse, navíc se mi líbí klip s motivem Egypta. :) A vybrala bych si modrou Royal revolution :)
    annasglamour@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Môj obľúbený hit je California gurls v spolupráci so Snoop Doggom a uprednostnila by som si Killer queen :)

    lerosep4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Já ti tak závidim to setkání, na fotkách vypadáš krásně! :) Nejoblíbenější je 100% Firework! :) Voňavka Royal revolution.
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Niky musím říct, že Katty vypadá takhle naživo mnohem lépe než když jí někde v časopise vyretušují a není skoro k poznaní. Oblíbenou písničku od ní mám Dark horse, ale nemůžu to říct na 100%, protože Katty Perry poslouchám už dlouho a mám od ní hodně oblíbených písniček. Voňavku bych si vybrala tu modrou Royal revolution. Jinak Niky chtěla bych ti moc poděkovat za video a článek, že jsi nám to takhle popsala hezky pro ty kteři tam nemohli být jako třeba já. Ještě jednou moc díky za to <3

    OdpovědětVymazat
  32. dark horse:) novotmar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. Já mám nejradši Thinking of you. Krásná písnička i videoklip s krásným chlapem :) Já bych si vybrala Killer queen

    pospisilova.marki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Nejradši mám písničku Teenage dream, protože se mi vždy vybaví Ashton Kutcher na Teen Choice Awards 2011 a jak to tam zpíval :D Ta písnička je taková povzbuzující tak jako Katy! :) Upřednostnila bych Royal Revolution :) mimochodem ten outfit je úžasný, ty šaty jsou božské! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj :) Koncert byl užasný!!! Zážitek na celý život :)
    Katy má mnoho krásných písniček, takže je těžké vybrat pouze jednu :) Ale nejvíce se mi líbí Roar:)
    - modrá Royal revolution
    Jinak moc ti to slušelo :) Šedé šatky jsi krásně oživila růžovou bundičkou :) vážně krásný outfit !

    OdpovědětVymazat
  38. Nejraději mám Part of me :) výběr voňavky nechám na tobě:)

    OdpovědětVymazat
  39. Nejoblíbenější písníčka je Firework je pozitivní a vždy mi zlepší náladu:) Voňavka Royal revolution:)



    OdpovědětVymazat
  40. Nejlepší písnička je pro mě Dark horse. A vybrala bych si Killer queen :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Mojí favoritkou z tvorby Katy Perry je Dark Horse, líbí se mi nejen text, ale i videoklip a vůbec samotné zpracování. Z voňavek mi víc voní modrá Royal Revolution.

    eliska-gruberova(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. ahoj, moja oblubena je urcite Not like the movies aa vonavka Royal revolution :)

    OdpovědětVymazat
  43. Neskutečně vám to s Katy slušelo :). Nejraději mám písničku Unconditionally a na výběru vůně mi nezáleží, obě jsou úžasný :). tfoldynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Koncert vypadal parádně, musela to být opravdu velká show :) Oblíbenou písničku vyloženě nemám, spíše je to pokaždé jiné podle nálady :) Když mám chuť na klidný večer pustím si rozhodně Thinking Of You nebo Wide a Awake, a naopak když mám chuť řádit, tak songy jako Roar, Last Friday Night nebo Birthday jsou jasná volba :) Voňavky mi přijdou obě super, tak teď plácnu třeba Royal revolution ;) monicadikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. Koncert vypadal úžasně. Nejoblíbenější písnička je asi Roar a Firework a vybrala bych si Killer queen.
    duli.f@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Krásny outfit, aj fotka s Katy úplne vyšla ! :) Najradšej mám pesničku Part of me :) A voňavku by som si vybrala Killer Queen. Môj mail je natynagyova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Krásný outfit a to setkání ti závidím!:D Moje nejoblíbenější písnička od Katy je This Is How We Do a vybrala bych si voňavku Killer Queen:)

    OdpovědětVymazat
  49. Teda to muselo být neskutečné setkání :-) Je fajn vidět kam až je možné se s úspěšným blogem dostat :) Moc Vám to přeji. Jinak je těžké vybrat jednu oblíbenou písničku, ale asi se mi nejvíce líbí Firework. A výběr voňavky bych nechala na vás. Radost by mi udělala ta i ta :)

    OdpovědětVymazat
  50. Roar, modrá Royal revolution :)
    ankape@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Mojí oblíbenou písničkou je Firework, mám s ní spojené zvláštní vzpomínky :)

    Jinak vůně jsem zatím neměla možnost očuchat, dle popisu, co čtu na netu, by mi měly vonět obě dvě.. Ale o něco víc nejspíš modrá :)

    Outfit na jedničku, líčení se mi taky líbí moc :)

    kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Dobré ráno:) Je těžké vybrat jednu,ale asi by to za mě byla Firework,jedna z nejenergičtějších písniček vůbec řekla bych:) A asi by zvolila Royal revolution,ale obě jsou skvělé! Jinak moc hezky zvolený outfit,krásně ti sedl:)
    mail-marcafeitova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Vyzerala si naozaj super :) Obľúbená pesnička je asi Hot&Cold a ak by sa na mňa usmialo šťastie tak by som si určite vybrala Katy Perry Killer Queen Eau So Sheer :)
    adriana.blaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, já mám ráda Firework a brala bych červenou :)
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Na koncertě Katy jsem byla a byla to opravdu skvělá show :-) Líbí se mi celé album.. a nejoblíbenější asi It takes two .. Výběr voňaky, vůbec netuším, jak která voní, takže prostě tipnu červenou Killer Queen :-) (Moniik.K@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  56. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Niki, song se mi líbí California Gurls a vůně jednoznačně Killer Queen.
    Měj se hezky E.

    OdpovědětVymazat
  58. Závidím, musel to být super zážitek :) Oblíbená písnička je asi Roar, ale Katy má plno skvělých :) A jakou voňavku bych si vybrala, to nevím, byla bych ráda za kteroukoliv :)

    OdpovědětVymazat
  59. Katty počúvam už dlho a mám rada všetky jej pesničky... Je to dokonalá dáma a moc ti závidím, že si sa s ňou mohla stretnúť... Keby som si však mala vybrať jednu tak je to asi Dark Horse ku ktorej natočila videoklip, ktorý sa mi taktiež nesmierne páčil... Keby som mohla vyhať tak mi je absolútne jedno ktorú voňavku vyhrám havne že je od KATTY ♥
    PS:Obe ste vyzerali skvelo!
    bettlife013@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, moc moc ti to slušelo :). Katy je naprosto úúúžasná zpěvačka,taky jsem na ní chtěla moc jít,ale bohužel jsem z úplně opačné strany republiky a nejsou na to finance :/. Snad někdy příště :)). Mám od Katy oblíbené snad všechny písničky :D.Ale teď v poslední době poslouchám asi nejvíce Roar a Dark horse :). Voňavku od Katy bych si přála opravdu moc a je mi jedno jakou, protože bohužel vůbec nevím,jak která voní,ale určitě voní obě báječně!!! můj mail: hmfashion@email.cz

    OdpovědětVymazat
  61. V hlavě mi stále hraje písnička Roar, takže ta je jednoznačně moje nejoblíbenější :)
    Jinak voňavka by se mi líbila asi modrá :)
    Hannie.221295@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Nemuzu rict ze bych ti nezavidela :D Vybrat jeden song od Perry je skutecne tezke, ale kdyz to musi byt tak muj nejoblibenejsi je Forework protoze byl ve filmu Madagaskar :D. Kdybych nhodou vyhrala tak bych si vybrala tu modrou dekuji :3

    OdpovědětVymazat
  63. Sluší ti to :). Viděla jsem video a teď docela lituju, že jsem na koncert nešla, mám Katy ráda a má spoustu super písniček!

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, moc ti to tu sluší :) od Katy Perry mám nejradši písničku This is how we do. A voňavky musí vonět určitě obě pěkně, ale kdybych si měla vybrat, tak tu modrou Royal Revolution.
    Můj email: Alena.Krhankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Je neuvěřitelné, že s ní máš fotku, je vážně skvělá! :) Taky jsem byla na koncertě a nevěřím, že jsem Katy viděla tak zblízka naživo! Nejoblíbenější písnička je nejspíš One that got away a udělala by mi radost voňavka Killer Queen :)

    email: gladuska16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Killer queen používám už rok a je to moje oblíbená vůně <3 ráda bych zkusila i u další - Royal revolution :) a moje oblíbená písnička teď je This is how we do, ten klip mě vždycky zlepší náladu :)

    P.S.: ten křivák ti hrozně sluší a jak ladí s tou rtěnkou - top :)

    nicol.sedlackova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  67. V poslední době jsem si oblíbila Grace of God a určitě bych ráda vyzkoušela tu červenou voňavku Killer Queen. :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Nejvíce se mi líbí písnička Hot N Cold a nejraději bych vyzkoušela modrou voňavku.
    11m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Moje citovka je asi I kissed a girl nebo One That Got Away! I vybrala bych si asi Killer Queen :))
    eeelis6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Krásne si to oživila bundičkou , Katty vyzerá naozaj ako bábika :) Mojou najobľúbenejšou pesničkou je Thinking of you :) , ktorá je síce staršia , ale vždy si ju rada pustím :) Z voňaviek by som si vybrať nevedela , potešila by ma rovnako modrá ako aj červená :) Email - jaroslava.2S2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Moje úplně nejoblíbenější písnička od Katy je jedna ze starších a to teenage dream, ačkoliv mám ráda všechny její skladby, tahle pro mě má sentimentální význam. :)
    Ráda bych vyzkoušela vůni Killer Queen.
    patkova.ma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Nejoblíbenější písnička od Katy jednoznačně E.T., i když je pravda, ze snad všechny její songy mají skvělou energii :)
    Royal revolution už jsem měla a byla skvělá, takže bych teď ráda zkusila Killer queen ;)
    LenkaaSimunkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Moje nejoblíbenější písnička od Katy je Firework♥ Chtěla bych zkusit tu modrou)
    ps: Mooc ti to slušelo!
    email: saris1399@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj! super outfit, ten křivák je úžasný :) Nejradši mám od Katy ráda písničku Birthday, protože je veselá :)
    A voňavky mi přijdou obě dobré, mají krásné flakonky, ale asi bych si vybrala Royal Revolution.
    andycerna13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Písničky se mi od ní líbí skoro všechny, nejvíce ale asi Hot N' Cold, tak je prostě úžasná! A voňavku mi vyber třeba tu, která voní nejvíc tobě..:)

    kajinkky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Nejradši mám Thinking of you (starší balada, hlavně klip - jako pin up girl jí to neuvěřitelně sluší!)
    A chtěla bych tu modrou, Royal Revolution, protože Killer Queen už mám vyzkoušenou (a je to jedna z mých top vůní) :-)

    Elusche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. mam jich hodne ale asi porad vede firework

    OdpovědětVymazat
  78. ps me je jedno kterou :) libi se mi obe
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Neznám písničku, která by se mi od Katy nelíbila, ale the best jsou Firework a Dark hourse! :) Show to byla úžasná, příště půjdu taky! :)

    Vybírat vůni podle barvy se mi dělá stejně špatně, jako vybrat si jídlo v restauraci bez obrázku, ale mám radši červenou, takže tak :)

    slecnadomaci@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Moc hezky výběr outfitu! Nejraději mám od Katy písničky Wide Awake a Roar. A co se tyče voňavky, tak bych nepohrdla ani jednou ;). Taky me překvapilo, jak je Katy vysoká.
    veronika.strublikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Moc ti to slusi :)
    Nejvice se mi libi pisnicka Roar, mela jsem ji i na nastup na maturaku :) a prala bych si vonavku Killer Queen, protoze mi moc voni :)
    pavla.kresnickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Krásný fotky, jen to video mi přijde strašně nekvalitní v porovnání s těmi, co děláš v poslední době. Že bylo natáčený mobilem a ne tím tvým krásným fotáčkem?

    OdpovědětVymazat
  83. Nejraději mám od Katy: Not like the movies, ta je vážně nádherná a Part of me :)
    Ráda bych vyzkoušela Royal revolution :)
    T.Sabrina.T@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj Niky, najprv ti musím úprimne povedať, že si si vybrala krásny outfit aj fotka s Katy je úžasna! :)
    Jedna z najobľúbenejších pesničiek je roar, a vybrala by som si, hmm, royal revolution :)
    t.puzderova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Nevím, jestli už to tu někdo nezmiňoval, ale hned v tom prvním záběru na fanoušky na té promítací ploše mi přijde, že se tam nudí pan Paroubek :D:D - ale to jen tak vtípek na začátek

    - tobě to samozřejmě moc slušelo a Katy i když neumí moc zpívat, tak je známá svojí dokonalou show a musela být skvělá! :)

    Písnička za mě určitě I kissed a girl, jelikož když jsem koukala na její životopisný dokument, tak mě zaujalo, jaký to byl boj, aby s touhle prorazila... a voňavka vypadá krásně ta modrá :)

    theblondetime@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Koncert musel být úžasný a setkání ještě víc. Katy je vždy tak krásně a precizně nalíčená :-)
    Nejvíc mám ráda a ujiždím si na ní je Dark Horse :-) A kdyby bylo štěstíčko tak modrá verze voňavky by byla fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Písničku mám nejradějí Wide Awake, Last Friday night, Roar, Birthday a Dark horse:)
    A voňavku bych moc chtěla Royal revolution :)
    anetakubatova11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Nejoblíbenější písnička je Part of me
    kiki.obi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Moje oblíbená je Dark Horse, ale často mě nejvíc baví videoklipy, které jsou zajímavé a originální.
    Vůně by se mi líbila Royal Revolution.
    inken@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Moje nejoblíbenější písnička od Katy je Dark house a This is how we do :) a voňavka mě zaujala Royal revolution :) A moc ti to to slušelo :)
    lukyfrankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. od Katy mán nejradši Roar a voňavku bych si vybrala asi Royal Revolution, i když obě voní krásně :) a moc ti to na těch fotkách sluší :)
    Vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Koncert musel být úžasný a setkání ještě víc. Katy je vždy tak krásně a precizně nalíčená :-)
    Nejvíc mám ráda a ujiždím si na ní je Dark Horse :-) A kdyby bylo štěstíčko tak modrá verze voňavky by byla fajn :-) hribovaolga@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Nejradši mám asi Roar :-). A vybrala bych si modrou Royal revolution.
    b.smerdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Moje oblíbená písnička od Katy je California Girls a vybrala bych si Royal revolution :)

    Verunka.ptackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Určitě Roar, i klip je supr, musela jsem si ho hned pustit. :D Tyhle královské vůně od ní miluju všechny, nejvíc mi voní asi ta červená Killer Queen. :) Na fotce vám to oběma strašně sluší...
    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Najradšej mám Peacock a Roar :) Voňavku by som chcela Killer Queen, pretože Royal Revolution už mám a táto druhá by sa mi pekne hodila do zbierky. Inak nádherný outfit :ˇ) email: vixi112@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  97. Slušelo ti to :) Katy byla úžasná,škoda, že jsem nemohla jít :((
    Kdybych měla alespoň to štěstí a vyhrála voňavku, tak by se mi líbila červená Killer Queen :))
    13kikous@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Nicole, moje nejoblibenejší písnička od Katy je Wide Awake. Vůni bych si vybrala červenou. Ten outfit je super! Claire (claire.hajduova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  99. Moji oblíbenou písničkou je Unconditionally a vybrala bych si tu modrou :-)
    karolina.bartosikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Takže, možno to tu je ešte raz, ale na niečo som klikla a niečo sa stalo :D
    Od Katy Perry sú asi všetky pesničky najlepšie, ale môjmu srdcu najmilšie sú Fireworks, Wide Awake a This is how we do.
    Mne osobne veľmi vonia Royal Revolution. Bolo by to fakt nádherné mať takúto voňavku doma :)
    Bola si fakt pekne oblečená. A skúšala som nahodiť podobný outfit ako máš ty, a v škole mi ho veľa ľudí pochválilo, máš úžasný štýl. :)
    peta.lelovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj Niki, na začátek : tvůj makeup , hair , outfit to všechno jsi zvkádla úplně báječně. A pořád záříš jako sluníčko a to se mi na tobě líbí . Jsem ráda že jsi nás alespoŇ prostřednictvím videa vzala na chvíli na koncert Katy. Je hodně těžké si vybrat jakou písničku mám nejradší protože Katy je pro mě královna zpěvu v Americe a nejen tam. Ať už je to Roar, Firework, Wide awake, This how we do nebo Hot N Cold všechno to jsou chytlávé hitovky takže si ani o jedné neopovažuju říct že je slabší . Všechno jsou prostě úžasné stejně jako ty a Katy. :) a voňavku bych uvítala jak červenou tak modrou, ale když se musím rozhodnout tak asi Royal Revolution :) hanickasuch@seznam.cz AŤ máš stále víc nápadů a odběratelů :) .

    OdpovědětVymazat
  102. Vlog se moc povedl, já miluji písničku Unconditionally, kterou jsem měla i na maturitním plese, když mě šerpovali minulý rok. Strašně mě mrzí, že jsem na koncertě nebyla..a kterou voňavku bych ráda? Budu ráda jak za modrou, tak za červenou, vypadají krásně :) ok-makeup@email.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Nicole,
    nejdříve ti strašně musím pochválit outfit! Je nádherný a ten křivák je naprosto božský! Zrovna jsem dokoukala vlog a užila si ho, stejně jako vaše ostatní videa. Je fajn, že jsi nás alespoň trošku vzala na koncert :).
    Písniček od Katy mám ráda spoustu, ale zrovna nejvíce u mě vede Roar a Teenage Dream :).

    No a kterou vůni bych si vybrala? Já bych byla ráda i za Killer Queen i za Royal revolution, ale kdybych měla vybrat jednu, tak asi Royal revolution :). Vypadají nádherně a zrovna jsou i na mém Wishlistu na blogu, protože je s nimi teď taková masivní kampaň, že není možné vůni nechtít :D.

    Měj se krásně :)

    Lucy Enne, withthecharm.blogspot.cz, luciath483@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj:) nejoblíbenější od Katy je určitě This Is How We Do a Unconditionally :) vybrala bych si asi Royal Revolution, ale voní krásně obě. email : pyrochtovakamila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj:) Od Katy Perry mám nejradši ty starší písničky, jako je Teenage Dream nebo pak z nových Thiw Is How We Do :) Z vůní bych si asi vybrala Royal revolution, ačkoliv jsem ani jednu neměla možnost zkusit:)
    Mail: adeel.hruba@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj:-) jedna z nejoblíbenějších písniček od Katy je třeba Peacock:-) jinak z vůní je těžké se rozhodnout, protože mi voní obě :-D Ale mám ráda modrou barvu, takže asi Royal revolution:) email: mazna.r@seznam.cz, Renča

    OdpovědětVymazat
  107. Já bych si vybrala voňavku modrou a nejvíc se mi líbí písnička "Part of Me". :-)
    nikola.pincova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Firework! a asi bych si vybrala RR, protoze nevim, jak ta cervena voni:)
    email je vercacrhanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Sluší ti to :)
    Já mam nejraději písničku Firework a voňavku bych si vybrala Killer queen :)

    pety.bastlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj Nicole, v první řadě musím uznat, že líčení, outfit a všechno ostatní je perfektní. Mrzí mě, že jsem z druhýho konce republiky, že jsem nemohla jet na koncert, všude čtu jaká to byla obrovská show! :)
    Vybrat oblíbeneou písnička je docela těžký, ale asi Unconditionally, protože nám hrála na závěrečné v tanečních a pak Wide Awake. A voňavku bych si vybrala červenou Killer queen, protože mi voní lépe než ta modrá. A můj email: zapecova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Oblibena pisen je Dark horse a vybrala bych si parfem Royal Revolution. Diky moc.
    martineh007@googlemail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Moje malá Sára má ráda videoklip k Roar, takže ta :) a voňavka za mě Killer queen. Šárka sarkad@email.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj,
    moc ti to slušelo!! Hrozně se mi líbí ty šaty :-)
    Moje nejoblíbenější písnička je Firework a vybrala bych si modrou :-)
    anna.bezuchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Asi nejde říct, jakou písničku mám nejraději, mezi oblíbené patří Not Like the Movies, By The Grace Of God, Firework, Roar a hodně dalších. A koncet byl ♥. Vybrala bych si modrou voňavku Royal revolution. Andrea90@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Oblíbená písnička jest Unconditionally a vybrala bych si parfém Royal Revolution neb mi připomíná trochu oblíbenou limonádu ZON - Laguna :-D
    letuska.z@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  117. Ahooj :)
    Moje oblíbená písnička je Dark horse a vybrala bych si Royal Revolution :)
    Email: natalie.martinikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Jak jsem viděla fotky z koncertu, musel být opravdu hezký.. Moje nejoblíbenější písnička je asi Part Of Me - kvůli tomu klipu:DD
    barca.hudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Krásný outfit, Nikčo! Ten křivák je božský a připomíná mi jaro :)
    Od Katy mám nejraději Firework.. nevím proč, ale vždycky, když ji slyším, cítím nekonečný příval naděje :) A vybrala bych si prosím Royal Revolution.
    bu.adriana@seznam.cz
    Zapomněla jsem připojit e-mail, tak posílám komentář znovu :)

    OdpovědětVymazat
  120. Ty tvoje šaty jsou tak krásný :)
    Chtěla bych Killer Queen, moc se mi na ní líbí reklamy :)
    chechty.a@seznam.cz
    Jinak pokud jde o písničku, za mě Roar, asi nebudu nejoriginálnější, ale ta písnička je tak strašně motivující :)

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj :)
    Moje nejoblíbenější je asi California Gurls, ikdyž mám ráda úplně všechny její písničky <3. Kdybych mohla, vybrala bych si parfém Killer Queen.
    E-mail je pauline.valik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj:) Moje nejoblíbenější písnička je rozhodně Dark horse.. Škoda, že jsem nebyla na koncertu.. A kdyby náhodou, přála bych si tu červenou voňavku.
    vera.barochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Moje oblíbená písnička od Katy Perry je Firework. Voňavku jsem neměla možnost očichat ani jednu, takže je mi to v podstatě jedno, ale když si musím vybrat, tak podle jejího popisu Royal Revolution.
    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. první písnička co mi přišla na mysl je I Kissed a Girl a ráda mám třeba i Wide Awake nebo Firework
    vybrala bych si Killer Queen... kdysi jsem jí někde očuchávala a voní moc pěkně :-)
    michaela.rodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Mám ráda písničky Firework a Roar. Z voňavek mi více voní červená Killer Queen, takže bych chtěl tuhle :)
    Měj se krásně ;)
    NikcaBedrunkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Tyjo velká závist ....
    Nejoblíbenější písnička je Roar
    a vůni bych si vybrala asi Killer Queen, ale obě voní úžasně. Už dlouho po jedné toužím
    simcaondrackova@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Moje nejoblíbenější písnička od Katy Perry je last friday night. Už jí mám ráda strašně dlouho a Katy je tam naprosto skvělá :)! Tato písnička mě doprovází vždy před testem.., hezky mě uklidní, zvedne mi náladu a hned jsem taková klidnější :)!
    Kdybych mohla, vybrala bych si parfém Killer Queen.
    lenik2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  128. To musel být úžasný zážitek! :))
    Juu, těžko vybrat jednu. Moc se mi líbí z těch novějších Roar a Unconditionally ;)
    A vůni neznám ani jednu, ale moc se mi líbí flakon Royal Revolution ;)
    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Koncert byl úžasný, také jsme byly :-)
    Za mě je to určitě píseň Unconditionally, toto bude pro mě srdcová písnička napořád, tancovali jsme na ní na naší svatbě, jako první společný manželský tanec :-)
    Já by jsem si vybrala Royal Revolution.
    (prochazkova.kacus@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  130. Musím říct, že ti to na koncertě hrozně slušelo, krásný outfit i lehoučké líčení, které to celé podtrhlo :). Ale vybrat jednu oblíbenou od Katy? To je hodně těžká otázka, protože ji zbožňuju :D Ale nejoblíbenější asi bude Think Of You. Z voňavek bych si vybrala Killer queen, protože mi voní více a je jemnější. :) Můj email: hanka.al@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj, moje nejoblíbenější písnička je rozhodně Roar <3 Víc mi voní modrá Royal revolution, takže bych brala asi tu. :)

    jani.soukup@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. já mám ráda skoro všechny její písničky, ale tou nej je pro mě Firework, protože je plná energie. Voňavku bych si vybrala Killer queen :-)

    KarolinkaKubicikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Když se zmíní Katy, tak se mi vybaví jedna z prvních I kissed a girl :) Taky mě překvapila ta její "velikost" a i když to není úplně má krvní skupina, setkala bych se s ní ráda, takže tiše závidím! A jsem pro modrou, littlesmitka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  134. Spolužačka byla na koncertě a prý to bylo skvělé! Kdybych mohla, šla bych hned. Outfit ti strašně sluší. :)
    Moje nejoblíbenější písnička od Katy je asi This Is How We Do, ale těžko vybírat. U voňavky je mi to jedno, protože stejně nevím, jak která voní. :D
    marielukesova00@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. To nejde takhle říct, ale za poslední dobu nejčastěji poslouchám This Is How We Do! Šíleně mě baví klip, ale to je asi klasika u všech jejích písniček... :D voňavku bych si vybrala Royal revolution a můj email je adelkac@seznam.cz
    Mějte se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  136. Byla jsem také na koncertě , byl to můj první a jsem naprosto spokojená Katy je nadherná stejně jako na fotkách aspoň vidíme , že žadný retuše nepoužívá :) moje nejoblíbenější písnička od ní je Roar a voňavku bych si vybrala tu modrou Royal Revolution :)) Měj se hezky ! :)
    E-MAIL : Samkova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Koncert byl skvělý a jak říkáš Katy dokáže rozdat pozitivní energii. Zrovna včera jsem voňavky očuchávala v drogérii a zaujala mě více Royal revolution (modrá), přišla mi moc zajímavá. Nejradši mám písničky Teenage Dream a E.T.
    evkanubis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  138. Teda vím, že závist není dobrá věc, ale fakt závidím vám, co jste na tom koncertě byli :) Katty mám ráda a líbí se mi její styl a o těhlech vůních ani nemluvě, jsou obě krásné, ale modrá mi přijde o fous lepší :) Jinak teď hodně poslouchám písničku Unconditionally, ta je povedená :)

    petarezna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. ahoj,

    musím ti nejprve pochválit moc krásný outfit :) opravdu moc ti to slušelo :) Jinak s tou nejhezčí písničkou je to docela záludná otázka, protože ona ji má krásných mnoho ale asi nejvíce se mi líbí Roar a to asi i díky krásnému klipu, který na mě dost působí. :) Voňavky mi voní obě ale kdybych si mohla vybrat tak asi Royal revolution - je pro mě asi hezčí vyvážení ovocné vůně a dřevin.
    alzbeta.oujezska@seznam.cz

    a další krásné zážitky :)

    OdpovědětVymazat
  140. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  141. Ani nevíš jak ti závidím tu fotku s ní ;)) a vůbec celý ten koncert musela to být hrozně velká show, mám husí kůži a to se jenom dívám na ústřižky z videa :D Moje nejoblíbenější písnička je Unconditionally :33
    Asi bych si vybrala tu Royal revolution, abych zkusila i tu druhou její voňavku ;))
    Email: anickavaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  143. cislo jedna je asi dark horse, to jsem slysela snad milionkrat. libila by se mi killer queen, ale obe jsou super. m.radkovicova(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj, úplně miluju kabelky Michael Kors a tahle ti moc sekne!.. A teď ke Katy, asi úplně nejvíc mě překvapilo jak je krásná i v takto "usedlém" účesu a nejvíc mě bere její písnička Firework, ve které je strašně moc energie, která je nám předaná :) Vůni bych si vybrala Royal Revolution, ale Killer Queen je taky super. Měj se hezky :)) email: anyskopecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  146. Tyjo, je super že jsi měla možnost se s ni setkat:) Moje nejoblíbenější je písnička Wide awake a vonavka modra Royal revolution:)
    didusa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Moje oblíbená písnička od Katy je jednoznačně Unconditionally :)
    Voňavky se mi líbí všechny tři, ale nejspíš asi Royal revolution :)
    denisapatinkova@seznam.cz
    Moc pěkné video :))

    OdpovědětVymazat
  148. Ahojky, musel to být úžasný zážitek, šatičky ti moc sluší a ten křivák se k nim skvěle hodí:). Moje nejoblíbenější písnička je Roar, byly časy, kdy jsem si ji pouštěla několikrát za den:). Včera v drogerce jsem zkoušela tu modrou a ta voněla moc pěkně a cítím ji ještě teď..

    Pěkný zbytek dne

    Liliana Doležalová
    dolezalovali@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, zvolila si úžasný outfit! :) ten křivák má úžasnou barvu a nejradši bych si ho vzala domů, moc ti to slušelo. Koncert musel mít neodolatelnou atmosféru a moc ti závidím setkání s Katy :)... Moje oblíbená písnička je Unconditionally a Dark Horse, co se týká parfému, tak opravdu nevím kterému mám dát přednost, jelikož neznám vůni ani jednoho, ale asi bych dala přednost Royal revolution. :) email: betyspirytova@seznam.cz měj se krásně :)

      Vymazat
  150. Niky moc ti to sluší! Vybrat jen jednu písničku od Katy snad ani nejde :D Ale miluju Roar, Dark Horse, This Is How We Do a Firework. Ráda bych zkusila voňavku Royal Revolution, protože Killer Queen znám :)
    karolina.rejmontova@gmail.com
    www.thecityfairy.com

    OdpovědětVymazat
  151. Mezi oblíbené písničky patří Unconditionally, Last Friday Night.... Z vůní bych si raději vybrala tu červenou- Killer queen
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Moje nejloblíbenější písniška? No, mám jich víc, ale Wide Awake a Unconditionally jsou nejvíc oblíbené.
    Mám k nim určitý vztah a spoustu zážitků :) Voňavky jsou všechny krásné, vůní i obalem :) Já jsem si vybrala Royal revolution. :)
    Moc Ti to slušelo :) Věřím, že koncert byl nezapomenutelný zážitek :)
    Video bylo super! :)

    anynka2001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Nejradši mám od Katy Firework a voňavku bych si vybrala asi Royal Revolution. :)
    miyaxiaolu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  154. Voňavky od Katy Perry proste milujem, ale aj tak by som asi siahla po modrej ;) Moja obľúbená pesnička je momentálne Spiritual <3
    sabinka.sabova@gmail.com OOTD práve na blogu! 📷
    - http://fashion-and-beauty-by-sabi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj :)
    Moja obľúbená pesnička je Fireworks ale strašne sa mi páči aj Roar :D a voňavku Royal Revolution :D
    videos.by.natty@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. Na koncertě jsem taky byla a Katy je prostě úžasná. ♥ Meetko s ní ti tak trochu závidím, ale samozřejmě v dobrém. :) Oblíbené písničky od Katy mám momentálně dvě a to Legendary Lovers a One Of The Boys. Co se týče voňavky tak kdybych si měla vybrat, vyberu si modrou Royal Revolution. :)
    missie.blondie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj :)
    Milujem všetky pesničky od Katy ale moja najobľúbenejšia je Wide Awake :)
    Ja by som si vybrala asi Royal revolution ale obidve vôňe sú určite úžasne :)
    E-mail: Nika244@atlas.sk

    OdpovědětVymazat
  158. Mám ráda všechny písničky od Katy, ale moje nejoblíbenější jsou Thinking of you, Roar, Unconditionally a Birthday :) Chtěla bych vyzkoušet tu novou voňavku - Royal Revolution :)

    anna.vetesnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  160. Moje oblíbená je Fireworks a Royal :-) zdenik13@seznam

    OdpovědětVymazat
  161. úúžasné fotky! veľmi ti to pristane! a od Katy mám veľmi rada Dark horse a Teenage dream úplne najviac! krásna giveaway hádam sa niečo pošťastí. ;D a rada by som skúsila Killer Queen červenú.
    kat.jenisova@gmail.com
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  162. Ten outfit je perfektní, šaty ti hrozně závidím :) líbí se mi i křivák, barva je super :)
    Zvolila bych Royal Revolution a nejoblíbenější písnička je určitě Teenage Dream :)
    email: storalee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Za mě dark horse <3 před chvílí jsme viděla vlog a musela to být vážně pecka!!
    Zvolila bych modrou lahvičku :) Royal Revolution

    k8tie91@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Strašně se mi líbí písnička Part of Me, je sice jedna ze starších, ale stále se mi moc líbí O:) Vyhrát bych chtěla voňavku killer queen, protože mi zrovna došla a je má oblíbená :)
    203813846@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. tak na začiatok - neuveriteľne ti to sluší! :) nechápem, ako niekto môže vyzerať tak krásne :)
    máš krásnu fotku s Katy :) musel to byť skvelý zážitok stretnúť sa s ňou a byť na jej koncerte :) dúfam, že ste si to poriadne užili :)
    a od Katy mám rada veľa pesničiek, ale z tých novších by som asi povedala This Is How We Do :) a voňavku by som si vybrala Killer queen, aj som na ňu minule pozerala v DM-ke :) ale nekúpila som si ju, pretože pre mňa je to dosť peňazí, tak som sa na to ešte neodhodlala :)

    OdpovědětVymazat
  166. Moje oblíbená písnička je 'Dark horse' a ráda bych modrou voňavku. :-) sotonova.adela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Moje oblíbená písnička od Katy je Roar... A voňavku bych si vybrala červenou :)
    Jinak Niki opravdu moooc ti to slušelo!!! Ostatně... Jako vždy!!!! :)
    Klara.Otahalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj Nicol.Všetky pesničky od Katy majú niečo do seba,mne sa najviac páči This Is How We Do,pretože mi vždy dodá energiu.V tvojom outfite sa mi páči bundička a kabelka.A voňavka ? Royal revolution.
    vavarybarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  169. moja obľúbená je Wide Awake od Katy, a voňavku som si vybrala Royal Revolution, je úžasná skúšala som ju v drogérii.
    miasart82@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Moc ti to slušelo!! Moje oblíbená písnička od Katy Perry je: This is how we do ... Voňavku bych si moc přála tu červenou Killer Qeen :) kacka.dl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Moje nejoblíbenější písnička je I kissed a girl a vonavku bych si vybrala Royal revolution.
    LucieLetochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. Strašně moc ti to lsuší. Muselo to být opravdu úžasné setkat se s Katy Perry! Moje nejoblíbenější pínička od Katy je Roar. Jelikož doma jednu červenou voňavku Katy Perry máme, ráda bych vyzkoušela i tu modrou, protože červená je fakt něco! :)
    kl.dlouha@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. The one that got away.
    Royal Revolution

    flaquitta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Mám ráda písničku Roar a líbí se mi voňavka ta červená :)
    kubenkova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Dokonalý outfit, jednoduchý a přesto krásný make-up! Moc se ti to povedlo, jsi super! Miluju vaše videa,články i fotky. Od Katy se mi asi nejvíc líbí písnička This Is How We Do. Škoda, že jsem se koncertu nemohla taky zúčastnit. Jen tak dál holky, jste skvělé!❤️ Vybrala bych si modrou voňavku Royal Revolution. Můj e-mail: dominika.malatova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Má nejoblíbenější je písnička This is how we do a vybrala bych červenou Killer Queen:)
    monika.freithova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Moc mám ráda Firework, taky z velké části kvůli klipu, kde vystupují její fanoušci :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Moje oblíbená je Roar, vždycky mě tak pěkně nakopne a ten klip je strašně super :-) Voňavky se mi moc líbí obě, takže kdybych nějakým zázrakem vyhrála, nechám výběr na vás :-)
    email: abradova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj si skvělá a nejvíc se mi líbí ROAR a vonavku tuhle Killer queen lady.misa@post.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj, moje oblíbené písničky jsou Teenage Dream a Thinking Of You a voňavka rozhodně Royal Revolution! :)
    kalitaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Krásný článek, krásné fotky !! :-)
    Moje oblíbená písnička od Katy Perry je ROAR.
    Vybrala bych si modrou voňavku..
    mimaluk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Moje nejoblíbenější je Unconditionally a voňavky určitě krásně voní,jak modrá tak červená takže bych neodmítla ani jednu ani druhou :D :)
    ezaklova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. Jsi krásná, jako vždy :)
    Nejraději mám Dark Horse, a voňavky neznám, takže si nedokážu vybrat.. :) ale dám na intuici - červená!
    Kundrtova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. wow! to musela být vážně velkolepá show :) Katy je úžasná, v jejích písničkácch je spoustu pozitivní energie a celkově jim mám moc ráda:)) Nejradši od Katy mám I kissed i girl a dark house :) parfémy jsou oba úžasné, takže by mi bylo jedno který :)
    andris001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Moc hezke fotky, vazne ti to na nich slusi a i liceni se mi libi :)) Ja Katy Perry moc nemusim, respektive ji neposloucham, takze jsem jeji koncert ani nevyhledavala .. ale urcite to musel byt super zazitek :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  186. Milujem Dark Horse :3 Pripomína mi to leto a letné tanečné tréningy kde nás náš tréner učil choreografiu na túto pesničku :3 je úplne super aj Katy mám veľmi rada, bohužiaľ Praha je moc ďaleko ale voňavka by ma naozaj potešila! Darovala by som ju svojej sestre k 20 narodeninám ktoré má 28.2 :) Aj ako oneskorený darček by som ju určite potešila :) Je mi jedno ktorá by to bola určite by mi urobila rovnakú radosť ktorákoľvek :) Síce ja nikdy na toto šťastie nemám pripadá mi už aj zbytočné písať že by som najradšej vyhrala modrú ked aj tak nevyhrám :) No tak pekný zvyšok dňa :)

    OdpovědětVymazat
  187. Těžko vybrat jednu písničku, ale asi Hot n Cold. Víc se mi podle popisu líbí ta červená vůně.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. musel to být úžasný zážitek!! má nejoblíbenější písnička od Katy je Firework a pokud bych si měla vybrat parfém, tak bych zkusila ten modrý - Royal Revolution :-)
    charlotte.rundova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  189. Niky moc ti to sluší. Setkání s Katy musel být opravdu skvělý zážitek a koncert taktéž. Moje velmi oblíbená písnička je Unconditionally. Doma nemám ani jednu voňavku od Katy, ale jednou jsem si k oběma čuchala a více mi voněla ta modrá. :) Kdybych teda náhodou vyhrála, tak bych si vybrala asi tu modrou. :)
    b.c.ervenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Krásný outfit! :)
    Moc se mi líbí ta fotka toho koncertu<33 :)

    OdpovědětVymazat
  191. Nádherná rtěnka :) Moc ti to na koncertě slušelo..:)) Nejvíce se mi líbí písnička Firework :) Zuz5kaF@seznam.cz

    OdpovědětVymazat