Rok 2016 už jsme pro vás shrnuly v minulém článku. Dneska bychom se chtěly mrknout na uplynulý rok z pohledu našich nejoblíbenějších věciček. Hodně věcí nám totiž během roku přirostlo k srdci a našlo si místo buď na naší kosmetické poličce, v šatníku, na stole, zkrátka v každodenním životě. Všechno vám představíme ve videu, které najdete dál ve článku, ale u pár kousků jsem se chtěla zastavit i tady.

U pečující kosmetiky jsme se s Luckou obě shodly na tom, že nám nejvíce vyhovují produkty, které vyživují, ale nemastí pleť. Takové, které můžeme použít i ráno ve spěchu, protože se ihned vstřebají a bez problému na ně můžeme nanášet make-up. Pro mě to letos byl Elixir Jeunesse od Yves Rocher, který jsem sice začala používat až ke konci roku, ale od té doby ho používám vždy denně, ráno i večer. Lucka si zamilovala Total Moisture od Benefitu, který je unikátní svou lehkostí a neskutečně příjemnou vůní.

Z dekorativní kosmetiky jsem si oblíbila paletku očních stínů od The Balm, která má 9 stínů v jemných nude odstínech, ale i pár tmavých. Díky tomu s ní můžu vykouzlit téměř jakýkoliv look. Lucka v uplynulém roce nedala dopustit na tužku na obočí od Benefitu, která ji naučila, že bez upraveného obočí si už nepřipadá sama sebou. Jednoduše se používá a opravdu dělá velký rozdíl v celkovém vzhledu obličeje.

Z parfémů jsem používala hlavně Bal d'afrique od BYREDO, zatímco Lucka má své dva oblíbené od Lancôme - La vie est belle a Trésor in love. A naše oblíbené kousky oblečení? Pro mě to byla khaki čepice (celkově mě khaki barva docela pohltila!) a prostorný batoh Rekanken, který se hodí k nejrůznějším outfitům a hlavně pojme i notebook. V posledním roce se tohle stalo mojí velkou prioritou při hledání kabelky, protože jsem notebook nosila skoro denně s sebou. Pro Lucku to byly černé džíny a džínová košile - outfit, který ji vždy zachránil, když docházela inspirace, a černá kabelka Rebecca Minkoff.
Oblíbily jsme si i spoustu seriálů - Gilmorova děvčata, Arrow, Flash, Suits a Lucifer, filmů - Vykoupení z věznice Shawshank, Než jsem tě poznala, a knížek - Bábovky, Dívka ve vlaku, a 1984. Vše si můžete pustit ve videu, kde jsme se rozpovídaly i o ostatních kategoriích. Například každý kdo sledoval naše vlogy asi odtuší, že naše oblíbené jídlo roku 2016 byla polévka Pho...


Co byly vaše nejoblíbenější produkty za rok 2016?

13 komentářů

  1. Krásní oblíbenci :) Tu paletku od theBalm jsem si slíbila za to, když se mi povede udělat všechny zkoušky, tak třeba bude po zkouškovém má! :) jinak jsem viděla Vykoupení z věznice Shawshank taky až tento rok, Luci, nejsi v tom sama! A ten film byl doslova dechberoucí, hned jsem pochopila, proč má tak dobré hodnocení.

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Super clanek a skvelej napad! Mezi moje ta tuzka na oboci taky definitivne patri, nejepsi produkt!!! Jinak diky za ty tipy na knizky, v tomhle ohledu totiz inspirace neni nikdy dost!
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já se letos zamilovala do YSL Opium black, voní nádherně! :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelí obľúbenci a najmä video! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Gilmorova děvčata! Nové díly mi udělaly obrovskou radost. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek i video! Mám vás moc ráda :))

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímala by mě nejoblíbenější vlasová kosmetika - hlavně šampony?

    OdpovědětVymazat
  8. La vie est belle je i můj oblíbený zimní parfém, navíc ta vůně vydrží celý den! :) Nechtěly byste udělat oblíbence čistě jen co se týče vašich šatníků?

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Lucifera si chcem už dlhšiu dobu pozrieť lebo na neho počuvam same dobré recenzie a u mňa tento rok určite viedol kamimilkový čaj čo znie vtipne ale pila som ho aj v lete aj v zime :D
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  10. Vždycky obdivuji ten batůžek, krásné věci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kanken jsem si také oblíbila a to ho mám jen pár týdnů! :) Je vážně skvělý!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Dívka ve vlaky i Bábovky jsem letos taky četla a také bych je jmenovala mezi mé oblíbence :) jsou to super knížky, jinak se mi video i post moc líbí :)

    OdpovědětVymazat