Rok se opět s rokem sešel a my si i letos chtěly zavzpomínat a tento šílený (v tom nejlepším slova smyslu) rok si trochu sesumírovat. Vybraly jsme naše nejoblíbenější události, výlety, fotky a články za 2016 a podělíme se o ně s vámi v tomto rekordně dlouhém článku. Tak jdeme na to!



Rok 2016 začal hned pěkně zprudka. Já (teď zrovna píše Nicole), jsem pár dní po Silvestru odletěla na měsíční kurz spojený se stáží v Raleigh v Severní Karolíně ve Spojených státech. Učila jsem se o podnikání, start upech a stážovala v rozvíjející se firmě Pitch and Primer. Možná si to pamatujete - mladý američan, který chce změnit názor místních chlapů na nakupováním tím, že jim to zjednodušší a nabídne jim k tomu extra servis. Tak dneska už po Raleigh a okolí jezdí cool předělaný pojízdný obchod a prodává prvních pár pánských značek! Taky není jednoduché zapomenout na úžasné kamarády Stevena, Michaelu a Gabrielu, kteří se i objevovali ve vlozích. Pamatujete si i na Michaeliného přítele Daniela? Někdy mezi zářím tohoto roku a létem roku 2018 se do Severní Karolíny vrátím na jejich svatbu jako družička! Jupíí!


únorem přišlo smutné loučení s kamarády v Raleigh, ale obrovské těšení se na rychlý přelet do New Yorku, kde jsem se setkala s Jonášem a strávili jsme přes deset dní ve městě co nikdy nespí. Byla pěkná zima, ale bylo to úžasný. Objevovali jsme místa, atmosféru a jak jinak taky kavárny a jídlo. Přečtěte si článek plný new yorkských tipů.


Ke konci února jsme byly Toni&Guy pozvány do Londýna, abychom se podívaly na Fashion Week a na přehlídky, které mají možnost česat. Fashion Week milujeme stejně jako Londýn pro jejich atmosféru. V zákulisí přehlídky Vivienne Westwood jsme dokonce zahlédly i samotnou ikonickou návrhářku!


Fashion Week se pak udál i v Praze, a to ve strahovských studiích, a opět o veliký kus zvedl svou úroveň. Na několik dní se celý český fashion svět sejde na jednom místě a je to opravdu podívaná!


Jely jsme i do Verony, kde jsme se byly podívat na přehlídku spodního prádla a plavek Calzedonia, která byla opravdickou taneční a hudební show a ke konci se proměnila spíš v taneční party!


Dalším výletem byl Amsterdam, kam jsme jely obdivovat novou kolekci C&A. Ti mají vždy prezentace kolekcí neuvěřitelně promakané - nádherné místo, skvělý styling, nápaditá prezentace a pak ještě výtečná večeře. Možnost navíc poznat tak malebné město jakým je Amsterdam byla úžasná.


Milovaný Londýn jsem navštívila (Nicole) ještě jednou v květnu, tentokrát za účelem odhalení nové kolekce F&F. Tenkrát i vyšlo na Londýn neskutečně krásné počasí a celý výlet byl prostě skvělý.


Společně jsme se vydaly objevovat trendy v líčení pro podzim s kosmetikou MAC do Berlína a neskutečně si užily pár dní plných hravé osobnosti naší oblíbené značky a cool Berlína.


Jsme hrdé na to, že jsme se mohly v červnu zúčastnit Avon Pochodu proti rakovině prsu a to jako jeho ambasadorky. Být schopny předávat vám i taková důležitá poselství nám dělá velikou radost a jsme rády, že můžeme aspoň trochu pomoci. A řekneme vám, že ten pocit kdy vystoupáte na obrovské podium a před vámi stojí několik tisíc lidí, kteří všichni přišli na podporu dobré věci, je opravdu nepopsatelný. Máme radost, že i letos budeme Avon Pochodu dělat ambasadorky a na akci už se moc těšíme.


Léto pro nás bylo ve znamení hudebních festivalů - Open'er v Polsku a Colours of Ostrava. Oba velikánské a skvělé fesťáky s parádními kapelami. Udělaly jsme si ještě pár výletů po Čechách, ale spíš se věnovaly práci na motivačním diáři pro rok 2017, našemu e-shopu a dalším projektům.


Spustily jsme náš e-shop s novými produkty a pořád se snažíme pro vás vymýšlet nové věci, které budou především kvalitní, originální a od nás s láskou.


Poznaly jsme nejmilejší a inspirativní atletku Anežku Drahotovou a "naučily" se rychlochůzi! Vše jsme natočily i do videa. Anežce jsme pak držely palce na olympiádě a přejeme i teď jen to nejlepší do budoucna.


Kuba si vyběhl 400 metrů do skokanského můstku v Harrachově a já (Lucka) jsem ho u toho podporovala. Překvapilo nás, že někteří z vás závod už znají a dokonce někteří i běželi. S většinou jsme se shodli na tom, že je to teda velká fuška a každého běžce vážně obdivujeme!


Zorganizovaly jsme několik workshopů o blogování, youtube a o focení a už se těšíme, že opět nějaké uděláme i v tomto roce!


V září opět nastal Fashion měsíc, a s ním i pražský fashion week. Ten byl zatím nejlepší co kdy byl - se skvělým prostorem přímo v centru, inspirativními přehlídkami, super atmosférou a pro mě (Nicole, Lucka byla zrovna na Malorce) i zážitkem ve formě pozvání od MAC bydlet v hotelu hned u akce, strávit čas s mými oblíbenými blogerkami a celkově si to užít. Články jsem vám rozdělila na den prvnídruhý a třetí.


(Lucka) jsem s Kubou navštívila dechberoucí Malorku a užili jsme si naší první větší společnou dovolenou! Malorka je opravdu krásná. Má nejprůzračnější moře, jaké jsem kdy viděla a útulná, malebná městečka a vesničky. Rozhodně doufám, že se tam ještě někdy (několikrát) podívám!


Nicole se zase zamilovala do Norska. Nádherná země s dechberoucí přírodou, kulturou, lidmi a celkovou atmosférou. Zažili jsme úžasné dobrodružství a rozhodně to nebyla poslední návštěva.


Vydaly jsme náš motivační diář! Pokřtily ho s přáteli a už jen doufaly, že se vám bude líbit. A on se líbil! Udělalo nám to neskutečnou radost, a ještě pořád dělá, když nás například označujete na instagramu. Budeme rády za jakýkoliv feedback a brzy se i začneme aktivně ptát na to, co zlepšit do příštího roku (mrk mrk!). Diář si pořád můžete pořídit třeba na Martinusu.


Náš oblíbený Olympus vytvořil novou řadu svého foťáku a to Pen EP-L 8, a k té příležitosti pozval na oslavu spooooustu blogerek z celého světa do Řecka. Byl to ráj! Moře, bazén, sluníčko a super společnost.


V létě jsem odstátnicovala! Hurá! A na podzim převzala svůj bakalářský diplom a začala navazující magisterské studium. To tentokrát samozřejmě mluvíme o Lucce. Nicole to čeká teprve letos, uf.


Na podzim jsme se zúčastnily Bloges Marketu, a také Ostravské Pecha Kuchy. Velkého večera plného přednášek od nejrůznějších osobností. V sále bylo asi 1300 lidí a nám se pekelně třásly kolena. Nakonec jsme to ale zvládly a byl to pro nás rozhodně jeden z momentů, který nás v tomhle roce hodně posunul. Možná to zní jako klišé, ale je opravdu důležité jít i do situací, které vám nejsou prvotně příjemné. Když je pak zvládnete, budete na sebe opravdu pyšní.


Čekalo nás ještě trochu poznávání, a to v Madridu, kde jsme nejdříve obdivovaly další kolekci C&A a Clockhouse, a poté si pobyt i prodloužily, užily si Madrid a blízké Toledo.


Potkaly jsme se se spoustou z vás na autogramiádách nejen po České republice, ale i na Slovensku!


Nádhernou třešničkou z blogerského pohledu bylo získání ceny Blogerka roku, díky vaší podpoře už počtvrté. Navíc zbylé kategorie vyhráli i další skvělí tvůrci a měli jsme opravdu obrovskou radost. Na společném focení jsme pak započaly i naše prosincové Vlogmas, které jsme i letos spojily s velikou vánoční soutěží. Všechno bylo dost náročné na přípravu, provedení a organizaci, ale nakonec jsme to zvládly a vaše veliká aktivita, milé komentáře a podpora nám opravdu dodala spousty motivace do nového roku.


Do rodinky se nám narodil Šimon, náš roztomilý bratranec.


A krásnou tečkou za celým rokem bylo pozvání do Dubaje, kde jsme prožili čtyři snové dny plné těch nejšílenějších dobrodružství. Připomenout si to můžete v nedávném photo diary tady.



Páni! Musíme přiznat, že jsme si díky tomuto článku teprve pořádně uvědomily, jak úžasný a přelomový pro nás rok 2016 byl. Kolik krásného se událo, a že jsme za to nesmírně vděčné. Nezbývá než doporučit, abyste si svůj rok také shrnuli, uvědomili si, čeho si na svém životě vážíte a co vás baví, a v roce 2017 právě toho dělali co možná nejvíce! My bychom byly šťastné kdyby se nám opět podařilo hodně cestovat.

Krásný rok 2017 vám přeje Nicole a Lucka!

23 komentářů

  1. Nádherné fotky a spomienky :) Všetko naj do nového roku.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, vas rok teda byl takovy, jaky dlouho ne! Krasny vzpominky a je obdivuhodny, kolik jste toho stihly!!! Ty fotky jsou naprosto bozi a vsechny mista, kde jste byli jsou taky prekrasny! Tak rada bych se podivala treba do Londyna, vratila do Amsterdamu nebo navstivila Dubaj.... Preji stastny novy rok a doufam, ze tenhle blog zustane stejne autenticky jako doposud. ;)
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy bych chtěla vidět váš diář. Musí praskat ve švech. Mně třeba někdy přijde naprosto nereálné, stíhat školu, práci a blog - ačkoli u vás je to jednodušší o to, že blog je vaší prací.
    Krásný a podobně úspěšný další rok,
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak myslím, že jestli jste si do toho roku nechtěly říci, že jste zcestovalé, po tomto roce už zcela jistě můžete!! :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadalo by líp, kdyby to psala jen jedna z vás, takhle jste si to udělaly zbytečně složitý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, to jsou zážitky! :)) Holky, jeden krásnější než druhý a já už se nemůžu dočkat, až se vydáte na cestu 2017, abychom to všechno omrkli s vámi! :)
    Dneska jsem viděla váš diář a musím říct, že mě fakt mrzí, že už jsem si jeden pořídila. Ale pokud (mrk, mrk) plánujete jeden i na příští rok, chci to vědět jako první. :D :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  7. Vážně jste těch zážitků a cestování měli hodně a moc vám to přeji! Na každém videu a v každém článku jste tak pozitivní, že mi vždy zvednete náladu a za to moc děkuji!
    Ať je i tento rok pro vás tak pestrý jako ten loňský!

    OdpovědětVymazat
  8. Musim řict že mate važně krasne fotky.

    OdpovědětVymazat
  9. Gustavo Woltmann5. ledna 2017 v 9:41

    Krásně nabitý rok 2016, tolik úspěchů a dobrodružství. Ale věřím, že 2017 to překoná :) Držím pálce!

    OdpovědětVymazat
  10. Nadherne fotky! Bavi me, ze zijete kazda krome toho spolecneho i svuj zivot, a tak je vas blog 2x tak zajimavy a kazdy si tu najde to svoje :-)
    Preji mnoho uspechu v roce 2017!

    OdpovědětVymazat
  11. Je vidět, že jste si rok 2016 opravdu užily a ať je rok 2017 stejně nebo možná ještě více plný zážitků. Tak hodně štěstí a zdraví :) Jinak moc děkuju za inspiraci, kterou mi předáváte a já ji potom se ségrou mohu použít na blogu. Mám vás moc ráda

    Miška ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Jejda, to je super, ani jsem si neuvědomila, kolik jste cestovali, jste super inspirace holky! :) Krásný rok 2017!

    OdpovědětVymazat
  13. a ještě lyžovačka byla, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Wow! Snad toho bude v roce 2017 stejně nebo ještě více:))
    http://listiration.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Holky, naozaj krásny článok <3. Co sa týka vášho diáru
    je naozaj skvelý, jediná vec co ma mrzi je to, ze nie je aj nejaká
    slovenská verzia (písaná v slovenčine a so slovenským kalendárom /co sa týka mien/)
    Dakujem, ste najlepšie cz/sk blogerky<3

    OdpovědětVymazat
  16. Super shrnuti! At je tok 2017 jeste uspesnejsi:)

    www.bridgeofmemories.co.uk

    OdpovědětVymazat
  17. Jéé, na svatbu jako družička? To bude určitě dokonalé, moc ti to přeji Niky ♥
    Jinak to byl fakt nabitý a krásný rok určitě, jen tak dál holky :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  18. Holky to je tak úžasný článek plný inspirace! :) Je úžasné vidět, jak krásně se dá život žít, přeji Vám, ať se Vám další rok také krásně vydaří!

    OdpovědětVymazat
  19. Nový trend na internetu, on-line mini půjčky. S těmi nejvýhodnějšými úrokovými sazbami a dalšími podmínkami poskytování úvěrů. Pouze na https://vsepujcky.cz/company/creditportal

    OdpovědětVymazat
  20. Nadherne fotografie :) A ty cerne palcaky jsou tedy top! Ja psala ohlednuti za 2016 na svem blogu i jako male predstaveni me osoby: https://obrazemblog.wordpress.com/2017/03/02/stories-1-a-jake-je-to-vase/

    Jinak Amsterdam je super, ale moc doporucuju najit si v NL cas i na jina mesta, u me se to prispevky o Holandsku jeste bude kupit, prave doufam, ze to treba nekoho nalaka i na dalsi objevovani zeme :)

    Preju hodne uspechu i do 2017! :) A.

    OdpovědětVymazat