svetr a sukně - Lindex, boty - Baťa, make-up - MAC, fotky outfitu - Eliška

Dnes ještě probíhá poslední den přehlídek na pražském Fashion Weeku, ale já pro vás mám připravený svůj outfit a report ze dne prvního. Vzala jsem si na sebe tuhle krásnou jarní asymetrickou sukni a doplnila ji něžným oversized svetříkem. Zamrzelo mě, když se venku začal zvedat vítr a byla pěkná zima, protože jsem si původně plánovala nebrát silonky a obout jen nějaké otevřené boty. Nakonec jsem se ještě zabalila do kabátu a byla spíš ráda, že nemrznu. Sukni jsem si ale zamilovala a těším se, až si ji obléknu někdy na jaře.
Sobota byla na MBPFW pořádně nabitá.


Den jsem začala psaním článku a úklidem doma, ale pak už letěla do prodejny MAC na Václavském náměstí, kde mi šikovná vizážistka vykouzlila uplně jemný, ale krásně propracovaný make-up. Perfektně se hodil k tlumeným barvám outfitu. 


První přehlídkou byl Miro Sabo (mrkněte pro fotky celé kolekce sem). Jeho kolekce jsou vždy krásně hravé, veselé a propracované. Za celou dobu je to rozhodně jeden z mých favoritů.


Designéři mají přehlídky vždy dva v jednom bloku. S Mirem zrovna předváděla Daniela Pešková. Její kolekce byla poměrně minimalistická a zároveň hodně ženská a sofistikovaná.


LaFormela je dlouhodobě favorit. Perfektní nápadité střihy, krásné živé barvy a zároveň napojení na streetstyle a nositelnost. Trochu mě jen vyděsilo, že boty modelkám moc neseděly a některým se očividně špatně chodilo, což trochu kazilo celkový dojem.


Alter Era měla krásně zvládnutý make-up s tetovačkou na tváři a jako obvykle přišli s kolekcí plnou neokoukaných vzorů.


Musím říct, že jsem zatím nadšená i z místa. Je sice menší a tak i omezenější kapacitou, ale prostor je pěkně čistý a dává zazářit oblečení, a navíc je přímo v centru, v obchodním domě Kotva.
Dnes už mě čeká poslední den, a zatím to vypadá, že bych vám mohla přinést report z každého přehlídkového dne, tak se uvidíme u příštího!

17 komentářů

  1. Super fotky! :) Ta tvá sukně vypadá hodně dobře, moc se mi líbí. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM)
      Jmenuji se Michael Lee občan Illinois, USA. Byl jsem scammed o 7 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi dal půjčku poté, co dělat, abych platit řadu poplatků, které přinášejí nic a činil k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem těžce vydělávat peníze a to bylo celkem 23930USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu se slzami na oka jsem narazil na svědectví člověka, který byl také scammed a nakonec dostal vázána na důvěryhodně úvěr společnost s názvem Martinez Lexie úvěr společnosti, kde se konečně dostal půjčku, a tak jsem se rozhodl Obraťte se na stejný úvěr společnost a pak řekl jim svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed o 7 různých poskytovatelů úvěrů, kteří dělali nic jiného, ​​než na kurz mi víc bolesti. Vysvětluji firmy poštou a vše, co mi řekl, bylo do pláče nic víc, protože jsem se dostat můj půjčku v jejich společnosti a také jsem udělal správnou volbu kontaktování. naplněn jsem formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému největšímu překvapení byl můj úvěr poskytnutý na mě bez dalšího odkladu a tady jsem dnes šťastná, protože Martinez Lexie Loan Company mi dal důvod žít, tak i učinil slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak já mám půjčku. Jste povinni spojit se GODSENT věřitel pomocí emailu: Lexieloancompany@yahoo.com nebo textovou +18168926958


      Vymazat
  2. Hrozně se mi líbí tvůj outfit a můžu říct, že ti strašně sluší!:) Plus ty parádní fotky z přehlídek, prostě super.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se ten outfit strašně líbí, ta sukně se k tobě úplně hodí. A máš pravdu, jak je světlý, tak působí tak lehce a jarně, takže je škoda, že ti plány zkazilo počasí! Já tyhle reporty miluju, tak doufám, že v nich budeš pokračovat. Ty tetovačky jsou super nápad a v těch botách se možná špatně chodilo, ale vypadají vážně dobře! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. great post! loved the outfit.thx for sharing it

    xx
    lau
    www.malibluemymind.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mým favoritem se jednoznačně staly kolekce od Blažka a Lukáše Macháčka. Ale každá kolekce a přehlídka je něčím zajímavá, i když za sebe teda musím říct, že jsem tenhle ročník trochu vypustil z hlavy a nemám pocit, že by mi něco důležitého uteklo..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky a krasnej outfit, moc jsem se na clanky z FW tesila a jak jsem cekala, nezklamala si me! Musim rict, ze me tentokrat zaujala jen ta posledni kolekce popripade fotka, ale treba se mi dalsi dny budou libit vic. :)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  7. mbpfw jde vždycky mimo mě, ale fotky jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tvojom looku sa mi páči najmä sukňa, je zaujímavá a pristane ti.. no a páči sa mi aj to, že si ostala sama sebou a v svojom štýle :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Niky ty vyzeráš vo všetkom skvele, outfit ti veľmi pristane a tá sukňa vyzerá skvele ♥

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat
  10. super fotky a veľmi ti to takto pristane! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Super fotky! :3 LaFormelu mám taky moc ráda, ale ty boty... Mají každý rok ty samé, jen je trochu přetvoří a zatím se nenašla jediná holka, které by seděly. Litovala jsem ty, pro které to byla třeba i jejich první přehlídka. Taky mám pocit, že to musí divákovi trochu kazit zážitek a odtrhávat pozornost. :/

    OdpovědětVymazat
  12. Ta sukně je kouzelná :) A líbí se mi, jak jsi zkombinovala barvy.

    OdpovědětVymazat
  13. Love the info and I really amazed to have this wonderful post

    OdpovědětVymazat
  14. informative post.
    Thank you very much for sharing.
    voot app

    OdpovědětVymazat