Ahoj všichni a krásnou středu! My jsme s Niky zase zpátky doma, Niky v Praze dodělává zkoušky a já jsem v Římě a zkouškové mě čeká příští týden. Tak jsem na to zvědavá... Dneska jsem si pro vás připravila ještě pár fotek a vlog z Londýna, kde jsem nedávno byla na otočku s F&F a moc si to užila. Do Londýna se vracím vždycky moc ráda a tentokrát jsem tam jela ještě se skvělou partou holek blogerek - Ejvi, Simone, Adélkou a Beátou, takže to bylo ještě čtyřikrát zábavnější!


Do Londýna jsme přiletěly až odpoledne, takže jsme s holkama akorát vyrazily na kafe, a pak se rozhodly, že abychom toho z centra viděly co nejvíc, půjčíme si městská kola. A to bylo to nejlepší rozhodnutí! Teda až na to, že jsem už v té době byla nemocná a to kolo tomu asi moc nepomohlo, ale rozhodně to stálo za to! Kola se dají půjčit v jakémkoli ze stojanů za poplatek pouze 2 libry na den s podmínkou, že každých 30 minut kolo dáte zpátky do stojanu a půjčíte si jiné.

Ten den bylo v Londýně úplně nádherně a projíždět se městem na kole byla nejenom obrovská výzva, protože se jezdí na druhé straně silnice, ale také krásný zážitek!


Druhý den nás čekala prezentace nové kolekce F&F na podzim a zimu 2017. Bohužel akorát nebylo nejlepší světlo na fotky, takže víc z kolekce najdete ve vlogu na YouTube. Jak se ale asi dalo očekávat, moje oblíbené kousky byly hlavně mikiny a trička s květinovými výšivkami a mám největší radost z toho, že tenhle trend nekončí pouze jarem a létem!

11 komentářů

  1. Tvoje fotografie sú proste úžasné! Je ťažké odísť z tohto blogu! :)
    Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))

    SYDNEY SLEEK BLOG-KLIK

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to s těma kolama je naprosto super nápad! :D Moc vám závidím! Londýn je úžasný! <3
    Dokonalé fotky! <3
    S láskou
    ♥ JORIES ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa mi páči, že si ľudia môžu vziať bicykel. Aspoň sa neznečisťuje ovzdušie, ktoré už má dosť výfukov z rôznych áut. Fotky sú krásne! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  4. Nejnádhernější fotky! A ty kola jsou naprosto bezvadný nápad, mě poslední dobou zaujaly i Rekola u nás, snad to brzy zkusím! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Ako to robíte že sú vaše fotografie stále tak dokonalé? <3

    OdpovědětVymazat
  6. Závidím. Londýn je už dlouho můj sen :)

    OdpovědětVymazat
  7. Why Quality Matters
    For many girls, prom night is the biggest event of the school year. You want to look - and feel - fabulous! Many cheap dressesitalian dresses look great on the hanger, and may even look good in the dressing room, but after an hour on the dance floor, poorly made dresseskrisp dresses will pinch, bind or become too loose. Poorly constructed embroidery can become loose and fall off. Remember - you need to look great the entire night, and feeling comfortable in your dress without having to constantly adjust it will make your night memorable for all the right reasons - not because of a dress disaster!
    View more dresses, please click:www.shillas.co.uk
    For more dresses information, please email at :info@shillas.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Its so amazing and helpfull for us

    OdpovědětVymazat
  9. Pro projížďku po městě je kolo super. Já ho využívám hodně i u nás. Rozhodla jsem se, že budu jezdit do práce na kole, protože tak ušetřím peníze a vlastně i čas, protože nemusím stát nikde v zácpě. Hledala jsem proto jízdní kola Plzeň a vybrala jsem si.

    OdpovědětVymazat