Ahoj všichni! Jaký máte týden? Já mám dneska konečně trochu volno a podle toho to taky vypadá...

Ráno jsem si říkala, že bych po pár dnech přidala článek na blog a napsala vám, co je nového. No... upravila jsem si fotky, nahrála je, volala jsem si s mamkou, dala jsem si vyprat povlečení (ale bohužel trochu pozdě a naše pračka pere tak dlouho, že se bojím, že mi to teď neuschne než půjdu spát :D), byla jsem nakoupit jídlo a teď jsou čtyři odpoledne a ani nevím, kam se ten den poděl.

Jak jsem psala minule, tak jsem tenhle týden měla většinu zkoušek tady v Itálii... Ta z Italštiny byla nakonec celkem v pohodě a v pondělí se mi sešly ještě dvě další a jedna prezentace. Abychom ale s Verčou nebyly pořád jenom zavřené doma, přesunuly jsme si náš učící koutek na pláž. Je fajn, že z Říma jste u moře za necelou hodinku a na vlak platí stejné lístky, jako na mhd. Takže o to je to zkouškové snesitelnější :)). Zítra mě ještě čeká jedna zkouška, a pak bude zase chvilku klid, protože poslední budu mít až 19. června, těsně před odjezdem.

Tak hezký zbytek dne a já se jdu pokusit být ještě alespoň trochu produktivní!



17 komentářů

  1. Zkouškové na pláží, páni :D Držím palce, ať ty zbývající dopadnou dobře a užívejte :) Mně chybí jedna, taková záludná a motivace se do učení pustit, nulová :D S tím dnem to úplně znám, taky si říkám, co jsem to vlastně dělala, že už je tolik :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc moc drzim palce Luci, at vsechno dopadne!!! To je aspon motivace se ucit bych rekla haha. :) Taky mi kazdej den silene utikaji hodiny, mam pocit ze nemam ani 10 minut casu sama na sebe.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. To není možné, že to tak rychle uteklo a ty zas za chvilku pojedeš domů, když jsi tam nedávno přijela :D
    Taky mám zkoušku 19tého, tak držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, ať se Vám to s Verčou všechno povede :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký fotky :). Ta s těmi slunečníky je fakt hezká.

    OdpovědětVymazat
  6. Where to Buy the Best Prom Dressesitalian dresses
    When it comes to buying prom dresses,krisp dresses finding the right vendor can be overwhelming. From the countless number of places you can buy prom dresses online to local malls stuffed with bargain-priced dresses, girls have a lot of options to wade through. But where is the best place to buy prom dresses?
    View more dresses, please click:www.shillas.co.uk
    For more dresses information, please email at :info@shillas.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Luci, doufám že zkouška dopadla dobře a držím palce tedy na 19.6.. Můžu se zeptat, zrovna plánuji dovolenou v Římě. A docela se ztrácím v lístcích na MHD. Chtěla bych se podívat na tuhle pláž, protože v Ostii je moc lidí. Tudíž na cestu z Říma do Anzio potřebuji lístek na MHD i do zóny Lazio že? Nebo stačí normální MetroBus? Na každém webu píší něco jiného, tak se ptám rovnou tebe.
    Užij si poslední dny v Římě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Play very well the same game for the front the page.

    OdpovědětVymazat
  9. This is a great little post with some valuable tips. I totally agree. The way you bring passion and engagement into the things you do can really change your outlook on live.

    OdpovědětVymazat
  10. This blog really inspired me a lot

    OdpovědětVymazat
  11. This is a great little post with some valuable tips. I totally agree. The way you bring passion and engagement into the things you do can really change your outlook on live.

    OdpovědětVymazat
  12. Very interesting information here you have.

    OdpovědětVymazat
  13. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. I really enjoyed reading this post. big fan, thank you!

    OdpovědětVymazat
  14. As a football player I'd like to keep myself healthy and stay online at SBObet

    OdpovědětVymazat
  15. very popular as it provides a real sense of online gaming bouncing balls , red ball

    OdpovědětVymazat