Kdy se cítíte samy sebou? Kdy se cítíte spokojené samy se sebou? Kdy se cítíte silné? Chvíle, kdy tyhle pocity zažíváme, bývají ty, ve kterých se cítíme nejvíc "naživu". Tak, že nejen přežíváme, ale fakt žijeme a užíváme si každou minutu. Jasně, zní to jako klišé odněkud z Pinterestu, ale já mám poslední dobou pocit, že je to ve finále to úplně nejdůležitější, a že na to spousta lidí možná zapomíná.

Nevím, jak je to u kluků, mužů, chlapů, ale cítím, že co se týče nás žen, často se zamotáváme v klubku povinností tak, že zapomínáme nacházet i ty momenty našeho štěstí. Některé dny bereme jen tak automaticky, splníme, co se po nás žádá, ale zapomeneme na to, co chceme dělat a užívat si my. Nepřijde vám to? Trošičku?

V těch momentech, kdy se cítíme nejvíc spokojené se sebou, je ale podle mě ukrytá naše největší síla. Tyhle aktivity nás definují, rozvíjejí, nabíjejí energií a posouvají dál. Pro mě je to psaní blogu, nebo další aktivity kolem něj. Mám pocit, že něco tvořím a předávám. To mě neskutečně baví, a vím, že je to to, v čem je aktuálně moje největší síla.

Co je to pro vás? Práce co vás baví, škola, která vás na ni připravuje, nebo sport, který děláte ve volném čase? Může to být jen drobná aktivita, společnost konkrétního člověka nebo třeba nějaké oblíbené místo.

Zkuste se nad tím zamyslet, najít tuhle sílu, a užívat si ji co možná nejvíce. Věřím tomu, že vás to udělá šťastnější a silnější. A právě silné, spokojené, sebevědomé ženy jsou ty, které hýbou světem (dobře, už končím s hlubokými citáty). 

V rámci svojí kampaně DO podporuje i Pandora ženy k tomu, aby byly silné a své. Kolekce k tomu přizpůsobuje tak, aby si každá mohla vybrat šperk pro svou osobnost a zároveň tak, aby vyjadřoval hodnoty, které uznává. Do dnešního článku jsem skombinovala náramek z jejich Essence kolekce, jemné prstýnky a barevný kožený náramek, který mě baví svou hravostí. 


V čem je ta vaše síla? Pochlubte se v komentářích!

9 komentářů

  1. Krásne na tom všetkom je, že každý sa cíti sám sebou v úplne odlišných veciach. Všetci máme niečo svoje, čo nám nikto nemôže vziať. Pre mňa je to takisto písanie článkov na blog, no aj mnoho iných vecí ako napríklad rôzne DIY a samozrejme aj tanec, ktorý sa stal mojou vášňou a mnoho iných druhou pohybovej aktivity. Tento článok je ozaj skvelý a určite si ním mnohým otvorila oči! <3
    WITHY GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek k zamyšlení :) poslední dobou mám právě ty dny, kdy jen splním to, co se ode mne očekává a pak už nic. Dnes jsem si to ale začala uvědomovat ještě před přečtením tohoto článku. Že bych neměla myslet tak jako "Mám dnes vše hotové, tak se zas netěším na zítřejší povinnosti", ale že bych měla myslet "Mám dnes vše hotové, můžu si dopřát čas pro sebe a dělat to, co mi přináší štěstí". Pro mne je to také blog. Miluji, když můžu ráno vstát, nafotit fotky, upravit je, sepsat článek, přiložit fotky a vydat článek. To mne fakt baví a naplňuje a cítím se přitom dobře a ne jen jako stroj, který dělá to, co se od vás očekává.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny clanek, neskutecne hezky napsano. Mam moc rada vase clanky s myslenkama, vzdycky me tak inspirujou a motivujou, moc diky!!! <3 Moje sila je asi to, ze se nikdy nevzdavam a chodim si za svym, jedno co mi stoji v ceste.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Nice pics !:)

    http://tdwof.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  5. Mas naprostou pravdu Niki a casto si to uvedomim az ve chvili, kdy jsem totalne v rozkladu, ze bych mela vic casu venovat aktivitam, co mi dobiji baterky a nejen tvrde makat. Pak z te prace clovek ani radost nema. Pro me je to hned nekolik veci: od prochazky pres kuchteni podle nejakeho noveho zdraveho receptu, dat si poradne do tela posilovanim nebo squash 😊

    OdpovědětVymazat
  6. jenom mě to připadá jako úplně zbytečný článek + "pp" na macbook ?

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, váš blog je pro mě velkou inspirací. Přestože jsou vaše články převážně řekla bych o módě a vašem životě, rozhodně má cenu je číst. Chtěla bych se zeptat, jak upravujete fotky na blog, protože vždycky vypadají krásně a přirozeně. :)
    https://zoe--blog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. padhai krna nahi aata larhayi krna aata hai
    123movies free

    OdpovědětVymazat