Ahoj všichni a krásnou neděli! Co se týče oblékání, je podzim naším nejoblíbenějším ročním obdobím. Venku je chladněji, ale ne zima a nastává ideální chvíle pro vrstvení! Dneska jsme si pro vás připravily podzimní lookbook a vybraly pár našich oblíbených kousků a trendů, které momentálně najdete v obchodech. My máme vše až na Nikči boty z nové kolekce F&F a na jejich blogu najdete také sekci inspirace se spoustou zajímavých článků.

Double denim

Nebo také česky řečeno dvojitá džínovina je kombinace, kterou si kdekdo není úplně jistý. Podle nás ale vypadá skvěle! A nejlépe pokud si vyberete dva džínové kousky v rozdílných odstínech modré. Niky zvolila tmavší skinny džíny a světlejší košili s výšivkou. Celý outfit doplnila výrazným kabátem a huňatou šálou, která by na podzim (a zimu) rozhodně ve vašem šatníku neměla chybět!


Košilové šaty

Nikdy nezklamou! Myslím, že jsem o nich básnila v našem článku "back to school"... no a stále je to jeden z mých nejoblíbenějších kousků. Jsou totiž pohodlné a dobře se kombinují. A tak jsem si nemohla odpustit ani "podzimní verzi" v kostkovaném vzoru a vínové barvě!


Jako z kanceláře!

Kostkované kostýmky a saka jsou momentálně velkým hitem a rozhodně s nimi nešlápnete vedle. My jsme si je oblíbily hlavně proto, že jsou variabilní. Jsou skvělým základem každého šatníku, dají se nosit na běžný den do školy, do práce, a nebo se dají nakombinovat elegantněji na společenskou událost. Ale je pravda, že to možná není každého "šálek stylu"... V posledním videu jsem měla sako na sobě a pobavil mě komentář "Lucka se oblékla jak, kdyby měla 45.narozeniny.". Co vy a podobná saka, kalhoty, nebo kostýmky?


Červená

Červená je nejen podle módních řetězců, návrhářů a časopisů barvou letošního podzimu! A je to poznat. Protože ji teď najdete opravdu všude. Ať už zvolíte čepici, svetr, kabát nebo šálu, v červené rozhodně vzbudíte pozornost okolí. Já musím říct, že jsem si červenou zamilovala a cítím se v ní vážně dobře. Mám jeden oblíbený svetr, který téměř nesundavám, Nikče závidím její červený kabát (v prvním outfitu) a tahle čepice? To byla láska na první pohled!


Jaké jsou vaše oblíbené podzimní kousky a trendy? A je něco, co třeba ještě sháníte?

13 komentářů

  1. Souhlasím s Luckou, taky závidím ten červený kabátek, je nádherný!!
    Už delší dobu lítám po obchodech a sháním přesně takový, ale zatím jsem ho bohužel neobjevila.:( Poslední dobou tuhle barvu naprosto miluju, takže se musím krotit, aby můj šatník nebyl jen v této barvě. :D
    Jinak u mě ještě vítězí hořčicová a khaki. A taky sháním ty botky nad kotníky, co má Niky v 1. outfitu, ale přijde mi, že všechny, co jsem si v obchodech zatím zkoušela, mi lítají na noze (mám hrozně úzkou nohu). Tak nevím no, každopádně to nevzdávám! Vím, že to podporuje tvar botů a to, že jsou nazouvaci, ale nevím, jak moc volné mi můžou být, abych je někde neztratila :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné (i když upršené a ufoukané) odpoledne, už jsem psala i pod video, že jsem se naprosto zamilovala do toho kostkovaného saka, podle mne je opravdu 🔝🔝! Jinak s Vámi musím souhlasit, že podzim je úžasný - na vrstvení, na tmavé rtěnky, prostě na nádherné zemité barvy. (To listí všude, krása!🍁🍁😻)
    Přeji pohodový zbytek neděle! 💛
    P.S.: Jediné, co bych podzimu vytkla je to, že ještě není vlogmas, ale aspoň se mám o důvod navíc proč milovat zimu. 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí první dva outfity a ten cardigan, co má Lucka na sobě je fakt boží! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne outfity mňa zaujal zen prvý a tretí skvele ste vychytali farby presne jesenné

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíce se mi líbí asi druhý outfit, ale všechny jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi podarené video aj samotné články :) obom vám to strašne sluší a ani neviem, ktorý outfit je môj obľúbený! musím tiež pochváliť to prostredie, fotky sú čarovné :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé outfity, každá bychom se našly v něčem! :) "Lehkou" závist vůči červenému kabátu cítím taky.. Asi je na čase vytáhnout peněženky! :D

    Jinak s podzimem musíme souhlasit, nejkrásnější období ať už na fotky, tak na oblečení samotné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. To kostkované sako jsem si pořídila z Puláče a je prostě úžasné. Skoro stejné. Stejně tak mě hrozně láká ta červená, co máte na fotkách. Ať už cokoliv :) Tyhle outfity jsou vážně super. Díky za inspo.
    Ejnets v Lisabonu | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne outfity. Ja mám značku F&F rada a vždy si tam viem niečo nájsť. Momentálne zhánam nejaký kabátik, a už som tam veru dlhšie nebola pozriet, tak sa pojdem mrknut.

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherný lookbook! ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ty košilové šaty jsou vážně top, a ta vínová kabelka je k nim naprosto úžasná:)

    OdpovědětVymazat

  12. zapya for windows
    zapya pc
    zapya apk download
    zapya free download
    In some developing countries, people who have saved enough to buy their first mobile phone usually go to the phone store with their favourite Zapya.

    OdpovědětVymazat