Krásnou sobotu! Dneska pro vás nemám video s Nikčou, ale s Kubou! Rozhodli jsme se, že zkusíme sesumírovat nějaké naše tipy a zkušenosti se zařizováním a stěhováním a budeme moc rádi, když se s námi v komentářích podělíte zase o ty vaše.

Jsme pořád víceméně na začátku, ale z jedné věci máme tenhle týden radost. Máme zaměřenou kuchyň, rozvržené rozvody odpadu, vody a elektřiny a všechno sedělo tak, jak jsme si naplánovali. Takže třikrát hurá, v pondělí nebo v úterý už půjdeme objednat kuchyň :)).

5 komentářů

  1. Natáčení vám s Kubou jde, jste úžasný pár! :)
    Ať se vám bydlení vydaří a vše dopadne podle vašich představ :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já se stěhovala jen jednou, a to jsem vyřešila pytlema a krabicema ... Takže se mi vaše typy určitě do příště hodí ! :-D

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  3. Já můžu jen souhlasit s tím, že se vyplatí vyházet bordel, který člověk roky skladuje a nic z něj nemá :D Zrovna rekonstruujeme ložnici, protože do ní potřebujeme zakomponovat postýlku pro našeho malého. Spolu s tím se bude malovat, přesouvat nábytek, objednávat nějaký nový... prostě klasika. A hádejte co? Bordel je všude! Nakonec jsem to neunesla, sedla jsem si k tomu a vytřídila neuvěřitelné dva pytle nepořádku. Na jednu stranu si říkám ok, měla jsi tam psací stůl, skříň s dokumenty záručáky apod., šperky, věci na focení... na druhou stranu mě ale úplně jímá hrůza, když se zamyslím nad tím, proč jsem si schovávala tolik kravin :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Asi před dvěma měsící jsme začali hledat s přítelkyní náš vysněný byt, nakonec se nám poštěstilo u https://www.psn.cz/, kde jsme narazili na opravdu úžasný byt za přijatelné peníze, a tak se budeme za pár dní stěhovat, už se na to strašně těším.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, taky se chystáme s přítelem stěhovat do vlastního a bohužel nám nechtějí dát hypotéku... Přemýšlíme, že to vyřešíme pomocí https://www.coolnajem.cz/, kde bydlení splácíš formou nájmu. Příjde mi to jako skvělá alternativa, co myslíš?

    OdpovědětVymazat